reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

a musze dzisiaj sie pochwalic ;D znaczy sie moim mezem jaki z niego aniol dzisiaj ;D rano bylo sniadanko pod nos a teraz pyszna kolacyjka pyszna pita z dodatkami mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

chyba juz dzisiaj nie zagladne bo napewno cos chce! :p :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
a no i Donia witaj back ;D

a Ewela pewno juz dziala :laugh: :laugh: :laugh:tylko nie przesadzcie ;) zostawcie sobie troche na jutro ;D ;D ;D

Chciałam nadrobic co napisałyscie ale narazie nie dam rady ::)

Zdjęcia postaram się wkleić jak najszybciej obiecuję ;D

A tera idę do wanny bo 10 dni miałam tylko prysznic i morze ::) ;D ;)

_Gabi pisze:
a musze dzisiaj sie pochwalic ;D znaczy sie moim mezem jaki z niego aniol dzisiaj ;D rano bylo sniadanko pod nos a teraz pyszna kolacyjka pyszna pita z dodatkami mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

chyba juz dzisiaj nie zagladne bo napewno cos chce! :p :laugh: :laugh: :laugh:

z cala pewnoscia cos chce ;D ;D ;D

WITAM WITAM WITAM

wpadłam się tylko przywitać i ide się rozpakowywać :mad: jak mi się nie chce :mad: :mad: :mad: buuuuu
przyjechałam specjalnie dziś co by jutro na spotkanko udeżyć ;)

Paula wielkie dzięki za telefon
czy działo się coś ciekawego przez ostatni tydzień ???
która jest w ciąży ;) ;) ;) ??? !!!

narazie zmykam nie wiem czy dam rade dziś jeszcze tu zaglądnąć

witam wszystkie mamusie, nie wiem od czego zacząć
ponieważ miałam termin na 7 stycznia 2006, do tej pory byłam na styczniówkach, ale moje maleństwo sprawiło mamie prezent na nowy rok - Hubert urodził się 31 grudnia, stąd od ponad 7 miesięcy siadam przed kompem z zamiarem zajrzenia na grudniówki, co czynie właśnie teraz , ale mam tempo ;D, w innych sprawach jest szybciej
no wiec mam nadzieje, że pozwolicie mi czasami do was zajrzeć

chciałam was lepiej poznać i przejrzałam kilka wątków, ale wy tyle piszecie że nigdy tego nie przeczytam, na styczniówkach to mniej płodne jesteśmy ;)

ale tak przeglądają, wątki wydaje mi się, że z Beatą 23 zamieszkujemy to samo miasto - olsztyn

pozdrowienia dla mamuś i waszych maleństw

reklama
Do góry