reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Sorbuś, trzymamy mocno!
I naprawdę, jeśli nawet jest ciężko i pod górkę, to ja staram się zawsze szukać jakis dobrych stron i - mimo wszystko - uważam, ze trzeba cieszyć się tym, co się ma, bo inni wiele by za to dali!! Na pewne rzeczy niestety nie mamy wpływu... Wiem, że to nie łatwe i że tak sobie mogę pisać, ale właśnie wczoraj rozmawiałam o tym samym z moim mężem - pesymistą, który zawsze widzi najgorsze scenariusze i równie szybko sie do wszystkiego zapala jak i zniechęca. Jak mówi Klucha - popatrz na Maję, jestem pewna, ze nie powstrzymasz wtedy uśmiechu szczęścia!

reklama
superowe zdjecia ze spotkania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D
Pamcia ma bombowa fryzure i chodz nie przepadam za krotkimi wlosami, jej jest bardzo ladnie ;)
Asiu o tak - Majeczka Ci sie udala - jest przeslodka :)
oki, lece sie kapac poki mala spi :laugh:

Ale tu dzisiaj ruch juz lepiej bylo w weekend!!
donia fajowe zdjecia no i oczywiscie zdjecia ze spotkania w Aradii rewelka!zAZDROSZCZE!

Paula Kacperek pupilek byl w siodmym niebie chyba!!Sam a wokol saaaaaame baby!

Ide!Narcia

HEJ  MAMUŚKI! wczoraj dołączyłam do was, ale prawie wszystkie już spałyście. więc zacznę od początku.
Jestem Gośka i mieszkam w Białymstoku. 3 dni temu obchodziliśmy z mężem 5 rocznicę ślubu. A nasza Niunia nazywa się Kamilka. Urodziła się 2 grudnia (roku wiadomego) i była całkiem duża jak na dziewczynkę urodzoną prawie 2 tyg. przed terminem (3800g, 57cm). I tak jej zostało do dziś - 2 tyg. temu miała 76 cm długości (a według siatki centylowej to jest przeciętna długość rocznego dziecka!!!!!). Tak więc rośnie nam koszykarka, albo jeszcze lepiej siatkarka.
Ogólnie moja Niunia jest bardzo grzeczna, ale pod warunkiem, że cały dzień znajduję jej coś ciekawego do robienia. Odejśc od niej nie moge prawie ani na chwilę (ale to chyba dotyczy wiekszości). A poza tym nie sprawia nam żadych problemów.
Szczerze mówiąc (a raczej pisząc), to jest to moje pierwsze forum. Tak więc na początek liczę na waszą pomoc w sprawach organizacyjno-techniczno-różnych ;D.

reklama
Ja juz witam z wieczorka!!!Moje dziecie juz spi i ja mam chwile nareszcie dla siebie!!i oczywiscie musialam tu zagladnac!!!

Przede wszystkim Gocha witaj wsrod nalogowcow!!!pewno ze bedziemy pomagac!!!!bardzo nam milo cie poznac!!!!!!Moj synus tez nalezy do tych gigantow ma ponad 10 kg i 80 cm takze druzyna damsko meska siatkowki..hehheh!!!

Dobra spadam do sklepiku!!!!!

Do góry