reklama
paaricia
Fanka BB :)
Gocha to chyba Ty sie pytalas ile jest u nas stopni, ze zimno. No wiec moja droga roznie to bywa, ale tej zimy pewnego ranka bylo nawet 8 stopni! Juz jest odrobine cieplej i przecietnie jest dobre kilkanascie, a dzis bylo cieplo, cale 24. W nocy jest zimno, a ze nie ma kaloryferow, grzejnik w sypialnie grzeje cala noc, zeby nam Dzidziek nie zmarzl.
G
GOCHA-N
Gość
Paaricia o kurcze, to Wy macie rzeczywiście straaaaasznie, powiedziałabym KOSZMARNIE mroźne zimy
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
a ja na diecie - wcinam ciasteczka :laugh: :laugh: :laugh:
Pati no współczuje tych mroznych zim :laugh: :laugh: :laugh: u nas lato i 20 stopni na termometrze :laugh: :laugh: :laugh:
Didi no wracaj do na snawet dzis o tobie myslałam
Pati no współczuje tych mroznych zim :laugh: :laugh: :laugh: u nas lato i 20 stopni na termometrze :laugh: :laugh: :laugh:
Didi no wracaj do na snawet dzis o tobie myslałam
G
GOCHA-N
Gość
Paaricia jak ja bym chciała mieć takie temperatury jak u Was. Jestem strasznym zmarźluchem. Dla mnie jesień to koszmar, a o zimie to już nawet nie wspomnę.
Rodzinka się ze mnie śmieje, że powinnam trochę przytyć, to zyskałabym "warstwę ochronną"
Rodzinka się ze mnie śmieje, że powinnam trochę przytyć, to zyskałabym "warstwę ochronną"
G
GOCHA-N
Gość
Asiu ja też właśnie wcinam ciasteczka - jeżyki. a Ty jakie?
G
GOCHA-N
Gość
a u mnie dzisiaj od samego rana tylko pada, a teraz to właściwie leje. więc o spacerku mogę sobie dziś pomarzyć
reklama
a u mnie popadalo i przestalo wyszlo piekne sloneczko ;D
wkleilam Wam fotki z wesela 8) mozecie podziwiac
Wlasnie tez umowilysmy sie a jutro z Natalia jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii juz sie doczekac nie moge ;D ;D ;D ;D ;D
a o weselu powiem Wam tyle: na poczatek sie spoznilismy do kosciola jak to zwylke my :laugh: :laugh: :laugh:
a wiecej to tyle ze przyszlam glodna i wyszlam glodna nie bylo co jesc obiad byl okolo 17 i do godziny 21 o ktorej poszlismy do domu tesciow, do zarcia nie bylo nic : z cieplych dan a na stolach wedliny i salatki wyladowaly dopiero okolo 20 : i wygladaly na tyle nieapetycznie ze sie nie skusilam zrobilam sobie tylko kanapke ale chleb byl suchy i wiecej nie jadlam : za to opilam sie jak krowa ;D ;D tymbarkiem :laugh: :laugh: :laugh: i chodzilam co chwile za potrzeba ;D no i to tyle
jak bym przewidziala ze tak bedzie to bym nie jechala tyle swiata no ale coz nasza strata
ale Oskarek byl za to bardzo grzeczny i nawet zrobil sobie drzemke w tym huku, na sali przy orkiestrze :laugh: :laugh:
mykam, zaraz dzwonie po meza i wyciagam go do Borku :laugh: :laugh: :laugh:
do wieczorka jak mi pozwoli zasiac przed kompem bo ostatnio jest cos niewyzyty ;D ;D ;D
wkleilam Wam fotki z wesela 8) mozecie podziwiac
Wlasnie tez umowilysmy sie a jutro z Natalia jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii juz sie doczekac nie moge ;D ;D ;D ;D ;D
a o weselu powiem Wam tyle: na poczatek sie spoznilismy do kosciola jak to zwylke my :laugh: :laugh: :laugh:
a wiecej to tyle ze przyszlam glodna i wyszlam glodna nie bylo co jesc obiad byl okolo 17 i do godziny 21 o ktorej poszlismy do domu tesciow, do zarcia nie bylo nic : z cieplych dan a na stolach wedliny i salatki wyladowaly dopiero okolo 20 : i wygladaly na tyle nieapetycznie ze sie nie skusilam zrobilam sobie tylko kanapke ale chleb byl suchy i wiecej nie jadlam : za to opilam sie jak krowa ;D ;D tymbarkiem :laugh: :laugh: :laugh: i chodzilam co chwile za potrzeba ;D no i to tyle
jak bym przewidziala ze tak bedzie to bym nie jechala tyle swiata no ale coz nasza strata
ale Oskarek byl za to bardzo grzeczny i nawet zrobil sobie drzemke w tym huku, na sali przy orkiestrze :laugh: :laugh:
mykam, zaraz dzwonie po meza i wyciagam go do Borku :laugh: :laugh: :laugh:
do wieczorka jak mi pozwoli zasiac przed kompem bo ostatnio jest cos niewyzyty ;D ;D ;D
Podziel się: