reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paula nie wiem jak to sie nazywa, Roland ochrzcil to "mieski". Utluczone, usmarzone a potem uduszone (ale sadystka ze mnie! :D) mieso wieprzowe.

reklama
cześć KObietki!

NO ja tez myslę, ze z tym przybieraniem dzieci na wadze to troche teraz może zwolnic sie tempo, bo przecież spalaja teraz nasze dzieciaczki

Ketsa, główa do góry, doły na bok!
Pati, smacznego!
Madzia i Sorbuś, przykro mi, że tak macie z rodzinkami, ale niestety tego sie nie wybiera
Natalka, gratki dla Ingusi, tylko patrzec jak wstanie
Wanda, dobrze że wróciłyście - obie Twoje osobowości!

ja miałam tu z rana nalot szefa, mial dla mnie nawet niezle wiesci (niestety nie o podwyżce :()

A moja Agatka kochana od wczoraj na widok taty od razu macha ręką "papa", niezależnie od tego czy wychodzi, czy właśnie wszedł... z papa kojarzy jej sie tylko tata...

no i chcą mi wyslać meza na jakies spotkanie do szklarskiej za tydzien, a my przeciez mamy jechac na urlop nad morze... oj, ale powiedzial szefowi, ze zona go zabije, mam nadzieje, ze to sie odkręci (Szef wprawdzie spodziewa sie lada dzień dzidzi, ale on jest z tych w matriksie zyjących i na wyrozumialość w takiej przyziemnej sprawie nie moge chyba za bardzo liczyć)... kurcze, zawsze tak jest z tym Piotra urlopem że w ostatniej chwili cos mu wypada

Asiu no mamy nadzieje ze już wszystko ok z netem bo brakowało nam tu Ciebie!!!  :) Dobrze ze już jesteś!  :laugh:
no i współczuje przejść ze szwagierką :(

Magdus fajnie to musis wyglądać to tańczenie  :D zdolna dziewczynka!  :D
dobrze, że jej to złotko nie stanęlo w przełyku i nie zaczęła sie dusić  ::) teraz to trzeba mieć na oku non stop nasze dzieciaczki i uważać czym sie bawią  ::)
Magdus jaka ulica? hehehe  ;D ;D ;D

Wanda widzisz i od razu świat wygląda inaczej  :laugh: :laugh: :laugh: życzę udanego wypadu nad morze  :laugh: jedna forumowiczka do Ewela a druga ???

Pati dobrze, że u Was wszystko oki  :D i nie martw sie małym przyrostem wagi u Artreju bo teraz nasze dzieciaczki już tak dużo nie przybierają a do tego tak jak piszesz więcej sie ruszają :) to super że Artreju już sam siedzi :) zobaczysz że niebawem zacznie sam siadać :) :) :) no i gratulacje mamamamamaaa  :D

Gocha tak jak pisałam już Patrycji nie przejmuj sie tak wagą Kamilki skoro ładnie je to nie ma sie czym martwić chyba że wystapią jakieś objawy niepokojące.

Pati "mieski" hehehe fajna nazwa  ;D ;D ;D

no to nadrobiłam troszkę.... :p

Ketsa trzymaj sie kochana a do nas zagladaj zawsze my Ci poprawimy humor  :laugh: :laugh: :laugh:

Haniu mam nadzieje ze uda Wam sie jednak wyjechać na urlop  ::)
a śniadanko już zjadłam i mnie zemdliło :p ::)

reklama

Haniu to dobrze że robi"papa" bo to już prawie jak tata ;)
.....no to do doopy że może wam urlop nie wypalić.... ale może coś wymyślicie nawet jak szkolenia nie będzie dało się przełożyć

Paula widziałam że o psach było (że też mnie wtedy nie było!!) więc chyba nawet taka maniakalna zwolenniczka jak ja nie wyobrażam sobie za bardzo szczeniaka z takimk dzieciakiem jak nasze.... Ale powiem wam że ogromna szkoda że wcześniej o tym nie pomyśleliście bo jednak pies z dzieckiem to jest super sprawa. Żadna inna zabawka edukacyjna nie dorówna piesowi. Kłopotu jest z tym co niemiara szczególnie jak raczkuje dziecko, ale już się przyzwycziłam kilka razy dziennie odkurzanie (ale to tylko jak się teraz leni) przynajmniej raz w miesiącu kąpanie no i da się przeżyc i do tego jeszcze Maks uwiebia Sonie ciągnąć za sierść ale po takim zabiegu od razu myjemy ręce i wszyscy zadowoleni.
A dodam że ja do tego jeszcze mam kota i to też jest absolutna rewelacja ponieważ Gaja wie dobrze na jaką odległość może się zbliżyć więc nie musi Maksa uniukać , a Maks może się w nią wgapiać baaardzo długo , i jak ma jakieć nerwy to od razu się uspokaja jak ją zobaczy...
No dla mnie absolutnie plusy przesłaniają minusy....ale to ma rację bytu jak zwierzaki już trochę odchowane

łłłłłło no to się rozpisałam..... ale narzekałycie że nie ma co czytać to teraz macie!!!!!!!!!!!!

Do góry