reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

wiolus ostatnio wlasnie rozmawialam z moim o tych "szczesciarzach" ktorzy maja miec mieszkanka po smierci kogos."oni,wy" mieszkaja na wynajetym ale wiedza ze za X lat,moze byc to nawet za 20 lat ale beda mieli to swoje...Ja moglam miec 2 mieszkania,po babci i dziadku ale obydwa sa juz daaawno sprzedane(potrzebna byla kaska moim rodzica) wiec my niestety musimy sami odlozyc...Niepowiem ze nie mamy z czego bo bym zgrzeszyla ale zawsze cos wypada,a na dodatek,przyznam sie bez bicia ze jak oszczedzam strasznie to i tak za duzo wydaje...jak zylismy jakies 2 miesiace za moja rente tylko i 250zl od mojego ojca(alimenty) to bez problemu dalismy rade( w dwojke) pozniej doszla renta Adriana i bylo ok,teraz jeszcze 2 wyplaty adiana i chyba sie za bardzo rozpiescilam bo niewiem na co ida pieniadze!!!!nie wyobrazam sobie na dzien dzisiejszy gdyby jakiejs pracy zabraklo lub...babci ktora tez dosc duzo daje ale jakby zabraklo to wiem ze bym sie przyzwyczaila w koncu i znowu by sie dobrze zylo,przeciez ludzie zyja czaem za "grosze"i daja rade.Kurde dziewczyny podajcie mi przepis na tanie rozporzadzanie kaska  :-[ znowu sie rozpisalam-sorki

reklama
Kamilko te mieszkanko za X lat to troche dlugo bo my mieszkamy w kawalerce i nie wyobrazam sobie Oli 1,5 rocznej w jednym pokoju :-[ no fakt tescie maja 3 pokoje ale wole gniezdzic sie w tej kawalerce ;D

Nie bylismy na usg glowki bo byla chora.Termin mamy cos pod koniec sierpnia.a juz za tydzien na rehabilitacje oby ola szybko usiadla ;D

witam serdecznie wszhystkie mamuski!!!!
nadrobilam wszystko od wczoraj!!!

Wszystkim mamuskom z podlymi humorami zycze duzo usmiechu na twarzy!!

Olka bardzo mi sie podoba pomysl z karteczkami!!!trzeba powiedziec Pauli ze bedzie potrzebna lista-hehhehe... ;) ;) ;)

Kamilko trzymaj sie napewno wszystko ie poprawi!nieraz sa w zyciu takie sytuacjie ze trzeba wydac wiecej kaski a pozniej wszystko wraca do normy!!!

A tak poza tym dzisiaj wraca Tomek i nie moge sie juz doczekac-wlasnie jest w Swinoujsciu -zjezdza z promu!!!!jeszcze tylko jakies 10 h i bedzie z nami!!!takze napewno nie bedzie mnie wieczorkiem!!!!hehehhehheheh.....jak to Wandzia mowi zagalopuje go!!!!!!!!!hehheehhe...a teraz lece do albumiku!!!!!!!!!

Nioe bede sie rozpisywac na temat kazdej malej buzinki poprostu wszystkie cudenka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A no i kolezanki dzisiaj musze przygotowac jakas dobra kolacjka-a ja z gotowanie to nie za pan brat!!!moze podrzucicie mi jakis dobry pomysl co by to moglo byc????hmm...???

Cześć mamuśki :)
Pogoda rzeczywiście do dupy, leje okropnie i jestem strasznie niewyspana ::)
Dziś jedziemy do teściów, ale z tego co widzę cały weekend deszczowy będzie :p ::)

Wszystkie dziewczyny zdołowane-głowa do góry :D :D

Ewela życze miłego witania się z mężem >:D ;D tylko niezagolopuj się ;D

Mi sie skończył właśnie @ i juz niemoge doczekac się przytulana, bo w czasie @ nielubie zabardzo :p ;)

reklama
hej laski!

Kamila,to hcyba nie tylko Ty sie tym dlujesz.Ja np mieszkam u tesciow i oni nas zywia,my wydajemy kase tylko na swoje potrzeby typu piluchy kosmetyki ubrania.I wlasnie z nimi mieszkamy zeby zaoszczedzic cokolwiek.Wydaje Ci sie ze za duzo kasy wydajesz??Zycie jest po prostu cholernie drogie,a dziecko jest mala skarboneczka.I jak sie wydaje,z w tym miesiacu zaoszczedze to zawsze wyskakuje,ze jednak nie!ze jadnak trzeba cos kupic,za cos zplacic.Nie wiem jak by tu Cie pocieszyc,inne dziewczyny i siebie.

Ja w spadku po babci dostalam dzialke warta 60 tys :)moglabym za to w szydłowcu kupic mieszkanie w bloku,ale nei chce.teraz czekamy na pozwolenie zagospodarowania i czekamy juz chyba od maja~!!W tym roku cos chyba nie zaczniemy sie budowac bo jeszcze na plan tez trzeba bedzie troszeczke poczekac.A kiedys tam zaczniemy sie budowac,bo tesc nam pomoze bo ma troszke kasy i firme taka bardziej remontowa ale na budowlance tez sie znaja,a pawel ma sklep z artykulami budowlanymi i zajmuje sie sprzedaza dachow,to tez bedziemy miec taniej ::)choc to i tak wszystko drogo pewnie edziemy sie budowac z 6 lat,ale i tak poczekam ::)

Do góry