reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Natalko, ale Ty się już oczywiście teściową nie przejmujesz, bo wiesz, ze mama, chćby i "zła" i tak jest najlepsza!!! :) :) :)

No, "koko" u nas utrwalone już chyba na dobre, spróbujemy przejść do nosa, a Młoda teraz jak tylko ma cos pod ręką, to od razu paluch wskazujący wyciąnięty... nie da sie ukryć, ze to zasługa babci, troche szkoda będzie jak babcia pojdedzie, ale to rozwiąże wiele problemów mniejszych i większych

reklama
OOOOO Natali miałam jotka w jotkę to samo jeszcze tydzień temu ale do końca dzielnie zaciskałam zęby i chyba warto było... Ale współczuje bardzo bo wiem jak się musi w tobie gotować.....
No i myślałam że po wyjeździe nie dam sobie rady z Maksem ale to mądre dziecie i najwidoczniej wie dobrze z kim na ile może sobie pozwolić ;) Tak że trzymaj się

Gochna - sto lat, bo chyba dziś jakieś święto masz z tego co widzę

Natalia - kopnij teściówkę ode mnie w tyłek!!

A co do zdrady z inną kobietą to mój mąż deklaruje, że nie ma sprawy i chętnie się podłączy, albo chociaż popatrz - świnia jedna!!!

A teraz coś zabawnego z życia Misi:
Czytam sobie forum, a bąk bawi się u mych stópek, no i właśnie wyskoczyło mi "Nie rozpoznano nowego sprzętu  USB", patrzę na dół, a tam Misia podłączyła się do kabla od aparatu - nie dziwię się, że nie rozpoznano!!
Napisałam to mojemu mężowi, a on na to : "A jakby tak wyskoczyło: wykryto nowe urządzenie: Michalina. To urządzenie może chodzić szybciej, kliknij aby dowiedzieć się wiecej."

reklama
Hanka hehehehehehe byłam prędsza ;)

Asia nie ma szyfru musi cię moderator do listy dopisać.....a żeby się dopisać musiśz uśmiechnąć się ładnie do Pauli ;)

Ziemzia no niezły aparacik z Miśki ;D

Do góry