reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Rany - jaka piękna Ingusia w avatarku :laugh:

ok, czytam dalej....................

Wioluś - daj znać jak ta wysypka Oleńki :-[ a z tym nie - siadaniem - na pewno rehabilitacja pomoże i szybciutko zacznie stabilnie siedzieć, potem wstawać,az będziesz biegać za nią ::)

Magduś
- super zdjęcie w avatarku, przesymatyczne ;D

Kobitki - super pomysł z karteczkami, i wogóle z listą uroczystości - jestem za a nawet przeciw ;) ;D ;D

mmhhhmmm - moje najmłodsze dziecko juz sie wyspało ::) ::) czas na zupke (mamusia zrobiła ;D ;D ;D)
mam nadzieje ze mnie nie wsyśnie po drodze i jeszcze tu zawitam ;D ;D ;D

reklama
Wandziek nic szczegolnego!!!dziki seks!!!!hehhehheh....a procz tego kurczas marynowany w pesto ziolowym!!!(pomysl od Pascala)!!!!mam nadzieje ze bedzie dober!!

no to po kolei  ::)

aOla mnie sie pomysl podoba bardzo  :)
Kamila oj takie casy durne nastaly, ale bedzie gi mam nadzieje bo tez czekam ze sie poprawi  ::)

NataliaIngusia jest najlepsza !!!

adam przyniosl mi lody i mowi ze jak zjem wszystko to bede gruba  ::) zjadlam a on za chwile przyszedl z tekstem na ustach nie matrw sie pomoge Ci to w nocy spalic  :p :laugh: :laugh:

Moskito przypomnimy !!! ja sierpien 21. ;D ;D

Natalko Ingusia jest super normalnie jestem w szoku jak ta Twoja coreczka zasypia :angel:
Wysypka jest od antybiotyku i o dziwo lekarz kazal mi dzis podac dawke i wieczorkiem zadzwonic mam nadzieje ze juz nie kaze jej go brac bo dziecko jest cale w kropkach :(

co za nudy pogoda do du.. nie pamietam kiedy wyszlam na spacer przez ta chorobe oli.Ciesze sie ze w czwartek jedziemy na urlopik tylko pogoda cos nie dopisuje.

Ewela ale sie dzis bedzie dzialo no no no ;D

Oj Wiolus bedzie bedzie az sama sie boje....hehhehehe:):):):)
A jak tam twoje prawko-kiedy masz egzamin??i ile godzin ci zostalo!!!ja tez robie wiec mamy wspolny temacik!!!

HEJ HEJ, czy nas jeszcze pamiętacie, dzisiaj wróciliśmy , wypoczynek bardzo udany ;D

Pewnie mam mnóstwo do nadrabiania ::)

Moje dziecie juz śpi a ja sie rozpakowuję ::) wpadne moze wieczorkiem :D

Hej
Ketsa - ja ostatnio też myślałam, że chyba z kilogram przybrała, ale przez ostatnie trzy miechy Misia faktycznie mniej przybiera, ok 200 gram na miesiąc

Natalia - ty to zamęczysz tego dzieciaka - tylko bawi się i bawi!! nawet nie dasz mu się chwilki zdrzemnąc!!

Wioluś - trzymam kciuki, coby Oleńce wysypka minęła! Wiem jakie to upierdliwe, bo moja Miśka ma potówy na interesie nie do zwalcvzenia i już powoli siwieję od tego!

Ewela - tylko nie krzyczcie za głośno... bo sąsiedzi będą zazdraszczac!!

Donia - witaj po wakacjach!! Wstaw jakieś fotki, to sobie powzdychamy!

reklama
Do góry