reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

jsorbek pisze:
teraz ja jestem winna żę sie poczułam jak intruz

ok już będziecie miały swoje stare forum

Papa

Ps zreszta jak się upomniałam że nie komentujecie moich zdjęć i że nikt mnie nie zauważą to same mi pisałyście żebym nie przesadzała bo nie da sie odpisywac na wszystkie posty

no... i zamiast przyjac do wiadomosci, to sie obraza...

wanda_23 pisze:
A jak "nowi" odbieraja to jako obraze ze sa, widocznie to ich problem niskiej samooceny - bo przeciez nikt nie pisze ze z nimi jest zle, tylko ze szkoda ze starych nie ma :-)

chyba jednak zle zrozumialas :p

reklama
o rany coś się dzieje >:D

dziewczyny bezsensu Trudno zebyśmy wszystkie miały takie samo zdanie na jeden temat Ja tez zauważyłam ze forum się zmieniło ale i my sie zmieniłyśmy Jesteśmy mamami ;D ;D ;D No a teraz buzi buzi i po krzyku ;) :-* :-* :-*

Wanda duzo szczęsci i słodyczy Ola i Piotrus Tobie zyczy (prawie jak Moskito ;D)

bardzo to wszystko dziwnie brzmi co piszecie i z kazdym zdaniem czuje sie gorzej - dla mnie to juz nie to samo forum i choc o słowach Beaty zapomniałam szybko teraz mi gorzej

czesc
mam propozycje.Skonczmy temat.Beatka napewno nie miala nic zlego na mysli i tyle.Po co bedziemy ciagnac to dalej ??? tylko coraz bardziej kazdy sie denerwuje.
Umieść cytat
Cytuj z: mamaCyprysia  Dzisiaj o 00:12:29
sory za tamto sorbek ale cos mi nawalilo

ależ wcale sie nie gniewam prosze o jeszcze    

nigdy tyle o mnie na BB nie było    

Sorbek sorkek Sorbek Sorbek Sorbek
Sorbek sorkek Sorbek Sorbek Sorbek   Sorbek sorkek Sorbek Sorbek Sorbek  Sorbek sorkek Sorbek Sorbek Sorbek Sorbek sorkek Sorbek Sorbek Sorbek Sorbek sorkek Sorbek Sorbek Sorbek Sorbek sorkek Sorbek Sorbek Sorbek Sorbek sorkek Sorbek Sorbek Sorbek
Sorbek sorkek Sorbek Sorbek Sorbek   Sorbek sorkek Sorbek Sorbek Sorbek  Sorbek sorkek Sorbek Sorbek Sorbek Sorbek sorkek Sorbek Sorbek Sorbek Sorbek sorkek Sorbek Sorbek Sorbek Sorbek sorkek Sorbek Sorbek Sorbek Sorbek sorkek Sorbek Sorbek Sorbek
Sorbek sorkek Sorbek Sorbek Sorbek   Sorbek sorkek Sorbek Sorbek Sorbek  Sorbek sorkek Sorbek Sorbek Sorbek Sorbek sorkek Sorbek Sorbek Sorbek Sorbek sorkek Sorbek Sorbek Sorbek Sorbek sorkek Sorbek Sorbek Sorbek  :p

Wanda jeszcze 110 dlugich pieknych lat z Pawłem

Wanda ja się nie obrażam poprostu mi smutno bo juz myslałam że nie jestem nowa a cięzko mi było się wlepić do was i w to wszystko zaangażować
a potem czułam sie tu jak w domu - a teraz jakby wszystko od "nowa" :p

chyba juz mi się nie chce - nie podobaja mi sie poprostu takie podziały nowa- stara
myslałam że jestesmy tu jak jedna wielka rodzina a nie pierwsze i drugie małżeństwo :p i to pioszę do Wandy bo wiem że Beata nie miała na mysli nic złego
tzn Wanda pewnie tez nie tylko sie juz od Beaty odczepiłam :p w sumie to mogłam jej napisać że dla mnie jest nudne czytanie cały czas tego samego a tak jest jak każda odpisuje na każdego posta i byłoby po sprawie a tak porobiło sie nie wiadomo co

Agnes no ja to już stara zawodniczka jestem bo w 97 :) :):)

Wiecie co Wam powiem ... od słowa do słowa i wychodzą jakieś nipotrzebne jazdy.... a po co???? Zaraz wezmę jedną i drugą i jeszcze trzecią jak się jakaś nawinie przetrzepię portki  i się skończy, co to za porządki żeby tak się obrażać... co wy dziewczynki z piaskownicy jesteście???? Matki, żony!!! wzywam do natychmiastowego zaprzestania "kłotni" czy jak sobie tam chcecie nazwać tą wymianę zdań...... I wracać mi tu szybciorem!!!!!!

reklama
Do góry