reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ewela zycze udanego wypoczynku ! jaka miejscowosc wybraliscie ??? ja mam morze pod nosem, a jakos nie mozemy sie wybrac na kilka dni, od tej klotni z tesciami nasz wymarzony Egipt poszedl sie bujac i musimy cos kombinowac na miejscu z Adula :)

Ola owocnych poszukiwan ;)

Ada tez ostro raczkuje, szczegolnie upodobala sobie lazienke, ostatnio znalazlam ja jak probowala wejsc do kuwety kotki :laugh: no i wspina sie po wszytskim :laugh:
a noc mialam niedospana, moja cora postanowila wstac o 4 i za nic nie chciala zasnac i tak do po 5 - koszmar dla mnie spiocha, nawet tata nie wyspal sie a dzis ruszyl w trase - eraz maly lucyferek grasuje !
ja jeszcze kawy nie pije, dopiero wcinam sniadanko :)

reklama
hej!!!!Babki!!

No nie Wanda nie strajkuj!Dziewczyny co sie z Wami dzieje do cholery Sorbek ,Kamila,Donia Paula,NAtalia KETSA,Moskito,??

Ewela Milego pobytu nad morzem zycze!!Wspolczuje braku meza!

Smiac mi sie chce z klotni o bb.Moj maz tez gada,tylko tobb!!Nie masz nic innago do roboty?

Klucha ja tez wszystkie marudy zwalam na zabki,moze faktycznie to one.Hania ma juz od miesiaca jedynki i dwójki na gorze na wierzchu,ale jeszcze pod skora!

Joeey szkoda ze Egipt nie wypalil :(jak ktos inny chetny sie znajdzie do pilnowania Adulki to wyskoczycie ;)

Wlasnie wypilam ricore z mleczkiem pycha i ide spac!Bo cos mnie lebb boli.

Hania tez slini moj tel ciagle.Musze zaczac jej niedawac bo mi zniszczy(a ona go tak kocha ::))

Joeey wybralismy Ustronie Morkie i powiem ci ze to byl calkowity spontan bo mielismy jechac dopiero 16 ale nudzi nam sie w domu!w kazdym badz razie zadzwonilismy w poniedzialek i znalezlismy przez necika!!!placimy 30 zl od osoby!!!fajna sprawa!ja chcialm jechac do takiego mniejszego miasteczka a Ustronie wlasnie takie sa!!!moze tez wpadniecie???my zostajemy do 17??

A ja drogie kolezanki koncze druga kawusie i prawie skonczylam pakowac Szymka!!!!!!!

Hehehhehehheheh......wlasnie sie dowiedzialam ze spotkamś sie z Wandzia nad morzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pojdziemy sobie na broewarek!!!!!!!!!!!!!!hehhehehhe

Witajcie :)

Ja dopiero teraz bo rano Kacper mi nie dał nic napisac ani nawet poczytać ::) strasznie marudził i musieliśmy iść na dwór :p teraz zasnał więc mogę trochę z Wami posiedzieć a jak w stanie to pójdziemy do sklepu :)

Ewela nie napisałaś mi w końcu do kiedy bęedziecie w Ustroniu ??? (albo mi umknęło :p)

reklama
zaczynam nadrabiać....

aOla przykro mi z powodu telefonu :( ale kupisz sobei ładniejszy  :)

Gabi pewnie ze dobra  ;D

Bartyś wracam od 1 września :(  .....gratulujemy Kamilkowi umiejętności :) Kacperek tez zaczął stawać w łóżeczku i tylko patrzeć jak zacznie chodzić przy meblach  ::) bardzo lubi stawać przy swojej zabawce HIPCIU-chodziuku i wtedy przesuwa nóżkami robiąc kroczki :) ale tak samo musze go asekurowac bo już nie raz udeżył główką o podłoge  ::) :(

Pamcia
no ja jeszcze sie nie wypowiedziałam o Twoim nowym image, ale PODOBA MI SIE!  :laugh:

Do góry