reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Natalia GRATULACJE DLA INGUSI!!!! :laugh: :laugh: :laugh:
A co do pieska to dziękujemy ale nie skorzystamy ;) bo po pierwsze chcemy psa od szczeniaka a po drugie psa a nie sukę :)

aOla fajny telefonik :) ja mam teraz Sony Ericsson ale jednak Nokia to Nokia ;D mój Paweł ma bardzo podobną jak na zdjęciu tylko szarą 6230i a czy ta Twoja to przypadkiem tez nie jest i ???

Ewela miłego wypoczynku i wracaj do ans szybko!!! :)

reklama
Paula25 pisze:
Natalia GRATULACJE DLA INGUSI!!!!   :laugh: :laugh: :laugh:
A co do pieska to dziękujemy ale nie skorzystamy ;) bo po pierwsze chcemy psa od szczeniaka a po drugie psa a nie sukę :)

:laugh: :laugh: :laugh: Paula nie dziwię się, po takiej reklamie!!! :laugh: :laugh: :laugh: Eee tam, od szczeniaka, ona się zachowuje jak szczeniak, a już nie sika w domu, a co do płci, jestem skłonna zrobić jej operację, he he. ;) :laugh: :laugh: :laugh: To jak? ;D

Natalia masz racje po takiej rekalamie raczej nie skorzystam ;D ;D ;D było najpierw nam zaproponować a nie od razu wszystkie minusy wypisywać ;) ;) ;) ;D

reklama
mam pytanie - czy któraś z Was bierze (lub brała) pigułki anty "Yasmin"? a może macie jakąś znajomą, która to brała.
podobno po tym się nie tyje i w ogóle sa podobno super. ale ja bym chciała znać opinie z "pierwszej ręki"

Do góry