reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Rybko - no musze sie troszczyc :) a co :)

Madziu - e tam... Wanda to ladniejsze imie :p ;D ;D ;D

Wiolus - kurcze, to fajny sen mialas... zwlaszcza ze Paulinka jeszcze nie raczkuje... pewnie przepowiedzialas przyszlosc - ze bedzie raczkowac :) hehehe

Ja tylko na moment i zaraz zmykam :)

reklama
Hejka zaczełam nadrabiac ale pod koniec skapitulowałam :-[ :-[ :-[

Kamilko nie martw się u nas gorzej a powiem ci że tez miałam rentę ok 2300 na rękę bartek pracował i ja i zarabialiśmy po ponad 100 zł i tez sobie nie mogłam wyobrazić a teraz jest nas troje i nie mamy nawet tyle co ta renta i jakos dajemy radę ale za granicę sie wybieramy bo mam czasem dosć

Paula no poprostu pieknie to napisałaś :laugh: :-* :-* :-*

Tez miałam doła ostatnio zę Maja się za mało zajmuję i że ona mie nie kocha ale ostatnio jak płakała - uderzyła się - i teściowa ja wzieła to ona płakała dalej i do mnie łapki wyciagała ale mi sie cudnie zrobiło aż łęzka mi się zakręciła :laugh: :laugh: :laugh:

aOla super pomysł - może zrobimy listę kto chce nich podaje date i adres bo poco wysyłac tym co juz tu nie zaglądaja - ja ich nawet nie znam :-[ :-[ :-[

A ja się pocieszam chociaz tym żę mamy mieszkanie i drugie w perspektywach - moja mama mieszka sama na 60 m2 a ja jestem jedynaczką wieć jedynym spadkobiercą - to sie na pewno nam dostanie to mieszkanko - bedzie dla Majusi. Dlatego narazie naszego nie wykupujemy bo po co. Chyba że wyjedziemy za granicę to wtedy tak bo zawsze to jakas lokata kapitału a poza tym wtedy pewnie będziemy chcieli mały biały domek i sprzedamy ;) :laugh: :laugh: :laugh: ale sie rozmarzyłam i was zanudziłam

A i jeszcze musze wam powiedzieć żę trochę muszę mniej tu zagladac bo przesadzam troche - musszę więcej poświęcić czasu Majusi i domowi bo nic nie sprzątałam - do dziś i z gotowanie to tak na szybko ale teraz juz sie poprawie - ale zaglądać będę bo nie wytrzymam bez was :p ;) :laugh: :laugh: :laugh:

jsorbek pisze:
A i jeszcze musze wam powiedzieć żę trochę muszę mniej tu zagladac bo przesadzam troche - musszę więcej poświęcić czasu Majusi i domowi bo nic nie sprzątałam - do dziś i z gotowanie to tak na szybko ale teraz juz sie poprawie - ale zaglądać będę bo nie wytrzymam bez was :p ;) :laugh: :laugh: :laugh:

hehehe - mam to samo :)
Ale w sumie ostatnio i tak sie ograniczam :)

reklama
Haj:)
dziecko spi dzisiaj obudzila sie cala w wysypce.Normalnie ma uczulenie napewno na lek juz mam dosc choroby.

Natalko w tym problem ze Ola wogole nie siedzi tzn z podparciem tak ale to i tak trwa chwilke :-[

Do góry