reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ewela zycze udanego wypoczynku ! jaka miejscowosc wybraliscie ??? ja mam morze pod nosem, a jakos nie mozemy sie wybrac na kilka dni, od tej klotni z tesciami nasz wymarzony Egipt poszedl sie bujac i musimy cos kombinowac na miejscu z Adula :)

Ola owocnych poszukiwan ;)

Ada tez ostro raczkuje, szczegolnie upodobala sobie lazienke, ostatnio znalazlam ja jak probowala wejsc do kuwety kotki :laugh: no i wspina sie po wszytskim :laugh:
a noc mialam niedospana, moja cora postanowila wstac o 4 i za nic nie chciala zasnac i tak do po 5 - koszmar dla mnie spiocha, nawet tata nie wyspal sie a dzis ruszyl w trase - eraz maly lucyferek grasuje !
ja jeszcze kawy nie pije, dopiero wcinam sniadanko :)

reklama
hej!!!!Babki!!

No nie Wanda nie strajkuj!Dziewczyny co sie z Wami dzieje do cholery Sorbek ,Kamila,Donia Paula,NAtalia KETSA,Moskito,??

Ewela Milego pobytu nad morzem zycze!!Wspolczuje braku meza!

Smiac mi sie chce z klotni o bb.Moj maz tez gada,tylko tobb!!Nie masz nic innago do roboty?

Klucha ja tez wszystkie marudy zwalam na zabki,moze faktycznie to one.Hania ma juz od miesiaca jedynki i dwójki na gorze na wierzchu,ale jeszcze pod skora!

Joeey szkoda ze Egipt nie wypalil :(jak ktos inny chetny sie znajdzie do pilnowania Adulki to wyskoczycie ;)

Wlasnie wypilam ricore z mleczkiem pycha i ide spac!Bo cos mnie lebb boli.

Hania tez slini moj tel ciagle.Musze zaczac jej niedawac bo mi zniszczy(a ona go tak kocha ::))

Joeey wybralismy Ustronie Morkie i powiem ci ze to byl calkowity spontan bo mielismy jechac dopiero 16 ale nudzi nam sie w domu!w kazdym badz razie zadzwonilismy w poniedzialek i znalezlismy przez necika!!!placimy 30 zl od osoby!!!fajna sprawa!ja chcialm jechac do takiego mniejszego miasteczka a Ustronie wlasnie takie sa!!!moze tez wpadniecie???my zostajemy do 17??

A ja drogie kolezanki koncze druga kawusie i prawie skonczylam pakowac Szymka!!!!!!!

Hehehhehehheheh......wlasnie sie dowiedzialam ze spotkamś sie z Wandzia nad morzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pojdziemy sobie na broewarek!!!!!!!!!!!!!!hehhehehhe

Witajcie :)

Ja dopiero teraz bo rano Kacper mi nie dał nic napisac ani nawet poczytać ::) strasznie marudził i musieliśmy iść na dwór :p teraz zasnał więc mogę trochę z Wami posiedzieć a jak w stanie to pójdziemy do sklepu :)

Ewela nie napisałaś mi w końcu do kiedy bęedziecie w Ustroniu ??? (albo mi umknęło :p)

reklama
zaczynam nadrabiać....

aOla przykro mi z powodu telefonu :( ale kupisz sobei ładniejszy  :)

Gabi pewnie ze dobra  ;D

Bartyś wracam od 1 września :(  .....gratulujemy Kamilkowi umiejętności :) Kacperek tez zaczął stawać w łóżeczku i tylko patrzeć jak zacznie chodzić przy meblach  ::) bardzo lubi stawać przy swojej zabawce HIPCIU-chodziuku i wtedy przesuwa nóżkami robiąc kroczki :) ale tak samo musze go asekurowac bo już nie raz udeżył główką o podłoge  ::) :(

Pamcia
no ja jeszcze sie nie wypowiedziałam o Twoim nowym image, ale PODOBA MI SIE!  :laugh:

Do góry