reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Uśmiecham sie ładnie do Pauli :):):)

Tak sie zlozylo,ze sie nie przedstawilam jeszcze  :-[
Mam 32 lata :) Od czterech lat jestem szczesliwa zona (opowiem Wam kedys nasze LOVE STORY) 7 grudnia po wielkich mekach 12 godzinnych urodzilam Szymka,ktory mial 59 cm i wazyl 4 kg.Jestem na wychowawczym,ktory konczy mi sie we wrzesniu :(((( Mieszkam w Poznaniu.

Moze byc tyle ? Jesli nie jestem otwarta na pytania :) :) :)

Paula, no to teraz musisz ugotować kacperkowi dwie zupki!

Asia, może być! Najważniejsze, że jesteś szczęśliwa! A na love story czekamy w jakiś pochmurny deszczowy dzień, no i na fotki jak Ci Paula "załatwi" wstęp do albumu!

Sorbuś, moje jak sie drze to głodne albo ma śmierdząco w pampersie... a czasem bez powodu. Jeśli to ząbki to może viburcol by pomógł?? Niech Cię tylko nie zaleje, bo co my tu bez Ciebie zrobimy???

a z albumiku filuje do nas Filonek, sliczny Filonek, Doniu

a ja mam dziś taki zapał do pracy, że "niech cie kule biją", już niecała godzina na szczęście mi została. Szefowa nawymyśłała mi od niedobrych matek, ze nie chcę opiekunki, eh!

Dziewczyny oszalyscie!! Tyle stron!!!! Zamiast spac siedze i czytam i z wrazenia az zapomnialam co mialam pisac. :p

Ewela - ciagle zapominam napisac, ze masz ODLOTOWA fryzurke, bardzo, bardzo, baaardzo mi sie podoba! Ach no i sytuacja nie ciekawa, wspolczuje. Dobrze, ze masz slicznego, kochanego chlopczyka, do ktorego zawsze sie mozesz przytulic! :D

Cyprysiowa - suknia zapowiada sie odlotowo!

Ziemzia usmialam sie po pachy z nowego sprzetu pt. "Miska" ;D ;D

Dziewczynki dzis po raz pierwszy zostawilam Atka z kolezanka. Musielismy wieczorem wyjsc. Polozylam Atka spac wczesniej troszke, takze jak kolezanka przyszla, to Mlody juz spal. Niestety 10 minut przed naszym powrotem obudzil sie. Normalnie trzeba mu dac smoka w dziubek i zasypia dalej, ale dzis jak zobaczyl Magde, ktorej tak dobrze nie zna, to sie rozplakal okropnie i juz jak przyszlismy to sie biedny zanosil... :( :( Magda sama ma 2 dzieci (kilka razy opiekowalam sie jej mlodszym synkiem) wiec spoko nie stracila glowy, ale co ja sie nastresowalam to moje. :p Z wrazenia nie moge spac mimo ze juz po 23. ::)

normalnie na kolanach wije mi sie jak piskorz
jak mnie cos nie trafi to sie zdziwie

normalnie juz nie mam siły boże zaraz napisze na nia cos okropnego bo mam ochpote jej przylac normalnie od samego rana poza 2 godz które spała drze sie cały czas aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i tak w kółko kur.... mac nie przezyje tego

W zyciu nie bedę miała drugiego ja piernicze poje...bie mnie chyba

reklama
Do góry