reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

No no, chyba by sie Pamcia uśmiała, gdyby to czytała...
a najważniejsze, że i tak zrobiła i zrobi jak sama będzie uważała za najlepsze!!! i o to chodzi!!!
ale my na takim luźnym temacie fryzury możemy spokojnie przećwiczyć rzeczową dyskusje z uszanowaniem opinii i zdania każdej z nas, no i prawa do wolności słowa!!!

reklama
jsorbek pisze:
Wanda ja nie naskoczyłam tylko wyaziłam swoja opinie :p

a czy widzisz swoj cytat w moim poscie :p

(h)anka pisze:
No no, chyba by sie Pamcia uśmiała, gdyby to czytała...
a najważniejsze, że i tak zrobiła i zrobi jak sama będzie uważała za najlepsze!!! i o to chodzi!!!
ale my na takim luźnym temacie fryzury możemy spokojnie przećwiczyć rzeczową dyskusje z uszanowaniem opinii i zdania każdej z nas, no i prawa do wolności słowa!!!

Oczywiscie, jak Pamci dobrze w tej fryzurze i jej sie podoba, to pewnie ze dobrze ze sie obciela... zreszta mi nie musi sie podobac, tylko wlasnie jej,

Hej babki!!

Zadna ryzura nie zrobila takiej furrory jak fryzura Pamci!Mnie osobiscie sie podoba.Ja mam teraz dosc krotkie wlosy i marze o dlugich,a jak mialam dlugie,marzylam okrotkich.A tak wogole to scielabym sie na lyso,bo nienawidze moich wlosow(jest ich malo sa cienkie i przetluszczaja si ew powalajacym tempie!)

Hania ma katar,leje jej sie z nosa!Mysle ze pomimo to moge wyjsc z nia na dwor??Oczywiscie diagnoz postawiona,ozywiscie przez tesciowa.Przewialo ja w samochodzie ::)bo bylookno otwarte choc nie bylo,ale juz mi si enie chce tego tematu rozwija bo tesciowa i tak wie lepiej ;Dmam tlyko nadzieje,ze sie to w nic gorszego nie rozwinie ::)

Paula co do psa,to kkocham psy,ale dla ich dobra to na razie nie chce zadnego.Bo zbyt leniwa jestem,ale z cudzymi chetnie sie pobawie ;)to czy bedziesz miala tego psa czy nie to bedzie tylko twoja decyzja.Moja mama jak urodzila moich braci to juz byly psy w naszym domu,tle ze one juz byly dorosle.Ale wiek szczeniecy to byllo wariactwo,grysly wszystko wszystkich.Jak bylam w 2 klasie podstawowoki to moj owczareczek niemiecki zabkowal,to pogryzl mnie i moja siostre dosc mocno,tylko to szczeniak jeszcze byl i mial dobra zabawe.Na drugi dzien tez zaczyznala brac sie do gryzienia to dostala kijem i juz bylo ok.

Ale jak czujecie,ze bedziecie sobie dawac rade z pieskiem,ze starczy Wam cierpliwosci to pozwalam Wam,moje psy,a raczej suki byly dla moich braci jak zastepcze matki ::)tylko powtarzam one juz byly dorosle ::)

Heja ;D

Ale wy produktywne jesteście ::) ja juz nawet nie próbuję nadrobić wczasowych zaległości ::)

Jeszcze nie zaglądałam do albumiku ;D ale zaraz to zrobię bo musze zobaczyc o co taka dyskusja ::) :laugh:

hej rybki !
zaraz ide Was czytac ale jestem pewna, ze jest tego troche :laugh:
my juz po chrzcinach znajomych, fajnie bylo bo w ogrodzie byly rozstawione namioty, impreza byla na 50 osob wiec wesolo no i popilam sobie, ze jak wrocilismy o 21 to odrazu to lozka wszyscy :laugh:

wanda_23 pisze:
tylko naskakujecie wszystkie na mnie ze mi sie nie podoba :p

nie cytatu nie widziałam ale te słowa mówią same za siebie i to ich sie przyczepiłam :p
ale dobra koniec tematu bo ja ostatnio mam same złe dni i czepiam sie wszystkiego 8)

Wiolus, Karina, a napiszcie jak oduczyłyście swoje królewny zasypiania przy piersi, plizz. Ja od kilku dni próbuje nauczyć Gabrysie zasypiać w łózeczku - na razie w dzien tylko. Ale zawsze kończy się to zasypianiem przy cycku. Boję sie już ją zostawiać w naszym łózku jak zaśnie, bo dwa razy już ją łapałm w locie, a może się zdarzyć, że nie zdąrze. Okładanie jej poduszkami i kocami nic nie pomaga, bo jak się obudzi to się zaraz próbuje po nich wspinać i jest jeszcze gorzej - wtedy jak zleci to zwyższej wysokości. Co prawda dzisiaj wyjatkowo udało mnie się ją przenieśc do łózeczka jak zasnęła, ale to pierwszy raz, Dotychczas zawsze jak ja przenosiłam natychmiast sie rozbudzała i chwytała się mnie kurczowo.

W kwesti fryzury Pamci, to ja jestem za. Penwie dlatego, że sama lubie krótkie włoski. Haniu, ja też miałam w swoim czasie długie włosy, bo "pan mąż sobie zażyczył". ::). A prawda jest taka, że o gustach ....

Paula, piesynek rzeczywiście slodki, ale ja też bym sie na psa teraz nie zdecydowala.

Sorbuś, nie czepiaj się wszytskiego, popatrz jak Ci sie Majeczka udała.

reklama
Klucha oki ;) :laugh: :laugh: :laugh: postaram się

A tak poza tym to mam doła bo ostatnio wszystko pod górkę ale nie bedę smęcic może uda nam sie cos wymyslić trzymajcie kciuki :)

No ale wam tego spotkanka zazdroszcze :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry