reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Zresztą zauważyłam żę najmniej kłótliwe związki to takie w których facet jest pantoflem ;D może takie trochę z powietrza to twierdzenie ale tak mi się wydaje.....
tyle że ja chyba muszę mieć partnera do dyskusji....więc może nie zawsze pantofel się sprawdza
ale za to jeszcze jest taka prawda że mąż to albo może mieć rację...albo święty spokój.....i coś w tym też jest ;)

Kurcze dziewcxzyny musze sie przyznac bez bicia ze te dłóższe posty ominełam....więc teraz ide grzecznie nadrobić, chociaż powinnam iśc...ale prasować

Ewela o ja Cie, ale cos Ci napisze na pocieche - niewazne jakie bledy czlowiek popelnia, nie po tym sie go poznaje, ale po tym jak z nich wychodzi - wszystko zalezy od Ciebie :) i jak uwazasz, ze to byl blad to zawsze jest czas by go naprawic.

Ketsa 100% racji - poczatek milosci nie ma znaczenia, mozna sie znac dluuugo i potem sie pobrac, mozna zaczac od lozka i tez dobrze, mozna od dzidzi w brzuszku, roznie sie to zaczyna, nie ma reguly ;D jak dla mnie to moze byc nawet w burdelu ;D

Klucha to do roboty ;D ;D ;D

Ketsik a tak jeszcze żęby cie bardziej przekonać to mi sie własnie przypomnialo żę ja jestem z wpadeczki po 3 m-cach chodzenia mój tata zmarł po prawie 10 latach małżęństwa a moja mama do dzis sama także gdyby zył na pewno byłoby na całe życie i w sumie jego było. Naprawdę nie wiem czemu tak pomyślałaś ale juz nie ważne ja napisałam tylko o tym jednym przypadku bo sama przyznasz że czasem i tak jest żę wpadeczka jewst powodem małżeństwa

Ana wielkie dzięki :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* bo już myślałam że mam problem ;) :p

Gochna no właśnie myślałam ostatnio co tam u Was...brakowało nam tutaj Ciebie!!!
Gochna czyżbyś też wracała do pracy :( biedactwo wiem co czujesz bo ja już w piatek zaczynam :( :( :( buuu ale mi sie nie chce i ostatnio nawet mi przez głowe przechodzi taka myśl, że chciałabym zebyśmy sie wyprowadzili do Ustki to napewno przez jakiś czas bym nie pracowała jeszcze  ::) :p

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!  :-* :-* :-*

i gratulacje dla Idusi nowych umiejętności!!!  :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Asia to się nie liczy ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D !!!!!!!!

Martusia a ja się przyznam że już u ciebie w sklepie byłam ;) można można pochwal się!!1

Do góry