reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

dobrze ze nas uprzedzilas to juz sie tak nie zdziwimy ::) udanego wypadu na miasto :laugh:

ja wlasnie dzwonilam do meza bo tak czulam ze zapomnial o mojej wizycie u fryzjera i sie nie pomylilam ::) faceci ::) ::) powiedzialam mu ze jak nie przyjedzie zaraz to nie ide na wesele :laugh: :laugh: :laugh: no ale nie moge nie isc bo sie z Natalia nie spotkam :laugh: :laugh:

reklama
Heheh ja sie wczoraj zdziwiłam bardzo poszłam niespodziewanie do koleżanki - dawno u niej nie byłam . Ona jest troche starsza ode mnie ma 37 lat 19 letniego syna i 15 letnią córkę. w sumie to moi rodzice z jej sie kolegowali a teraz my sie spotykamy stąd ta róznica. Normalnie o mało sie nie przewróciła jak ja zaboczyłam z brzucholkiem :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ma termin na koniec listopada poczatek grudnia ;D ;D ;D fajnie ciesze się bardzo następna koleżanka z małym dzidziusiem.
Powiedziała że musi przyjść do mnie na lekcje bo ona juz zapomniała co i jak :laugh: :laugh: :laugh:

A i zapomniałam wczoraj rozmawialismy z Bartkiem o drugim dzidziolku i chyba sie da przekonać pod warunkiem że wyjedziemy stąd i kaski więcej będzie. Możę za 5 lat - nie wczesniej napiszę wam żę będzie fasolka hihih Gabi nie po bretońsku ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Hanka nie ale my jedziemy na wesele do Miejsca Piastowego a Natalia zatrzyma sie w Humniskach u rodzinki to jest juz bardzo niedaleko wiec spotkanko zaplanowalysmy na pn. tyle ze wlasnie mi maz oddzwonil ze nie zalatwil urlopu i Natalka bedzie musiala do mnie do Reszowa przyjechac jak jeszcze chce sie ze nma zobaczyc :)

Gabi, do rzeszowa juz niedaleko - jak pokona cała trase z olsztyna, to i do Was wpadnie, zreszta czy po drodze nie będzie miała rzeszowa?? (ja teraz siedzę w warszawce, ale ja przemyślanka jestem ;D)

fajowy sgrillek ale ja myslałam raczej o czymś takim ozdobno - uzytkowym np karafka i 6 kieluszków czy to głupi pomysł ??

reklama
Do góry