reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paula dobra duszyczko tego forum dziekuje ci bardzo!!!!!

Dorotko a tobie zycze zebys dalej miala sielanke w malzenstwie!!!!!jak twierdzisz ze tak jest tzn ze sie da!!!trzeba sie dobrac w 100%%%!!!!!

reklama
No troche przystopowałyście  :p

ide więc pozmywać....

Martusia u mnie ta stronka coś nie działa :( :( :(

Ewela prosze bardzo :) :) :)

Wanda a właśnie jak Paulinka sie czuje??? juz lepiej???

Jeny jak wy dzis pedzicie.Chwile mnie tu nie było i juz nie nadrobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba wszedzie pada deszcz. Kto napisze mi w skrocie o czym mowa ?? :D

Martus u mnie tez nie!!!!!!!!!

Wandziek a co jest Paulince???Chora jest???MOj Szymek tak!!!Sorki ze nie wiem ale bylam do tylu dobiero od wczoraj jestem na biezaco....hhehehhe!!!!!!!!

Gabrysia dziękuje za komplementy.
Byłam w albumiku i nadrobiłam zaległosci
Ewela, Joeey, natchnełyście mnie swoimi super foteczkmi na wyjazd do tesciów, wahałam się, ale teraz dam sie namowić. Co prawda z plażowania we wrześńiu to nici, ale spacerki po plaży tez niczego sobie.
Cypryś i Paulinka, Szymuś, Adulek jak zwykle cudowni, Majeczka - odjazdowa fryzura. Misie komplementuje na codzień ;). No i te dwa oblicza Wandy ;D

Sorbek, co do Jopek i Kydryńskiego to nie wiesz co piszą w gazetach. Oni się może i nie kłócą, ale to dlatego, że żyja raczej obok siebie niz ze sobą, każde zajęte swoimi sprawami. Wiem z dobrego żródła, że u nich nie wszytsko jest takie różowe, ale medialnie są najlepszym małżeństwem na świecie.

reklama
klucha pisze:
Sorbek, co do Jopek i Kydryńskiego to nie wiesz co piszą w gazetach. Oni się może i nie kłócą, ale to dlatego, że żyja raczej obok siebie niz ze sobą, każde zajęte swoimi sprawami. Wiem z dobrego żródła, że u nich nie wszytsko jest takie różowe, ale medialnie są najlepszym małżeństwem na świecie.

MOżE TAK KIEDYS MóWILI W TELEWIZJI

Do góry