reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Agnes :) :) :)  hi hi fajnie:)  Ja kiedyś prowadziłam wywód ponad godzinny z niedawno poznaną koleżanką na temat naszych ślubów. Wymieniłyśmy się wrażeniami z tego dnia, no i w końcu zeszło na pogodę no i się rozwodzimy jak to było nieciekawie, że padało i wogóle że było zimno jak na sierpień i w końcu okazało się że brałyśmy ślub w tym samym dniu w 2 kościołach mieszczących się niemalże obok siebie... nawet godzina się zgadzała :) :)

Nie chce przeciągać już tematu ... ale ponieważ czuje się winna że Beata tak to odebrała... to chciałam jeszcze napisać że żałuje że poruszyłam temat. Ale zrobiłam to dlatego że wiem że nie jest łatwo tutaj być nową. I absolutnie nie było moim celem wszczynania kłotni w tej sprawie.
Ja rozumiem o co chodziło że wtedy był inny klimat po prostu a teraz jest inny dla mnie wtedy było fajnie ale teraz tez mi sie podoba ...a Pati masz świętą rację co do tego że wtedy można było napisać swoje zdanie i najwyżej wywiązała się dyskusja a teraz kończy się to inaczej.....
Ehhhh ale już aż na prawde głupio mi o tym pisać.....

Gochna i Pati....co do treści postów..... oj już przestałam na to zwracać uwagę ale też mam takie zdanie ... ;)

Wańdzia cudownego świętowania rocznicy i wielu cudownych kolejnych lat ..... :-*

Pati - jak milo Cie poczytac :) Zgadzam sie z Toba tez - dokladnie z kazdym zdaniem ... Bylo inaczej, teraz jest inaczej, byly klotnie konkretne - sama pamietam jak sie popstrzykalam z Pamcia zdaje sie o ZZO i takie rozne jeszcze klotnie, ale rzeczywiscie bardzo konkretne byly. Teraz w zasadzie klocimy sie o nic - nawet mnie sie nie chce czasem w ogole tu wchodzic - jednak moja ciekawosc bierze gore :)

paaricia pisze:
Mam nadzieje, ze nikogo nie urazilam - tez chcialam wyrazic wlasne zdanie, a nie kogokolwiek atakowac.

Ciekawe kto sie doczepi "urazony" do Twojego posta ;D ;D ;D

i do mojego zreszta tez.

Szczerze mowiac, to rzeczywiscie bylo kiedys lepiej - byly stare wyjadaczki - Magi, Pamcia, Aussie, Ziemzia itd... Ja nawet pamietam Zdenke a nie Zdanke teraz znana jako Moskito :p
Fajniej bylo :)

A jak "nowi" odbieraja to jako obraze ze sa, widocznie to ich problem niskiej samooceny - bo przeciez nikt nie pisze ze z nimi jest zle, tylko ze szkoda ze starych nie ma :)

A teraz moje zapytanie:
Do kogo pisac skarge na pigukle, ktora przez 2 miesiace nie przeslala kart szczepien dzieci ???
Myslalam o kierowniku przychodni - ale przychodnia prywatna, wiec to raczej bez sensu - chyba powinnam gdzies wyzej dazyc... tylko gdzie ???
NFZ ???

teraz ja jestem winna żę sie poczułam jak intruz

ok już będziecie miały swoje stare forum

Papa

Ps zreszta jak się upomniałam że nie komentujecie moich zdjęć i że nikt mnie nie zauważą to same mi pisałyście żebym nie przesadzała bo nie da sie odpisywac na wszystkie posty

reklama
Do góry