reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witaj Natalko po wakacjach !!!! i jakze udanych i owocnych w spotkania rodzinno forumowe :D :D :D no i kilka nieszczesc :( no coz :( takie zycie, raz fart, raz niefart, ale czuje z postow zes zadowolona i tak bardzo :) Zazdroszcze Wam tych Bieszczadow - to moje ulubione gory...

matko jedyna, wlasnie Pawel prawie dzieci obudzil drac sie ze gola ktos strzelil... a jak - Wiki juz pobiegl zobaczyc co sie dzieje... hehehe

Sorbus - Tobie zycze (a raczej Wam) kolejnych udanych lat, zeby bylo tylko dobrze i coraz lepiej, zeby zawsze Wam sie pieknie ukladalo i zebys za 47 lat tez mogla powiedziec do meza tak jak masz w opisie :) Tego Ci szczerze zycze :)

No i witaj Paula :) W koncu zes sie pojawila :) Wczesniej mialam to pisac, ale zapomnialam - ale w sumie po co, skoro Cie nie bylo :p hehehe zartuje oczywiscie.. dobrze ze jestes i mam nadzieje ze tak zostanie :)

reklama
Wandzia, Bieszczady też moje ulubione! W domu już zapowiedziałam, ze za rok biore Agate i jade z koleżanka z ktora zawsze jezdzilam w bieszczady, a maz niech sobie jedzie w swoje karkonosze!

Sorbuś, najlepsze!

A my mamy piątego ząbka, po jedynkach i dwójkach na dole niespodziewanie Agata dziś zazgrzytała - i okazało się, ze mamy dwójkę na górze. No to wszystko jasne, skąd te krzyki...

ja sobie siedze i szperam po neciku bo adrian z kolega oglada mecz!!

Wczoraj w nocy maly obudzil sie z placzem i potem caly czas poplakiwal,myslalam ze boli go brzuszek a okazalo sie ze to szedl ten zabek.teraz znowu zasna(po 20)i znowu obudzil sie z placzem i poplakuje caly czas.Jak myslicie to ten zabek go boli co dzis wyszedl(dalej sie wybija)czy jakis nowy ??? W ogole z dwoma pierwszymi nie bylo problemow,tylko teraz,dalam mu juz troszke panadolu,moe usnie...

Dziewczyny, słuchajcie, mam Bebilon Pepti, który kupiłam jak Paulinka miała podejrzenie o alergię.. czy któras z Was używa, bo chętnie się pozbęde.. ??? ???
Jest nieotwarte i ma date waznosci do listopada 2007

P1050383.jpg

P1050386.jpg

Wandzik trzymaj bebilon na trzecie :)

Natalko fajnie ze jestes.Ja tez spedzilam urlop w gorach i tez bylo superowo.Dobrze wiedziec ze Tomek ma bagietke;) widze ze na rozmiarach sie znasz skoro masz porownanie co do wielkosci :p

Dzienki dziewczyny za slowa otuchy jednak chcialabym zeby corcia wybila sie do przodu z jakas fajna umiejetnoscia ::)

Sorbus no to dzis udany sexik z okazji rocznicy

Paula nie wnikam jakimi ogorami Ty sie caly dzien zajmujesz :p

Kamila, u nas z tym popłakiwaniem jest tak samo i ja nie wiem czy to przez ten ząb,który wyszedł, czy nowe...

Wiola, wybije się, wybije! spoko spoko

dziewczyny te poplakiwanie to chyba zeby.Jak Oli przed wczoraj wybij sie zab to od tego mometu slicznie spi bez budzenia sie i polakiwania

Donia zapomnialam napisac: ze moja zazdrosc tez wzbudzilas.Normalnie o takiej bryce to ja moge pomazyc....chyba ze zamienimy sie, ja Ci dam moje TICO hehehe ;) noi ale niestety od czegos musielismy zaczac

Wandzik ja Ci dobrze radze a Ty mnie nie sluchasz .Pozytywy sa takie ze znowu bys dostala 2 tysiaczki ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

No to teraz będzie :

BEATKO nasza kochana - Ty się kobitko nie obrażaj i tu do nas wracaj !!!!!! Koniecznie !!!! Juz tam Natalka do Olsztyna wróciła to Ci na dupsko nawciska ;D ;D :D żebyś się nie wygłupiała i do nas wracała :) KONIECZNIE !!!! Bo jak nie, to ja do Ciebie na Mazury przyjade i Ci przemówie do rozumu !!!! Co jak co, ale my STARE foremki musimy się trzymać razem i już !!!

P.S. nigdy nie byłam na Mazurach ;D ;D ;D

reklama
Do góry