reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
GOCHA-N pisze:
mam pytanie - czy któraś z Was bierze (lub brała) pigułki anty "Yasmin"? a może macie jakąś znajomą, która to brała.
podobno po tym się nie tyje i w ogóle sa podobno super. ale ja bym chciała znać opinie z "pierwszej ręki"

wEDłGU MNIE NA KAZDEGO DZIAłAJA INACZEJ MOJE KOLEZNAKI Są ZADOWOLONE TRZY BIORą TEN yAśMIN (ups sorki caps lock)

ale ja się już przekonałam że trzeba spróbować na sobie żeby sprawdzić czy sie faktycznie ie tyje np

Natalia no dokąłdnie tak własnie zrobie a w sumie to ona do teściowej cicjaczem a teściowa że ona się mnie zapyta bo na pewno to nie tak było i się zapytała i powiedziała że jej nagada bo szuka dziury w całym :p dobra ale juz koniec o niej bo szkoda literek na klawiaturze

Wystawiłam tej mojej szwagierce od siedmiu boleści jeszcze spódniece ciążową i usunęłam aukcję a co niech spada na drzewo :mad: :mad: :mad:

Witam

Powracam do żywych z nadzieją że mi to na dobre wyjdzie... Mam jakieś mega doły ostatnio, a że nie lubie użalać się nad sobą to mnie tu ostatnio nie było.....

Gochan i Pati a wy nie przesadzacie trochę z tą wagą teraz dzieciaki już nie będą tak zauważalnie przybierać na wadze gdyby tak zresztą było to jak by miały z półtora roku to by musiały z 20 kilo ważyć
A tu nie dość że dużo dużo bardziej są ruchliwe i spalają bardzo dużo, to jeszcze potrzeby się zmieniaja a swoją tkankę tłuszczową już jakąś tam sobie wychodowały... Więc jeśli tylko nie spadają z wagi to moim zdaniem nie ma o czym gadać

Asia no to ci się szwagierka trafiła ale ty jej dłóżna to widze że nie pozostajesz ;) ale pociesz się że ja mam też całkiem fajna..... np. kiedyś prosiła mnie żebym wzieła dla nich kredyt na siebie... bo dom sobie chcą wykończyć oni co prawda kokosów nie zarabiają ale też nie biedują specjalnie , a mnie to by w życiu coś takiego przez gardło nie przeszło żęby kogoś prosić....

Magdus jak tak piszesz to też niezły zestaw rodzinny ci się trafił .... szkoda tylko że twój tatko kiepsko sobie radzi z takimi sępami.

Wańdzia ale masz ekstra nad morze jedziesz i jeszcze na dodatek z dziewczynami sie zobaczysz...... kurcze ja tez tak chce !!!!

Ja też chcę nad morze :( :( :( :p 8) 8) 8)

Ketsa no nie dam się a co ???????? :p ;) :laugh: :laugh: :laugh:
niedługo wszyscy sie odwrócą od nich a ona jest poprostu zazdrosna że my wszystko pierwsi i ich zwsze juz takie bledsze np slub braliśmy pierwsi i dziecko też wczesniej więc jak coś jest drugi raz - dla teściowej to już takie mniej ekscytujące przynajmniej w jej oczach - Magdy- i pewnie to z zazdrości bo w smie tak wczesniej nie było a i szwagier sie też zrobił beznadziejny i ja buntuje fuck juz nie będe o niej myslała pinda jedna

Witam :)
Kacperek zasnął więc mogę siąść na chwilkę na bb :) ale jak wstanie to idziemy do mojej koleżanki ze szkoły która ma młodszą o miesiąc córeczkę :)

Ide jeszcze zrobić sobie śniadanie bo znowu zapomne zjeść :p
i zaraz poczytam co naskrobałyście....

Hej! Wlasnie wrocilam z popoludniowego spacerku i musze sie zajac kolacja, no ale musze tez usiasc na chwilke! ;D ;D

Paula - mieso kupilam! :laugh: :laugh: :laugh:

Ketsa masz pewnie racje, za duzo wymagam! :D Wage Maly ma wciaz ok, wiec juz sie nie martwie.

Gocha moj Atek tez duuuzo je, dlatego tak bylam zaskoczona, ze tak malutko przybral.

Gochan ...mnie się wydaje że to bardzo indywidualna sprawa jak co na kogo zadziała... ja brałam ze dwa lata cilest i też teoretycznie są to tabletki nowej generacji które nie powinny mieć żadnychskutków ubocznych. I żeby było ciekawiej to nie przytyłam od razu tylko bardzo stopniowo i w sumie nieposrzżeżenie. I to tycie nie było takie "bezpośrednie" , ale raczej to był taki stopniowy wzrost apetytu, pod koniec brania to już wcinałam jak głupia

No i ze względu na to że jako tako udało mi się schudnąć po ciąży na razie tabletek nie chce widzieć nawet.

reklama
Do góry