reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

dziekujemy :) :)

tak Joeey zdjecia sa rewelacyjne ;D

a kupilam sobie dzisiaj spodnie, przy okazji jak poszlam odebrac karte platnicza w banku bo stara zgubilam w swoim wlasnym portfelu ;D ::) i jutro tez chce pojechac, ale nie mam badania technicznego w aucie i dupa blada, adam bedzie chcial pojechac na badanie a nie na zakupy ::)

i wogle pogoda u nas do D a jak u was ??? ja chyba chce upaly ::)

reklama
a u mnie padalo tylko wtedy jak postanowilismy wyjsc na dwor - i tak za pierwszym razem zaczelo padac jak wyszlismy i skonczylo jak wrocilismy, a za drugim podejsciem zaczelo padac w czasie miedzy wyjsciem z mieszkania a wyjsciem z klatki ;D ;D ;D (dla przypomnienia - mieszkam na parterze)

U nas też padało.  ;D Bardzo się cieszę z tego powodu, bo dzięki temu na rehabilitację jechałyśmy z Ingusią taksówką. Nie cierpię autobusów, a autko mi Tomek dziś zabrał, bo mieliśmy dziś wymianę opon.  :p

Paula jaki film i na jakim kanale? My nie mamy co oglądać dziś wieczorem. Niestety nie ma nic lepszego do roboty, bo nadal @, he he. ;) :laugh:

Natalka ja tez dostalam @ ale dzis tatus wrocil i juz bylo male co nie co ::) >:D takze nawet moja sytuacja po 3 tyg przerwie Nam nie przeszkodzila :laugh: teraz on wyszedl to dlatego pisze ale zaraz bedzie powtorka z rozrywki, a Ada jakby wiedziala co sie kreci i poszla grzecznie spac juz o 20 ;D

Wandzik u mnie tez zaczelo padac wlasnie jak bylam w drodze do Leclerca, a nie mialam folii przeciwdeszczowej do wozka wiec polozylam na nim parasol, a sama moklam ;)

Gaba to niech mezulek w drodze na ten przeglad wrzuci Cie gdzies do galerii ;) ja sie w Anglii tak obkupilam, ze musialam polowe rzeczy zostawic mamie i nada mi paczke, a na lotnisku i tak sie okazalo, ze mam ekstra 5 kg i trafilam na taka s.u.k.e ze nie chciala przepuscic i kazala wziac na podreczny, wygladalam jak rumun z Ada na reku, ciezka torba z jej akcesoriami i z ogromna reklamowka wypchana rzeczami z walizki..ale bylo mi ciezko, myslalam, ze nie dojde do tego gate, a jeszcze mialam 25 czyli ostatnia wiec kawal do przejscia mialam :mad: ::)

reklama
Do góry