reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Ewela no nie wiem co napisać po tym co przeczytałam :
myslę że Ty nadal kochasz tamtego chłopaka tak mi sie wydaje , ale nie chcesz mu teraz mieszać, myślę że gdyby nie było Szymusia (co jest niemożliwe bo przecież bardzo go kochasz) to byłabyś z tym chłopakiem jesli by Cie na tyle kochał zeby Ci wybaczył, no ale nie bede już nic więcej pisać bo nie chce Ci mieszać w głowie :
Ty wiesz najlepiej kogo kochasz i postaraj sie tak ułożyć życie abyś była szczęśliwa!!! Życzę Ci tego z całego serca! 
Martusia ja Kacperkowi też daje dużo rzeczy próbować, a śliwki też już jadł
Martusia ja Kacperkowi też daje dużo rzeczy próbować, a śliwki też już jadł
Paula25
Dorotko to podziwiam Was za tą sielankę
naprawde rzadko sie to zdarza ale jak widac jest to możliwe
oby tak dalej 
Paula25
Klucha Ty to zawsze mądrze to wszystko ujmiesz
zgadzam się z Tobą 100% 
Paula25
Ewela w takim razie trzymam kciuki zeby było dobrze!!!!ewela1 pisze:Dzieki Ana!!!!!!!!!popeiarm cie w pelni!!!tylko jest jeszcze to ze Jarek to juz przeszlosc i sama nawet nie wiem czy chce cos jeszcze!!!a Tomka tez daze uczuciem!!!!wiec bede robic wszystko w tym kierunku zeby miedzy nami bylo dobrze!!!!wkoncu jest takiem mojego najwiekszego skarbusia!!!!!!!
Dor1976
Fanka BB :)
Klucha - Twoja Gabrysia cudnie stoi na nóżkach, i inne dzieciaki też - zazdroszczę tej umiejętności - moja ciapa tak nie potrafi.
Można żyć bez kłótni - da się
uwierzcie. MIŁOŚĆ, SZACUNEK, WIERNOŚĆ no i ROZSĄDEK
I wcale nie trzeba mieć męża pantoflarza do takiego związku.
Życzę każdej z Was nie konkretnie takiego związku jak mój, ale niech każda z Was sie "znajdzie" w swym związku i niech będzie szczęśliwa.
Ja jestem
Można żyć bez kłótni - da się
I wcale nie trzeba mieć męża pantoflarza do takiego związku.
Życzę każdej z Was nie konkretnie takiego związku jak mój, ale niech każda z Was sie "znajdzie" w swym związku i niech będzie szczęśliwa.
Ja jestem
reklama
ewela1 pisze:Martus-skopiuj link strony i poprstu wklej go tam jak piszesz do nas posta!!!!!!!
kochana ja wiem jak umiescic link, no ale dzieki
pytalam czy moge go tutaj umiescic,bo nie chcę nieporozumień i nie chcę abyście mnie wyrzuciły za łamanie regulaminu
umiesciłam link tam gdzie powinien juz być, no ale skoro chcecie
www.SMERFIK.nat.pl - serdecznie zapraszamy - to Patryś zwykle wybiera zabawki
Dzieki za odwiedzinyketsa pisze:Martusia a ja się przyznam że już u ciebie w sklepie byłammożna można pochwal się!!1
Kurcze ale jak się tu nie kłócić kiedy mąż ciągle robi mi na złość ???!!! Hmmm...
Dor1976 , podziwiam Was i zazdroszczę
Podziel się: