reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Wiesz, Ana, bo może ja w końcu mądrzeję i dojrzewam do świadomości, ze od krzyków i awantur lepsze są inne sposoby, a na pewno więcej żartu niz nerwa... mam nadzieję, że mądrzeję "na stałe"...

Pati juz pare razy mi sie wlasnie tak zdawalo :D

Hanka to musze sie od Ciebie uczyc, ja czasem mam cierpliwosc, ale czasem....cala pedagogika wychowawcza idzie na bok, awanturuje sie, ze nie jestem jego mama i nie bede wszystkiego pilnowac, to wtedy sie rozwodzimy ;D

Paula wlasnie, wracaj do nas, cieplo sie czyta Twoje posty, nie chowaj sie przed mezem.

Ana, Ty sie ode mnie nie ucz, bo niewiele sie nauczysz ;D ;D ;D to są moje postanowienia nie pierwszy juz raz, że koniec z awanturami i ze to nie ma sensu... może po prostu sie wspierajmy!!!???

Czesc dziewczyny :)

Hanka - bardzo dobrze to napisalas, kazde dziecko ma swoje indywidualne tempo rozwoju :) I tak jak kazdy bobas w koncu sie urodzi, tak samo kazdy bobas zacznie chodzic i mowic - predzej czy pozniej :)
Zreszta nie ma co porownywac - bo co ja mam np porownywac Paulinke z miesiac starsza Ingusia albo Oliwka, albo z chlopcami - kazde dziecko inaczej, prawda :) ???

Pati, Ana - Paulinka tez mowi niee i jee i spiewa czasem gloska "e" wysoko i nisko i w ogole lubi sobie spiewac i gadac - duzo gada nawet i spiewa :)

Paula, Gabi, Moskito - spoznione ale szczere zyczenia rocznicowe ;D

A wczoraj minelo 25 lat odkad moj tata popelnil najwiekszy blad w zyciu ;D ;D ;D

lece jeszcze szybko na inne watki i spadam...

aaaa i musze wystawic negatywa na allegro, koles napisal mi takiego maila:
"Przepraszam ale nie wpłace Panu Pięniąrzków na konto.. bo ich nieposiadam Pracuje na budowie na czarno i szef obija sie z zapłaceniem na za roboty.. i juz sie 2 tygodnie upominam z kolegami i nie che nam wypłacic a niemam skąd wykąbinowac pieniedzy wiec nienan inego wyboru tylk pana o tym zawiadomin zeby Pan nie myslał ze zrobiłem pana w konia.. Przeraszam z kłopot .. wiem ze dopiero zaczyna interesy na allegro i niemam zadnych komentarzy.. i rozumiem jak pan da mi za nie dotrzymanie umówy tzn dokonczenia tranzakcji komentarz negatywny ale nie moja wina taki jest czarny rynek i pracowawca na polskiej budowie robi pracowników i hu..:( pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za kłopot.. "

i co mnie to kur.wa obchodzi ??? mogl nie licytowac, prawda ???

Wanda, no dokładnie! A jeszcze bardzo widoczne sa oprócz indwyidualnego tempa rozwoju róznice w chareakterze i temperamencie Maluszków, no i to ma tez wpływ na rozwój, mlja Agata pottzebuje juz iść i ani chwili w jednym miejscu, a roczna Jula takiej potrzeby wcale nie ma i dobrze jej na siedząco...

hello

Hanka b.fajowy pomysl z akcja spoleczna ;D musze u nas wdrozyc :laugh: :laugh: :laugh:

Wandzia ale Cie koles zrobil ::) potraktuj go odpowiednio :laugh: :laugh:

u nas dzisiaj 26 rocznica slubu moich rodzicow :) :) :)

reklama
U mnie u rodzicow w pazdzierniku 25 rocznica slubu.

No a co do rocznic to spoznione zyczenia dla Moskitka zebyscie byli ze soba szczesliwi do konca swiata i jeden dzien dluzej!!! i najzupelniej aktualne.....A dla kogo??

Asiu wszystkiego najlepszego,zeby wasze cale zycie razem byllo jak miesiac miodowy!!!!

U mnie zasem nerwy nie wytrzymuje i wrzeszcze jak porypana!!!!ale jakos chociaz powrzeszczymy na siebie a potem jest jakby juz nic sie nie stalo.Albo jeszcze robie tak,ze strzelam focha i domyslaj sie o co mi chodzi i mrucze sobie pod nosem i wyprowadzam pawla z rowowagi ,choc nie latwo go wkurzyc...

Hani tez bardziej w mowe weszlo niz w sprawnosc ruchowa.No al enie mowiace dzieci zaczna kiedys mowic,a leniuchowate kiedys ruszac sie. ;P

Musze sie uczyc wiec moze pierw pranie zrobie ???

Do góry