reklama
Nathalie
Fan(ka)
Wyobraźcie sobie, że jeszcze nie wyjechaliśmy, przy czym ja z małą oglądamy tv i czekamy aż mój szanowny małżonek wszystko zrobi. Jak mnie zaraz ch... strzeli to nigdzie nie pojadę. Ingusia oczywiście już zasnęła przed tv na krzesełku.
bata
Styczniowe mamy'06
ciężko tak na dwóch forach sie udzielać, zwłaszcza że wy naprawdę dużo piszecie, na styczniówkach w głównym wątku mamy niepełne 400 stron, a wy tyle w tydzień napiszecie ;D
Martula gratulacje - Martula nie znamy się, bo ja ze styczniówek jestem, ale od niedawna tu zaglądam bo moje maleństwo jest z 31 grudnia, a ślub to piekna sprawa, a suknia slubna jeszcze piękniejsza rzecz
Martula gratulacje - Martula nie znamy się, bo ja ze styczniówek jestem, ale od niedawna tu zaglądam bo moje maleństwo jest z 31 grudnia, a ślub to piekna sprawa, a suknia slubna jeszcze piękniejsza rzecz
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Kurcze Beatka ja to głupia narzekałam na nią bo sie zęba nie spodziewałam a jak sie kapłam własciwie nie ja tylko koleżanka to za dwa dni wyszedł ale płacz do tej pory. I jeszcze chyba drugi się pcha ale też cos długo idzie. Ja daje Mai syropek bo też nie wyrabiam czasem a ona bidulka bardzo płacze a jak się urazi to katastrofa - te górne o wiele gorsze niż dolne
reklama
Podziel się: