reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

hej babeczki!

muszę się pochwalić - dzisiaj Kamilcia zaczęła chodzic (a raczej stąpać) trzymając sie poręczy łóżeczka. Udało jej się przejść połowę obwodu łóżeczka :)

Donia ja też baaaardzo lubię terenówki. mam do nich jakąś słabość

reklama
I jeszcze mała przestroga :(
Dziś rano Kamilka bawiła się grzechotką - na duzym kółku kilka mniejszych. i nagle jedno z tych mniejszych kółek wsadziła sobie pionowo do buzi i sie zaklinowało. nie moglam go przekręcić na bok, więc musialam zadziałać trochę mało delikatnie, ale skutecznie. i troszkę podrażniłam dziąsełka Malucha. I płacz był straszny (aż mi się serce krajało :(). I po tym postanowiłam sprawdzić wszystkie zabawki pod kątem możliwośc wsadzenia do buzi. Radzę zróbcie to samo! A wydawało się, że grzechotka jak grzechotka. - całkiem normalna i bezpieczna.

A i jeszcze jedno pytanie - czy Wasze dzieciaczki też wkładają dla zabawy do buzi smoka bokiem, bo moja w ten sposób włożyła sobie całego - tylko kawałek uchwytu wystawał (ona wyglądał na bardzo zadowolona, a mi włosy dęba stanęły). I od tej pory boję sie jej dawać smoka.
A może znacie jekieś duże smoki? Używalismy Avetu, bo wydawał się duże, a tu niespodzianka.

Wanda dzięki

Gocha - o matko... no rzeczywiscie nic fajnego !!!
Moja Paulinka wklada sobie bokiem smoka, ale chodzi mi o to ze bokiem sama ta gume od smoka, wiec luzik... i w sumie nigdy nie wkladala sobie nic az tak gleboko - no moze poza kawalkiem kartki - ulubiona zabawka ;D ;D ;D musialam wyciagac :)

Ja to mam szczęście  :( :( :(
Wczoraj Paula zgosiła mnie do moderatora, więc lada chwila będę miała dostep do albumiku, a tu okazało się że od piatku nie będe miała dostepu do netu. i to moze przez całę 2 tyg!!!!! no chyba nie wytrzymam i polecę do firmy mojego Pawła i przeglądnę chociaż troche fotek. Bo ja to jestem maniaczka zdjęciowa  ;D ;D ;D

Wanda ja też róg kartki juz wyciągałam. a raz nie zdążyłam :(

Cześć babeczki
Wanda ja daje Julce bebilon pepti ,ale od trzech miesięcy bebilon pepti 2.Jedynka jest do piątego miesiąca :p.
Kamila takie popłakiwanie u nas było przy dolnych jedynkach.To chyba normalne.Dawałam czopki z wibrukolem i przechodziło.
My planujemy wczasy doiero w październiku.Jakieś posezonowe ciepłe kraje może.Zobaczymy.

Amelka22 pisze:
Cześć babeczki
Wanda ja daje Julce bebilon pepti ,ale od trzech miesięcy bebilon pepti 2.Jedynka jest do piątego miesiąca :p.

oz kurde... dobrze ze piszesz, to wejde na inne miesiace... oczywiscie sama bym nie wpadla na to :D :D :D

reklama
Do góry