reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
czesc.
nadrobie was pozniej bo teraz musze siedziec z malym,obudzil sie :mad:
a ja wczoraj bylam z adrianem w kinie,a dzis bylismy w urzedzie stanu cyw. i zamowic obraczki ;D (w sumie to w srode jedziemy zamowic tak na 100%)
a dzis wrocilam wlasnie z centrum handlowego w ktorym bylam sama z kolezanka (sama tzn bez malego :D) i sie troszke wyszalalam-w koncu cos innego ;D ide uspac malego i przyjde ponadrabiac

Gohna poprosimy Paule ona Cie zglosi bo sie tym zajmuje, ale to portwa chwilke nie bedziesz miala dostepu od razu bo musza Cie sprawdzic  ;)

żartowalam   ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

gocha-n witaj z nami.Moj synus urodzil sie troszke wiekszy od twojej Kamilki (moja imienniczka,bardzo mi milo,juz jest moja ulubienica  :p  ::) )  wazyl 4180 i mial 59 cm :D teraz wazy 9800g wiec twoja Kamilcia jest kruszynka do niego  ;D

wroce za godzinke bo ide ogladac katastrofy w przestworzach :D

aaaa Paula tak slubik  :) w koncu!!!!!!!!!!!!!  ::)

gabi co do naszego "wielkiego dnia" to napewno w pazdzierniku ale jeszcze niewiem dokladnie bo musimy wyrobic dowody z nowym adresem a mamy stare.niewiem jaki to ma sens bo zaraz znowu bede musiala wymieniac  :mad:

Kurcze - te grudniowe dzieciaczki to jakieś kolosy. Moja Kamilcia jest chyba jedną z lżejszych (ale jest przynajmniej długa).
Czy Wy te rodziłyście naturalnie? Jeśli tak, to chyba lekko nie było.
Ja miałam zaplanowaną cesarkę, więc poród był dla mnie prawdziwą przyjemnością.

reklama
Kamila a ja z kolei u nie zamieniłabym swojej cesarki na poród naturalny - głownie z obawy o zdrowie dziecka. Wszelkie powikłania przy cesarkach grożą przede wszystkim matce, a dzidzius jest zupełnie bezpieczny.

Do góry