reklama
Donia bo Twoj Filipek to ma we krwi spanie ;D moj wrecz przeciwnie co mnie nie raz bardzo boli : moj spi dopiero od jakiej godzinki :
z tym ze ja go w lozku przetrzymuje do 9 minimum :laugh: :laugh: :laugh: ostatnio bo chodze niewyspana
z tym ze ja go w lozku przetrzymuje do 9 minimum :laugh: :laugh: :laugh: ostatnio bo chodze niewyspana
Paula25
szczęśliwa :)
Kacperek śpi od 20 i pewnie obudzi sie koło 4 :
Donia ja mam K700i
ale tu dziś pustki : : :
to ja też zmykam....
DOBRANOC
Donia ja mam K700i
ale tu dziś pustki : : :
to ja też zmykam....
DOBRANOC
G
GOCHA-N
Gość
moja Kamilka chodzi spać po 21.30 i i budzi się dopiero przed 8 (a ostatnio nawet ok. 8.30)
Nathalie
Fan(ka)
Kurka siwa, jakie pustki tutaj. :-[ To ja kombinuję jak łysy koń pod górkę, żeby sobie pretekst i teściom zajęcie znaleźć, żeby na forum posiedzieć a tu dupa, nikogo nie ma... :-[ Co się dzieje???
Oczywiście zapomniałam Kamilce pogratulować z okazji BIG DAY! Fajnie, że się zdecydowaliście. Może Cypryś Wam zaniesie obrączki do ołtarza, hi hi.
Oczywiście zapomniałam Kamilce pogratulować z okazji BIG DAY! Fajnie, że się zdecydowaliście. Może Cypryś Wam zaniesie obrączki do ołtarza, hi hi.
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Kurcze poddałam sie po 7 stronach i nie doczytałm ale gratuluje kamilce Big day'a :laugh: :laugh: i Ingusi siadania :laugh: :laugh: :laugh:
I witam nowe mamusie
A ja kur... mać nie miałm dwa dni netu mam nadzieje że już bedę miała bo w koncu dzis byli u mnie w chacie.
Wiecie co ale mnie ta moja szwagierka wkurwi...ła dziś pozyczylismy im auta bo swoje rozwliła w sobotę i napisąłam żeby ok 4 przywieźli bo wczesniej umawialismy sie że ok 5 oddsadzą a był nam potrzebny. Oni pojechali z dzieckiem do katowić do okulisty i pinda do teściowej cos nadawała że przeciez zdawałam sobie sprawe że pojechali do lekarza a przecież ja kur... wa macnie kazałam im wracać z tych katowic jak sie nie odrobią tylko jak juz wrócą to żeby nie czekali do 5 tylko o 4 przywieżli a wrócili o 14,30 no szlag mnie trafia mam nadzieje że jej teściowa nagada
No ale sie wyżaliłam
I witam nowe mamusie
A ja kur... mać nie miałm dwa dni netu mam nadzieje że już bedę miała bo w koncu dzis byli u mnie w chacie.
Wiecie co ale mnie ta moja szwagierka wkurwi...ła dziś pozyczylismy im auta bo swoje rozwliła w sobotę i napisąłam żeby ok 4 przywieźli bo wczesniej umawialismy sie że ok 5 oddsadzą a był nam potrzebny. Oni pojechali z dzieckiem do katowić do okulisty i pinda do teściowej cos nadawała że przeciez zdawałam sobie sprawe że pojechali do lekarza a przecież ja kur... wa macnie kazałam im wracać z tych katowic jak sie nie odrobią tylko jak juz wrócą to żeby nie czekali do 5 tylko o 4 przywieżli a wrócili o 14,30 no szlag mnie trafia mam nadzieje że jej teściowa nagada
No ale sie wyżaliłam
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
I jeszcze sprzedałam jej laktator na allegro a był beznadziejny wiedziała o tym i babka napisała i chciała kase spowrotem więc ja jej że ok oddam na to moja szwagiereczka pojechana pultac się zaczeła i jak jej napisałam smsa że wie przecież że jest beznadziejny to szwagierek sie wtrącił cos - tesciowa mi powtórzyła to go teściowa zjechała że przecież sami narzekali na ten laktator - no kur.... ale mam nerwa
Nathalie
Fan(ka)
Oj, kicha z tą szwagierką na maxa. Wkurzyłabym się porządnie. Wkur... mnie jak ludzie wykorzystują innych i w dodatku się z nimi nie liczą. Przynajmniej wiesz już jaka ona jest i jak coś będzie od Ciebie chciała to niech się w du.pę ugryzie, o! Powinnaś jej nagadać porządnie.
reklama
Hej juz jestem!
Kurcze dzis Pawel spi na dole bo go wygonilam zeby mi ie kaszal nie smarkal,bo dziecko obudzi.
Ale dzisiaj mial radoche,Hani jak sie wlaczy taka zywa muzyke to tanczy.No i dzisiaj na dwojce leciala taka cyganska to ona sama bez namawiania glowka do przodu i do tylu dupcoa w gore w dol i nogami zamiatanie.Swetne to jej tanczenie.
Co ja jeszcze chcialam,zapomnialam.Hania polknela zlotko i zaczela rzygac.Normalnie w szoku jestem,bawila sie bawila i myk raz dwa do buzi.Juz jej nie dam nic tak niebezpiecznego do reki!
Kurcze dzis Pawel spi na dole bo go wygonilam zeby mi ie kaszal nie smarkal,bo dziecko obudzi.
Ale dzisiaj mial radoche,Hani jak sie wlaczy taka zywa muzyke to tanczy.No i dzisiaj na dwojce leciala taka cyganska to ona sama bez namawiania glowka do przodu i do tylu dupcoa w gore w dol i nogami zamiatanie.Swetne to jej tanczenie.
Co ja jeszcze chcialam,zapomnialam.Hania polknela zlotko i zaczela rzygac.Normalnie w szoku jestem,bawila sie bawila i myk raz dwa do buzi.Juz jej nie dam nic tak niebezpiecznego do reki!
Podziel się: