reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
JOEEY ja bym się chyba załamała gdybym posiała aparat. Pomijam już wartość materialną, ale te zdjęcia :( :( :( :(
Uwielbiam zdjęcia...
Oby się odnalazł.

heja,

a co to ma byc, tyle napisac przez week?? ;D

witam nowe babeczki, ja tylko na minutke, bo Staskowi chyba zabki juz serio ida i to moze kilka od razu, cale dziasla ma napuchniete, wariuje maksymalnie, juz tracimy glowe, i on i my jestesmy nieprzytomni ze zmeczenia, cala chata lezy odlogiem, wszystko rozpizone, a my skrawklami lapiemy sen, jak tak dalej pojdzie to Ustak stoi pod znakiem zapytania :( :mad:

buziaczki pa

Hejo :)

Poddaję się, nie nadrabiam :( :( :(

Byłam w albumiku i faktycznie widać, że warszawskie spotkanie udane :)
Przy okazji wkleiłam kilka zdjęć ;)

Poza tym Wanda chyba jako jedyna dołączę do Ciebie bo mi też Pamcia bardziej podobała się w tamtych włoskach :)

Natalko wiem, że te minusy posiadania psa nie są śmieszne wcale, ale nieźle się uśmiałam czytając Twój wywód :) Czadowy opis  :laugh:

Gocha Twoja córeczka ma baaardzo ładne imię  :)  :)

A poza tym my też jakiś ciężki dzień mamy :( Mam kupę prania po powrocie a tu jak na złość taka burza przeszła, że chyba cos pierdyknęło i co chwila wyłączali nam prąd :( A na dodatek pogoda do dupy i nie wiem, jak mi to wszystko wyschnie :(
Ech, idę wieszać kolejne pranie  ::)

bartyś pisze:
Poza tym Wanda chyba jako jedyna dołączę do Ciebie bo mi też Pamcia bardziej podobała się w tamtych włoskach :)

nie mow tego na glos, bo Cie zniszcza :p

sorki za wstretne dygrasje, ale coraz rzadziej boje sie wlasne zdanie mowic... chyba bede musiala zrezygnowac z forum :(

Bartyś czyżbyś też miała na imię Kamila?
U nas gdyby był chłopiec nazywałby się Kamil, a dziewczynka - Kamila. Zawsze bardzo podobało mi się to imię. Tak więc to była moja propozycja, a mojemu mężowi też się spodobało.

wciagnelam kolacyjke i przy okazji zerknelam na zdjecia - fajowe :)

widze, ze piora Pamci sa na topie - mi ta krociotka wersja bardziej sie podoba, taka sportowa i odmladzajaca :) sama mialam podobna 2 lata temu (Slawek byl niezadowolony ;) ) za to teraz znowu zapuszczam, lubie zmieniac czesto.

Pa, zawijam sie spac, jutro na odsiecz przybywa moja mama, zebysmy mogli troche odsapnac.

reklama
Wanda co Ty piszesz  ::) ::) nie moesz zrezygnowac z forum my tu bez Ciebie uschniemy  ::) ::) ::) bez Ciebie to nie to !!!

A Twoje zdanie jest Twoim zdaniem i na forum jest dla niego miejsce, nie wazne czy ktos sie z nim utozsamia czy nie ...

wiec nawet o tym nie mysl zeby rezygnowac  :police:

Do góry