reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

no dokladnie Ketsa - masz racje !!! jeszcze bym musiala zglosic o oddanie prowizji !!!

Donia - no wozek fajniusi, ale mowie, ten co ja widzialam to ma takie cudne kolorki ze szok !!! Musze tam chyba zaraz skoczyc i przymierzyc Paulinke ;D ;D ;D

reklama
Widzisz, Wanda, to przy okazji daty też korzystaj!

Ketsa, ja tez tak mam - zawsze wszystko "zabraliśmy" i o wszystkim "pamiętamy"n na wakacje tez się "spakowaliśmy" ;), a jak coś nie tak, to oczywiście ja nie wzięłam i nie pamietałam  ;) ;) ;)

Hanka - no to w sprawie pakowania, to u nas rzeczywiscie tak samo
(h)anka pisze:
Widzisz, Wanda, to przy okazji daty też korzystaj!

Ketsa, ja tez tak mam - zawsze wszystko "zabraliśmy" i o wszystkim "pamiętamy"n na wakacje tez się "spakowaliśmy" ;), a jak coś nie tak, to oczywiście ja nie wzięłam i nie pamietałam ;) ;) ;)

Hanka - no to rzeczywiscie, w sprawie pakowania u nas tak samo - zawsze ja zapomnialam :p musze mu to zawsze wypopminac, a potem ze cos "zrobilismy" a Pawel zrobil - to on przypomina mi :)

No to lece juz... podloga wyschla, sprzatam dalej :)

Ketsa no w las to raczej nie ale mam jeszcze jesden z duzymi kółkami to jak będę miała straszną potrzebę do lasu to tamtym pójdę :laugh: wcale mi sie nie podoba ale do lasu.... ;) ;D

Teraz jak sie zacznie jesień a będzie padało to za duzo tu u mnie nie pochodzę bo wszedzie błocko więc co z tego ze duze koła przy wózku jak ja w błocie po kolana ;) ;D

Jak przyjdzie zimy i będzie śnieżek to mamy saneczki :laugh:

A teraz kupuję ten wózio tak sobie czasem do miasta pojechac do marketu itp :D

Ale wypracowanie na temat wózka  ;) ;D

witam was przy "porannej"kawce :)

parricia moj Cyprys jeszcze nie stoi tak pieknie jak Agatka.Jak bym go poscila to sie zachwieje i zrobi bam!!od czegos trzeba zaczac :)

Hanka
musze wyprobowac akcje spoleczna ale pewnie Adrian zrobi mi awanture ze on pracuje,zmeczony itd.

Wanda no to cie koles zrobil...

ketsa bardzo dobrze ze pojechalas,chociarz troche cie uspokoila,a w piatek tez idz tak wrazie co...ulzylo mi troche...ucałuj Maksia w oczko :)

Wanda z tym obnizamy,robimy...to u nas jest na odwrot.Zawsze Adrian mowi zrobilismy objad a tylko obral ziemniaki :p

Kamila - a to u nas jest tak, ze Pawel delikatnie pyta co na obiad, albo czy zrobie kolacje - czym mnie jeszcze bardziej wnerwia ;D ;D ;D

Dor - zdjecia przesliczne i z wakacji i ze slubu !!!!

No teraz to juz mykam na serio :)

Alez mi sie ten wozek spodobal...teraz mnie w brzuchu kreci ze go chce, a nie planowalam wozka...chyba sprzedam mojego tutka...korera... ::)

reklama
Do góry