reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Ewela no nie wiem co napisać po tym co przeczytałam  ::) myslę że Ty nadal kochasz tamtego chłopaka tak mi sie wydaje , ale nie chcesz mu teraz mieszać, myślę że gdyby nie było Szymusia (co jest niemożliwe bo przecież bardzo go kochasz) to byłabyś z tym chłopakiem jesli by Cie na tyle kochał zeby Ci wybaczył, no ale nie bede już nic więcej pisać bo nie chce Ci mieszać w głowie  ::) Ty wiesz najlepiej kogo kochasz i postaraj sie tak ułożyć życie abyś była szczęśliwa!!! Życzę Ci tego z całego serca! :)

Martusia ja Kacperkowi też daje dużo rzeczy próbować, a śliwki też już jadł :)

Kiedys czytałam żę Anna Maria Jopek i tej jej Kydryński też sie n\igdy nie kłócą i często oni sami to powtarzaja to widac hcyba mozna :laugh:

tylko trzeba mieć łagodne charaktery a ja takiego niestety nie mam :-[ :-[ :-[

ewela1 pisze:
Dzieki Ana!!!!!!!!!popeiarm cie w pelni!!!tylko jest jeszcze to ze Jarek to juz przeszlosc i sama nawet nie wiem czy chce cos jeszcze!!!a Tomka tez daze uczuciem!!!!wiec bede robic wszystko w tym kierunku zeby miedzy nami bylo dobrze!!!!wkoncu jest takiem mojego najwiekszego skarbusia!!!!!!!
Ewela w takim razie trzymam kciuki zeby było dobrze!!!!

Klucha - Twoja Gabrysia cudnie stoi na nóżkach, i inne dzieciaki też - zazdroszczę tej umiejętności - moja ciapa tak nie potrafi.

Można żyć bez kłótni - da się :) uwierzcie. MIŁOŚĆ, SZACUNEK, WIERNOŚĆ no i ROZSĄDEK
I wcale nie trzeba mieć męża pantoflarza do takiego związku.

Życzę każdej z Was nie konkretnie takiego związku jak mój, ale niech każda z Was sie "znajdzie" w swym związku i niech będzie szczęśliwa.
Ja jestem :)

reklama
ewela1 pisze:
Martus-skopiuj link strony i poprstu wklej go tam jak piszesz do nas posta!!!!!!!

kochana ja wiem jak umiescic link, no ale dzieki :D
pytalam czy moge go tutaj umiescic,bo nie chcę  nieporozumień  i nie chcę abyście mnie wyrzuciły za łamanie regulaminu  

umiesciłam link tam gdzie powinien juz być, no ale skoro chcecie :D

www.SMERFIK.nat.pl   - serdecznie zapraszamy - to Patryś zwykle wybiera zabawki :D

ketsa pisze:
Martusia a ja się przyznam że już u ciebie w sklepie byłam ;) można można pochwal się!!1
Dzieki za odwiedziny :)

Kurcze ale jak się tu nie kłócić kiedy mąż ciągle robi mi na złość ???!!! Hmmm...
Dor1976 , podziwiam Was i zazdroszczę

Do góry