reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Czesc dziewczynki!!!

Sorki ze tak wpadam ni z gruchy ni z pietruchy ale musze poprosic o pomoc!chcialam skopiowac zdjecia z aparatu i wyskakuje mi caly czas ze nie mozna skopiowac bo parametr jest nieprawidlowy-co to oznacza!!!prosze pomozcie bo tam sa zdjecia z wakacjiii!!!

reklama
Oj gdzies wszystkie nawiały...ja Ci Ewela nie pomoge bo jestem noga w takich tematach, to chyba trzeba Wandzi albo Cyprysiowej, mnie ona kiedys tez prowadzila w innym technicznym temacie jak dziecko we mgle ;)
A tutka mi troche szkoda, ja durna taka jestem ze sie do wszystkiego przywiazuje, nawet do wozka ::) jak ktos inny moze w naszym tutku ::)i nie mam koncepcji na jego spakowanie i do tego fotelik, musze to przemyslec sobie, ale jestem bardzo napalona na ta spacerowe, juz sprawdzilam po ile sa bez promocji ;)

Ewela ciężko coś poradzić.... a co to za aparat .... u mnie musi być ustawiona odpowiednia funkcja żeby zgrywał do kompa bo drugą możliwością jest ustawienienie podłączenia bezpośredniego do drukarki i od razu drukowania...i jak na to jest ustawione to na kompa na stówe się nie właduje......

Albo wyciąg karte pamięci i delikatnie oczyść styki

Magi no to miejcie dwa..... jak wszystkie tutaj mamusie..... bo taki mały i lekki na wyprawy terenowe czy na śniegi w zimie to jednak może być przydatny...

Uwaga forumowiczki z Łodzi i okolic!
Poznajmy się! Zapraszamy na mini - zlot!
Organizujemy spotkanie Fanek Babyboom w Łodzi. Spotkanie rozpocznie się 0 11:00 dnia 2go września (sobota). Ustalone są dwa miejsca: W przypadku ładnej pogody - Park Poniatowskiego (ten u zbiegu al. Mickiewicza i ul. Żeromskiego) w alei głównej na środku przy okrągłym klombie. W przypadku pogody niesprzyjającej - Manufaktura przy sali zabaw dla dzieci. Ostateczne miejsce ustalimy w sobotę przed spotkaniem na wątku "Mamusie z Łodzi" w dziale " To my:-)". Podaję link: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/board,32.0.html
Na wątku będziemy przed spotkaniem około godziny 9tej i wtedy ustalimy na bierząco. Chętne mamusie i przyszłe mamusie zapraszam już teraz na wątek. Zgłaszajcie się a będziemy wiedziały ile nas będzie. W razie pytań piszcie na wątku, do mnie na PW lub na gg - numer w podpisie.
Pozdrawiamy!
P.S. Wybaczcie, ze tak nie na temat ale nowym wątkiem nie chcemy działu zaśmiecać! ;D

Ketsa to jest mysl :) przyszlo mi do glowy zeby go opchnac, zeby kaska byla na spacerowe, a i fotelik ktory mam w komplecie nie pasuje do naszego nowego samochodu, wiec dla drugiego dziecka sie nie nada :) a myslalam trzymac ten wozek dla drugiego maluszka. Ach sama nie wiem, pogadam z Pawlem, razem cos wykombinujemy :)
Co do sciagania zdjec to ja wiem tylko jaki kabelek mam wlozyc i gdzie nacisnac i to cala moja wiedza techniczna w tym zakresie ::) okropny ignorant ze mnie w tych kwestiach ;)
Czy mi sie wydaje czy Natalie ostatnio wcieło??
Pati a Ty znow nie spisz?? ;D ;D ;D
Irlandia dzieki za niezasmiecanie nam forum, niecierpimy nowych watkow :) Swoja droga nie kojarze kto od nas jest z Łodzi... ::)

Ewela ja też nie pomogę  ::) :(
tez mam problem z aparatem bo nie mogę wogóle zdjec zobaczyć sterowniki na płytce które były dołaczone sie nie chce zainstalować na kompie , moze ktos coś wie w tym temacie ::)

Ja się bardzo przywiązuje do samochodów i jak sprzedajemy autko które lubiłam to normalnie ryczę  :-[ wszyscy mówią ze niezły sposób na kupującego ;D

Magi trochę ceny się róznią tych wózeczków co?? :D

Natalia chyba w górach na urlopiku ??? tak coś mi sie przypomina :laugh:

Donia, z samochodami to mam to samo :) Kiedy sprzedawalismy nasz 2 lata temu tez prawe plakalam, po dzis dzien jak widze ten typ to mnie sciska :) Taki gluptak ze mnie :) Mam tak ze wszystkim :laugh:
Umkneło mi ze Natalka na urlopie, bo ja od paru dni intensywniej na forum przebywam ;)

reklama
Donia jak tylko komp "widzi" ci aparat to nie ma problema żadne sterowniki wtedy nie są ci potrzene... wystarczy sprawdzić w "moim komputerze" na samym dole wtedy klikasz i kopiujesz już zdjęcia na twardego........ no chyba że to inny problem

Do góry