reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Gocha ja zawsze bylam wafel,w ciazy musialam sie roztyc strasznie.Dostalam bioder,dupska wielkiego i brzucha,w ogole cala sie rozroslam bo w koncu 4200 musialam pomiescic i wypchnac.Z jednego jestem zadowolona...Z rodzyneczek zrobily mi sie male meloniki :D

ach jeszcze zapomnialam wam napisac ze rano,przed wyjsciem do Auchana,Adrian mial mi wyprasowac ciuchy i postawil zelazko na desce,zaczal rozwijac kabel i zelazko z wielkim hukiem znalazlo sie na podlodze,oczywiscie nie dziala i musialam kupic nowe :mad: moj Adrian ma to do siebie ze wszystko mu spada,wylewa itd.

No widzisz, to już jest duuuuży plus - takie czary mary bez operacji.

To Ty lepiej idź już spać, bo dziś coś szczęścia nie masz ;D ;D

DZIEWCZYNY MI NIE CHODZILO O TO, ZE KAZDA Z NAS KAZDEJ MA ODPISYWAC NA POSTA! TO BY BYLO CHYBA NIEREALNE, GDY MA SIE W DOMU TAKIE MALE SZKRABY! CHODZILO MI O COS INNEGO... PO PROSTU PRZYPOMNIALAM SOBIE JAK BYLO WCZESNIEJ...

NO, ALE TO JUZ NIE MA ZNACZENIA. SKORO NIE ROZUMIECIE I MACIE ZAMIAR SIE TERAZ CZEPIAC TO SPADAM STAD! <JAKBY KTOS NIE WIEDZIAL TO NIENAWIDZE SIE KLOCIC>

BUZIAKI!

Beatko Przeciez nikt się nie kłoci ale mnie osobiście zrobiło sie przykro :( :-[ :-[ :-[ i tyle

a Gocha i Cyprysiowa tak krotko to ja nie jestem bo od lutego to juz pół roku

Wioluś no chiała nie chciał mam cycte tez mi po ciazy zostały i musiałam wypruć poduch uze staników ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Chyba macie racje Lidę sobie daruje - Kamila głoduję z tobą :laugh: :laugh: :laugh:

Beatko skoro nie lubisz się kłócić to też mam nadzieje że nie lubisz się bez powodu obrażać!

Nie pisałam tego wszyskiego żeby wszczynać kłótnie ale żeby przedstawić inny punkt widzenia
Ale już lepiej nic nie pisze bo lepiej faktycznie się nie odzywać

reklama
Czesc dziewczyny :)

Beatko - Ty sie nie wyglupiaj i wracaj, jak Ty odejdziesz, to ja tez !!!

Kamila
- niezla historia :) Ale to poprostu zboczuch, ktory lubi jak sie na niego zwraca uwage podczas trzepania konia.. Sama takich nieraz spotkalam. ale nie ma sie czego bac, oni sa nieszkodliwi, chca tylko czyjejs uwagi :)

Wiolus - dziekuje bardzo za zyczenia - jestes pierwsza... (oprocz mojej pijanej tesciowej, ktora dzownila wczoraj do Pawla, ale te zyczenia dla mnie sie nie licza ;D ;D ;D )
No fakt, mam dwa sylikony wstawione ;D przyznaje sie bez bicia ;D ;D ;D hehehehe
A tak serio, to wcale nie mam duzego biustu, poprostu ubieram takie dekolty, ktore go bardziej uwydatniaja ;) :p heh

a teraz spadam stad i nie wiem czy dzis jeszcze wejde :)

Do góry