reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

magdus23 pisze:
Przeczytlalam wszystko i juz zapomnialam co chcialam ::)

wanda_23 pisze:
Magi - a zdjecia z nawiezenia Was przez nas mialy byc niespodzianka :p wszystko spapralas :p hehehe
najprawdopodobniej we wtorek bedziemy wracac - dam znac :)

ja na czata tez sie pisze - dlatego teraz zmykam sie pakowac, zeby moc wieczorkiem wpasc :)

wanda to ty pierwsza wygadalas sie ;) bo to ty powiedzialas ze spotkasz sie z dwiema forumowiczkami! ;)hehehe i trza to bylo z kogos wycisnac,bo ciekawosc zzerala ;)

ale nie powiedzialam z kim :p

reklama
Donia zwrocilam uwage szwagierce czyli z ich corce, ktora z nimi mieszka i zrobili mi afere  :( i generalnie wypomnieli ile to dla mnie robia wiec chcialam ochlodzic kontakt ale nie bede im odmawiac przyjemnosci widywania wnuczki - taka ze mnie babka z klasa  ;D

ale wlasnie przed chwila sie wkur...porzadnie, gdyz zarobilam pierwszego negatywa na allegro i jeszcze nieslusznie  :mad: sprzedawalam spodnie i typ, ktory je kupil nie odzywal sie przez miesiac pomimo moich maili itp i w koncu wystawilam negatywa oczywiscie uprzedzajac mailowo, ze taka sytuacja bedzie miala miejsce w razie dlaszej ignorancji...i on w try miga odpowiedzial negatywem, ze cyt. ''Brak kontaktu mimo 3 prosb o podanie numeru konta w celu przelania pieniazkow. Cisza nie jest najlepszym partnerem w interesach. Odradzam, bo Allegrowicz najwyrazniej nie byl zainteresowany sprzedaza....'' noramlnie udusilabym go za taka bezczelnosc i klamstwo ! :mad:

Joeey co za kut... :mad: aż się zdenerwowałam. Nie cierpię chamskich ludzi, a kłamstwa to już na maxa. Z tego co pamiętam możesz skomentować komentarze, tak?

Agnes ja jestem generalnie bardzo mało cierpliwa i jak mnie coś wkurzy to wszystko furczy w chacie, bez kija nie podchodź, ale jakoś dziwnie do małej mam niesamowicie dużo cierpliwości i bardzo rzadko mnie denerwuje. Może Damian nie odciąża Cię wystarczająco? Może powinien się więcej zajmować Weronisią?

Kama czekamy na fotki obrączek. Będziesz dzisiaj na czacie?

A co do zakupów bez chłopa to faktycznie są lepsze, bo mój uwielbia zakupy i zawsze całą kasę wyda zanim ja zdążę. :laugh: :laugh: :laugh:

Joeey trudno na takie chamstwo nic nie zrobisz ::)

Ja też mam aż dwa negatywy, od tego samego goscia i też niesłusznie :mad: bo kupowałam u niego aparat a on mi wysłał na jakis kosmiczny adres i szło to do mnie dwa tygi przyszła ta przesyłka w stanie opłakanym na szczescie aparat działał ale krazył po całej Polsce to mu wystawiłam negatywa , chyba słusznie , no to on mi tez , napisał ze jestem zawistna i mu zazdroszcze wogóle bez sens ale nic nie zrobisz na takie cos :mad: :laugh:

Agnes ja tez trace cierpliwosc i wtedy wszystkim sie dostaje!Wkurza mnie jak sie drze w nocy,jej dluzszy krzyk wyprowadza mnie z rownowagi ;)

Kamila to dawaj jutro obraczki.

Hej, miałam być wczoraj na czacie, miałam sobie pooglądać "Horoskop smierci", bo lubię francuskie seriale, ale wstyd się przyznać zasnęłam przed 21.00. Ale dobrze zrobiłam, bo Gaba zrobiła mi powtórkę z rozrywki i kolejną noc co chwila się budziła. Nie wiem, co jej jest. Moze to przez podejmowane przeze mnie próby nauczenia jaj samodzielnego zasypania. Poniosłam klęske, bo Gaba wie, że ja długo nei wytrzymam. A robi sie coraz gorzej, bo ona jak mnie nie widzi to zaraz zaczyna płakąć. Wieczorem muszę się koło niej połozyć, a nie zasnie bez cycolka, nawet w nocy jak się budzi co 20 min. sama się do piersi przystawia, a jk nie moze, bo przecież spie w koszuli to zaczyna awanture z rękoczynamii ::) A ja jestem już zmęczona i chyba dorosłam do tego by zacząc żyć swoim zyciem. Ale marudze, ale to przez to że sięnie wysypiam.
pa

reklama
Do góry