reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

czesc laseczki.

Ja tylko na chwilke bo zaraz ide ogladac film.
Chcialam napisac co do postu Beatki ze nie odpisuje sie kazdemu bo poprostu dzieci nam nie daja.Jak byly calkiem malutkie,duzo spaly lub byly w brzuszkach to sie moglo siedziec calymi dniami :)

Mam opowiastke :)
Wracalam dzis z Auchana z kolezanka i malym,szlysmy sobie taka boczna uliczka i gawedzilysmy...gadam sobie,gadam,patrze a tam sie w krzakach (zaraz z brzegu)cos swieci,patrze a tam fiut :D hehe koles robil to czego nie powinien (onanizowal,tzrepal kapucyna,walil konia lub niemca w kask,jak wolicie) stal caly goly,nawet butow nie mial i to prawie na chodnikutylko krzaki mu ledwo twarz zaslanialy,moja kolezanka widzac moja mine wydyganą myslala ze jakis pijak tam stoi czy cos i sie bala spojrzec,jak odeszlysmy kawalek to jej powiedzialam to grzalysmy na przystanek jak glupie. zadzwonilysmy na policje i wyslali patrol,cholera wie co to za zboczuch.Jak wyszlysmy na ulice to widzialysmy ze 2 kolesi-mlodych z piwami tam idzie i tamten chyba zwial a raczej schowal sie glebiej bo nie zdazylby sie ubrac a tak na golasa to podejrzanie by wygladal :D jak tamci by go zobaczyli napewno by go sprali bo podpici byli i wiadomo...

reklama

oooo rany Kamila fuuuuuuj no nie chciała bym być na twoim miejscu .... ale zamiast policje to trzeba było właśnie tych kolesi z piwami na niego nasłać bo wiadomo jak to z policją..... ::) ::) ::) :p

Kamila nie sprzedawaj jej!!!!!!!!! Asia co ty narkotyzować się chcesz..... no i szkoda tego co dzis w albumie podziwiałyśmy

reklama
Asia musialam wyrzucic cala paczke przy adrianie wiec nic nie przetrwaloi daj sobie z tym spokuj!!ja tez uwazam ze gruba plojda ze mnie i codziennie mam deprechy przez to ale wole byc zdrowa dla malucha!!

ide na film

Do góry