reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ja też bylam na takim ślubie, sami tez dostalismy 3 miski zamiast kwiatów - bardzo fajny pomysł, szczegolnie Gabi sie z nich cieszy - z tymi wlasnie 2 kudłatymi misiolami sypia w lozeczku.

reklama
Mi też pomysł z pluszakami sie podoba bardzo ,sama jak bym teraz slubowała to bym tak zrobiła  ;D
słyszałam jeszcze o słodyczach zamiast kwiatów i tez jako dary dla domu dziecka

U nas cos jakby burza ::) ::) ::)

Te pomysły ze słodyczami czy zabawkami są fajne!

a my dostalismy jedną paskudna pluszowa wielką mysz, ale mojemu mężowi się podoba i zakazał dać ją Agacie - ale i tak mam nadzieję, ze prędzej czy później dorwie ją w swoje ręce i zrobi co trzeba, na razie podsuwam jej takiego tez brzydkiego tygrysa, równiez ulubieńca Piotra (ten mój mąz to jak dziecko...)

Asiu, hmmm... z autopsji, to: my dostaliśmy takie fajne urządzenie grilla elektrycznego do "rakleta", taka patelnia duża i 6 małych patelenek do samodzielnej obsługi przez biesiadujących, można siedzieć i smażyć rózne fajne rzeczy, i akurat ten prezent jest fajny. Najprostszy Tefala kosztuje coś ok stówki chyba
Mnie ucieszyłby też na przykład fajny ciepły koc duży... ale to mnie, nie wiem jak innych

Dostalismy tez piękny ręcznie wyszywany obrus (a nie mamy stołu, czeka na swój czas) i komplet pięknej pościeli satynowej (ale tego nie lubię i własnie "opchnęłam" na innym weselu)

Ja tak chciałam ale u nas ani w okolicy nie mam domów dziecka i w sumie jakos tak sie rozeszło po kosciach a teraz żałuje :-[ :-[ :-[

tez dostałam koc i to akurat mnie cieszy i satynową pościel tę zi do tego dali nam wtedy 200 zł podejrzewam że koc i pościel to tez prezent na ich wesele bo mieli z dwa miechy wczesniej

ale w sumie to fajnie bo sie przeprowadzalismy i koca nie miałam a jest gruby i super jakości a satynowa na lato ok mój maż uwielbia

Gabi takie samego nie bo mam rocznice dwa dni pózniej :p :p :p

reklama
Do góry