reklama
Paula25
szczęśliwa :)
No troche przystopowałyście 
ide więc pozmywać....
Martusia u mnie ta stronka coś nie działa

Ewela prosze bardzo

Wanda a właśnie jak Paulinka sie czuje??? juz lepiej???
ide więc pozmywać....
Martusia u mnie ta stronka coś nie działa
Ewela prosze bardzo
Wanda a właśnie jak Paulinka sie czuje??? juz lepiej???
mamaCyprysia
Fanka BB :)
Jeny jak wy dzis pedzicie.Chwile mnie tu nie było i juz nie nadrobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba wszedzie pada deszcz. Kto napisze mi w skrocie o czym mowa ?? 
klucha
Gabrysia dziękuje za komplementy.
Byłam w albumiku i nadrobiłam zaległosci
Ewela, Joeey, natchnełyście mnie swoimi super foteczkmi na wyjazd do tesciów, wahałam się, ale teraz dam sie namowić. Co prawda z plażowania we wrześńiu to nici, ale spacerki po plaży tez niczego sobie.
Cypryś i Paulinka, Szymuś, Adulek jak zwykle cudowni, Majeczka - odjazdowa fryzura. Misie komplementuje na codzień
. No i te dwa oblicza Wandy ;D
Byłam w albumiku i nadrobiłam zaległosci
Ewela, Joeey, natchnełyście mnie swoimi super foteczkmi na wyjazd do tesciów, wahałam się, ale teraz dam sie namowić. Co prawda z plażowania we wrześńiu to nici, ale spacerki po plaży tez niczego sobie.
Cypryś i Paulinka, Szymuś, Adulek jak zwykle cudowni, Majeczka - odjazdowa fryzura. Misie komplementuje na codzień
klucha
Sorbek, co do Jopek i Kydryńskiego to nie wiesz co piszą w gazetach. Oni się może i nie kłócą, ale to dlatego, że żyja raczej obok siebie niz ze sobą, każde zajęte swoimi sprawami. Wiem z dobrego żródła, że u nich nie wszytsko jest takie różowe, ale medialnie są najlepszym małżeństwem na świecie.
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
klucha pisze:Sorbek, co do Jopek i Kydryńskiego to nie wiesz co piszą w gazetach. Oni się może i nie kłócą, ale to dlatego, że żyja raczej obok siebie niz ze sobą, każde zajęte swoimi sprawami. Wiem z dobrego żródła, że u nich nie wszytsko jest takie różowe, ale medialnie są najlepszym małżeństwem na świecie.
MOżE TAK KIEDYS MóWILI W TELEWIZJI
Podziel się: