reklama
Paula25 pisze:witaj druga osobowość Wandy ale my wolimy pierwszą!!! wracaj do nas!
ta pierwsza osobowość Wandy musi odpocząć wróci jak wypocznie i popiwkuje z Ewelą
Paula25 pisze:Paulinka wygląda jakby zobaczyła ducha z tym pilotem
Pierwsza osobowość Wandy mówi, że Paulinka nie zobaczyła wtedy ducha
Nathalie
Fan(ka)
Ingusia sama siada!!!
Położyłam ją do łóżeczka i wyszłam, żeby zasnęła. Wchodzę sprawdzić czy już zasnęła a ta sobie siedzi i misie przewala z jednego kąta łóżeczka do drugiego!!! Jestem taka szczęśliwa! ;D ;D ;D
P.S.
Przyjechali do nas teściowie i nie mam niestety czasu na forum tylko cały czas bawię się w służącą. Ale jadą już jutro, he he. >
Położyłam ją do łóżeczka i wyszłam, żeby zasnęła. Wchodzę sprawdzić czy już zasnęła a ta sobie siedzi i misie przewala z jednego kąta łóżeczka do drugiego!!! Jestem taka szczęśliwa! ;D ;D ;D
P.S.
Przyjechali do nas teściowie i nie mam niestety czasu na forum tylko cały czas bawię się w służącą. Ale jadą już jutro, he he. >
Nathalie
Fan(ka)
Mała szaleje po łóżku zamiast spać, he he, no to się zaczęło! : Co ją położę to ta zaraz siada! :laugh:
Przeleciałam po łebkach, ale tak bardzo po łebkach (czytałam tylko to co do mnie - czyli nic, he he).
Paula szkoda w sumie, że zrezygnowałaś z psa, bo rozmawiałam na ten temat z mężem iuradziliśmy, że chętnie Ci oddamy naszego. Jest młoda, bo niecałe 3 latka ma, bardzo pocieszna i przyjacielska no i z rodowodem... To jak będzie? :
Przeleciałam po łebkach, ale tak bardzo po łebkach (czytałam tylko to co do mnie - czyli nic, he he).
Paula szkoda w sumie, że zrezygnowałaś z psa, bo rozmawiałam na ten temat z mężem iuradziliśmy, że chętnie Ci oddamy naszego. Jest młoda, bo niecałe 3 latka ma, bardzo pocieszna i przyjacielska no i z rodowodem... To jak będzie? :
Nathalie
Fan(ka)
Łojk, to Wandzia ma schizofrenię? :laugh:
A
aOLA
Gość
kupiłam telefonik Musiałam znowu podpisać umowe na abonament (miałam w Tak Taku) i nawet chyba nie źle Czynsz miesięczny to 24zł ale wszystkona wygadanie i przez 2lata do trzech numerów z ery mam 1grosz za minute
a kupiłam nokie 6230b taka tylko zamiast środkowego guziczka ma joystic
a kupiłam nokie 6230b taka tylko zamiast środkowego guziczka ma joystic
Agnesa ma racje w tym co pisze o wypadaniu wlosow, choc po ciazy mimo wszystko oprocz tych co "spoznione" wypadaja to i dodatkowo tez lubia wypadac.....ale na to malo co pomoze a dla kazdego co innego jest dobre. Wiec nie sugerowalabym sie tym co ktos bral, bo na nas moze to nie dzialac na kogos innego super.
PS mi tez leca jak liscie z drzew jesienia. Masakra!!!
PS mi tez leca jak liscie z drzew jesienia. Masakra!!!
reklama
agnes.kol
Fanka BB :)
hejka dziewczynki
Juz po pracy, jutro wolny dzień to chcemy przejsc sie na jarmark dominikanski
Bartyś co do mieszkankato narazie niewiadomo, ale pewnie bedzie trzeba dopłacic ale zapewne je dostaniemy i tylko ta perpektywa mnie pociesza :
Ewela ja wlała zwykła hustawke, bo o wiele tansza 26 zl i mala dlzej sie w niej bedzie bujac
sorki za byki ale pisze jedna reka bo w drugiej mam wyjatkowo ruchliwe dziecko ;D ;D
Pamcia tez chciała skomentowac fryzurke, ale bylo mi glupio ;D odjazdowo wygladaz, zupelnie inaczej
nathalie gratuluje postepów Ingusi
Juz po pracy, jutro wolny dzień to chcemy przejsc sie na jarmark dominikanski
Bartyś co do mieszkankato narazie niewiadomo, ale pewnie bedzie trzeba dopłacic ale zapewne je dostaniemy i tylko ta perpektywa mnie pociesza :
Ewela ja wlała zwykła hustawke, bo o wiele tansza 26 zl i mala dlzej sie w niej bedzie bujac
sorki za byki ale pisze jedna reka bo w drugiej mam wyjatkowo ruchliwe dziecko ;D ;D
Pamcia tez chciała skomentowac fryzurke, ale bylo mi glupio ;D odjazdowo wygladaz, zupelnie inaczej
nathalie gratuluje postepów Ingusi
Podziel się: