reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Didi no ladnie Al taki maly i juz sie usiluje puszczac! ;D ;D

Ketsa ale sie usmialam z Twojego szczekoscisku - ja po wizytych tesciwej mam bardzo obolale miesnie szczeki od zgrzytania zebami. :D :D Serio! ;D

reklama
Gocha to chyba Ty sie pytalas ile jest u nas stopni, ze zimno. No wiec moja droga roznie to bywa, ale tej zimy pewnego ranka bylo nawet 8 stopni! Juz jest odrobine cieplej i przecietnie jest dobre kilkanascie, a dzis bylo cieplo, cale 24. W nocy jest zimno, a ze nie ma kaloryferow, grzejnik w sypialnie grzeje cala noc, zeby nam Dzidziek nie zmarzl. :D

Joeey my juz dawno nie mamy ochraniacza. Miki jak miał chyba 6 miesięcy to go tak pokarał, że się do niczego nie nadawał...Tak skopał, że się klucha zrobiła jedna! :laugh:

Ale się najadłam. Oddychać nie moge. Hi hi. Zrobiłam sobie cukinie w panierce, z papryką i filetem z kurczaka w curry. Uff...Poczołgam się chyba na spacer... :laugh:

a ja na diecie - wcinam ciasteczka ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Pati
no współczuje tych mroznych zim ;) :laugh: :laugh: :laugh: u nas lato i 20 stopni na termometrze :laugh: :laugh: :laugh:

Didi no wracaj do na snawet dzis o tobie myslałam

Paaricia jak ja bym chciała mieć takie temperatury jak u Was. Jestem strasznym zmarźluchem. Dla mnie jesień to koszmar, a o zimie to już nawet nie wspomnę.
Rodzinka się ze mnie śmieje, że powinnam trochę przytyć, to zyskałabym "warstwę ochronną" ;)

reklama
a u mnie popadalo i przestalo wyszlo piekne sloneczko ;D

wkleilam Wam fotki z wesela 8) mozecie podziwiac :D :D :D :D :D
Wlasnie tez umowilysmy sie a jutro z Natalia jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii juz sie doczekac nie moge ;D ;D ;D ;D ;D

a o weselu powiem Wam tyle: na poczatek sie spoznilismy do kosciola :p jak to zwylke my :laugh: :laugh: :laugh:

a wiecej to tyle ze przyszlam glodna i wyszlam glodna :( nie bylo co jesc obiad byl okolo 17 i do godziny 21 o ktorej poszlismy do domu tesciow, do zarcia nie bylo nic ::) z cieplych dan a na stolach wedliny i salatki wyladowaly dopiero okolo 20 ::) i wygladaly na tyle nieapetycznie ze sie nie skusilam zrobilam sobie tylko kanapke ale chleb byl suchy i wiecej nie jadlam ::) za to opilam sie jak krowa ;D ;D tymbarkiem :p :laugh: :laugh: :laugh: i chodzilam co chwile za potrzeba ;D no i to tyle

jak bym przewidziala ze tak bedzie to bym nie jechala tyle swiata :p no ale coz nasza strata :p
ale Oskarek byl za to bardzo grzeczny i nawet zrobil sobie drzemke w tym huku, na sali przy orkiestrze :laugh: :laugh:

mykam, zaraz dzwonie po meza i wyciagam go do Borku :laugh: :laugh: :laugh:

do wieczorka jak mi pozwoli zasiac przed kompem bo ostatnio jest cos niewyzyty :p ;D ;D ;D

Do góry