reklama
G
GOCHA-N
Gość
a i jeszcze małe sprostowanie - ten przymusowy kurs mojego męża o którym pisałam w poprzednim poscie nie był moją zachcianką, tylko tym, że po prostu nie mogłam się Małą sama zajmować
zauważyłam, że Kamilka jest najbardziej roześmiana jak jesteśmy w domu całą trójką
zauważyłam, że Kamilka jest najbardziej roześmiana jak jesteśmy w domu całą trójką
Hej hej
Dziewczyny ja niedługo dostane szczękościsku......... ale nie jest źle bo Astek już po mału zaczyna się też wkurzać tak że jak coś to mogę go na teściową napuścić....
Pati no to superowo że takie fajne wakacje wam się trafiły....... a teściowa no fajny numerek jak diety podsyła.... moja ma podobne zapędy a cwaniara jest bo chuda jam nie wiem mimo lat więc myśli że każdy taki powinien być a jak jest inaczej i ktoś nie jest szczupły i wysiki.... to się do niczego nie nadaje (na tej podstawie tez np. analizowała wybór chrzesnych Maksa...czy będą dobrze w kościele i na zdjęciach wyglądać).... dobra już o niej więcej nie gadam.......!!!!!!!
(a pościki takie długie co prawda niektóre nie lubią ...... a ja proszę o takich więcej )
Ziemzia no jasne że tak nie może dłóżej być ale nikt inny niż ty tego nie zmieni..... Powiem ci że Astek potrafił wszystko zrobić przy Maksie i nawet specjalnie nie trzeba było się prosić........ a odkąd więcej pracuje i z tego tytułu żal mi się go zrobiło i nie chciałam go męczyć jeszcze obowiązkami przy dziecku.....to szybciutko się wszystkiego odzwyczaił , dwie lewe ręce się zrobiły i to wszystko tylko i wyłącznie moja zasłóga!!! tak że ja też mam teraz na własne życzenie "wychowywanie od nowa"
Hej!Mialam cwiczyc ale zjadlam kanapki i wypila kawe i mi sie odechcialo ;( ale mam zapal
A poza tym mialam miec odwyk bo powinnam sie uczyc :
Wczoraj ogladalam Oficera normalnie tak sie poryczalam ze nie moglam usnac.bardzo mi si e podoba ten serial,bo jakos zakochalam sie chyba w Borysie Szycu.Malaszynski tez mi sie nawet podobal,ale w Magdzie M jest taki słodki ze az sie rzygac chce.Ja lubie twardzieli
Gabi miala juz dzis byc!A nadal jej nie ma.
Pati i Ketsa ja tam lubie dlugie posty,krotkie tez ;D
A poza tym mialam miec odwyk bo powinnam sie uczyc :
Wczoraj ogladalam Oficera normalnie tak sie poryczalam ze nie moglam usnac.bardzo mi si e podoba ten serial,bo jakos zakochalam sie chyba w Borysie Szycu.Malaszynski tez mi sie nawet podobal,ale w Magdzie M jest taki słodki ze az sie rzygac chce.Ja lubie twardzieli
Gabi miala juz dzis byc!A nadal jej nie ma.
Pati i Ketsa ja tam lubie dlugie posty,krotkie tez ;D
reklama
Podziel się: