reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Widze ze Ewela juz sie nie mozesz docczekac!Jeszcze wytrzymasz,Tomek jest tuz tuz!

Stefii a Ty bedzisz jechala przez Kielce Warszawe na te Mazury??Jak tak to przez Szydłowiec tez:)

Wanda-Magdalena to jest najladniejsze imie dla dziewczynki ;) ;) ;) ;) ;) ;)

A pomsl z karteczkami super!

A u nas nei jest goraco,ale sloneczko nawet wyszlo zza chmur!

A u nas wczoraj nie bylo seksiku,bo nie wzielam zastrzyku,a Pawel nie chce ryzykowac ani troszeczke ;)no i dzis cos mnie reka boli :p ::) :-[ ;)

reklama
aOla pomysł z karteczkami jest czadowy! Widzę, że pozostałe foremki też są za.To może jak robimy kolejną listę to wrzućmy tam jeszcze nasze daty urodzin i imienin oraz daty imienin naszych dzieciaczków - wtedy będziemy mogły sobie nawzajem składać życzenia (na necie oczywiście), bo w tej chwili to jest tak, że 1 się wygada, że ma urodzinki a druga nie.

Kamuś nie martw się, słoneczko. Mamy to samo... Sprzedaliśmy mieszkanie i kasa miała zostać (ok. 30 tys.) na urządzenie tego nowego, a tu wydatki - a to wózek, a to rower, a tu zabrakło nam kasy na życie... horror... Nie powiem ile z tego nam zostało, bo ażswstyd, że puściliśmy z dymem tyle kasy. Nie wiem jak to zrobiliśmy. :-[ Od początku sierpnia robimy listę wydatków i teraz czarno na białym widać, ile kasy wydajemy nadprogramowo na pirdoły, albo na rzeczy bez których moglibyśmy się obejść. Mamy siebie nawzajem pilnować z wydatkami i wręcz wytykać rzeczy kupione niepotrzebnie a druga osoba ma zakaz obrażania się, hehe. Ciekawe czy się uda, bo to dopiero od kilku dni jak juz pisałam.

Ketsa jak nauczyłaś Maksia brawo to poczekaj aż mu się to utrwali. Jak nauczysz go papa to może mu się pomieszać z brawo, my tak mieliśmy z Ingusią - teraz nie umie już brawo, tylko papa i często robi papa obiema rączkami.

Wioluś Ingusia siedzi ale nie siada sama. A Ola sama nie siedzi?

Ok, zmykam, bo idę upłynnić trochę kasy w lumpeksie, hehe. ;) :laugh: Dziś wyprzedaż. ::)

dzien dobry lasencje !
pogoda rzeczywiscie lipna, a my jutro na chrzciny :p mam nadzieje, ze chociaz padac nie bedzie :-[
zycze Wam milego weekendu !

A ja ddrogie kolezanki juz bylam w sklepie mam zroibiona salateczke grecka i ptasie mleczko!!!jeszcze tylko obiadek i wszystko!!!aha no i zapomnialam -kurz na polkach patrzy na mnie swoim wzrokiem!!!!hehhehhe...coz tu dzisiaj  tak pusto?????zaloba czy co?????

hej !! Udało mi się zalogoewa, mam nadzieję, że posta też zdążę wysłac...
nie nadrobiłam wszystkiego, bo mała ma nerwa, a Robert w pracy i moge liczyc tylko na siebie...
u nas wszystko dobrze, Misia waży 9900 i jest zdrowa jak byk, zębów brak i pani doktor twierdzi, ze jeszcze sobie poczekamy. Moja córcia czworakuje jak nakręcona po pokojach i wszędzie za mną łazi, zaczyna też baaardzo ostrożnie wstawa i wygląda jakby serfowała :laugh:

Przez ten cholerny brak netu mam takie zaległości w robocie, że nawet nie chce mi się o tym myślec

Widzę, że się bidulki dołujecie - ja nie myślę o tym wszystkim bo bym osiwiała, dla mnie ważniejsze jest to, że Miśka jest zdrowa i radosna, a my też nie mamy jakiś problemów ze zdrowiem...

Kamila jak uczysz "brawo" no na zmianę trochę pokazujesz własnymi rękami jak klaskać potem próbujesz klaskać łapkami Cyprianka i tak kilka razy dziennie mu to pokazujesz i na pewno szybko się nauczy

A jeszcze zapomniałam dodać że naumiał się Maksio podawać ręke na dzień dobry... i też przez jakiś czas trzeba było mu tą rączke samemu brać i potrząsać tak jak przy powitaniu.... no i też szybko załapał

Natalko no to faktycznie chyba trzeba nie za szybkie tempo z nowościami stosować ...dzięki za oświecenie .... a na razie tylko macham Maksiowi jak wychodzę z pokoju i nic od niego więcej nie wymagam...tylko żeby popatrzył wtedy na mnie ;) :D

No to jeszcze się pochwale że dziś Mama też zaczął gadać i nawet ładnie powtarzać jak się dopominam... ale widzę że to kompletny przypadej i w dużej mierze zasłóga wychodzących ząbków bo wymsknęło się to jak sobie coś tam w buzi językiem gmerał...

Kamila nie przejmuj się nic że Cyprianek jeszcze nienaumiany bo to nam też z dnia na dzień w sumie przyszło (tak jak siadania wstawanie czy inne umiejętności) a też byłam przekonana że my to daleko daleko za murzynami ;)

Ola pij pij meliskę i nie stresuj się na pewno w końcu przyjdzie @ (no chyba że masz uzasadnione zaniedbania antykoncepcyjne ;) hehehehe już nie wiedziałam jak to ująć) ale będzie dobrze na pewno jeszcze nie mamy na tyle uregulowanej gospodarki hormonalnej.... do mnie @ dziś zawitała a też każdy dzień w plecy to dla mnie nerwy....... mimo że nie mam teoretycznie podstaw do tego
I kurcze dziś rano umierałam z bólu dawno tak w kość nie dostałam...... ale kurcze mino że to zaje....ty ból to mnie zawsze cieszy ...to takie potwierdzenie że wszystko ok. ;)

Ziemzik witaj no miło Cię tu w końcu zobaczyć.... mam nadzieję że Ci się poprawi z tym netem.....

...A to Misia teraz troszkę wyhamowała chyba z wagą..... ale i tak bardzo ładnie waży ;) .... a mi to się wydaję że w ciągu ostatniego tygodnia Maks z 3 kilo przytył już kończą mi się zapasy sił na dzwiganie klocka ...a do tej pory nie narzekałam bo ja do ciężarów przyzwyczajona... ;)

reklama
ja tak goscinnie

WANDA dzieki moj ty adwokacie i aniele strozu za korespondencje w naszym imieniu :-* :-* :-*
moj brat przyjechal do bydg i podebralam mu laptopa i troche ponadrabialam
u nas ok
lekki bol brzuszka
ale humorek ok
byle do poniedzialkowej wizyty u gin
dam znac na gadu jak bede w domku
pa

pozdrawiam grudniowe mamy
kiedys mialam do was dolaczyc

Do góry