reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Kiedys juz pisalam o tym, ale widze ze temat wraca, to sie powtorze :p
W okresie ciezy wlosy mniej wypadaja. Po okresie ciazy wszystkie wlosy, ktore nie wypadly w okresie ciazy wypadna czy bedziecie braly jakies witaminy czy nie. Jesli jestescie ogolnie zdrowe to w efekcie czupryny mniej wiecej bedziecie mialy takie bujne jak przed ciaza. Takze nie ma co sie stresowac liczba wlosow na glowie :)

Asiu nie wiem co Ci napisać, żeby Cię pocieszyć...  :-[ Tym bardziej, że też mam doła z tego samego powodu, tylko, że my mamy problem taki, że kasa jest, ale ją przepieprzamy równo i niedługo zostaniemy bez grosza jak tak dalej pójdzie...  :-[

Karina teraz to nas dopiero zachęciłaś! Wklejaj fotki w mundurze, bez też może być, hehe.  ;) ;) ;)  :laugh:

Co do fotosika to obiecuję dać Wam instrukcje ale później, bo teraz mała śpi i jak się obudzi to jedziemy na rehabilitacje i do notariusza.

Ketsa i Ana może macie rację co do artykułu Chylińskiej, ale powiem szczerze, że ja nawet jakbym pisała satyrę to nie mogłabym powiedzieć o Ingusi "ten ssak"... więc mogę powiedzieć, ze osiągnęla swój cel - zaszokowała mnie. I muszę dodać, że ja też tego nie odczuwałam w ten sposób, nawet jak byłam zrąbana i nie spałam już 24 godziny to i tak byłam szczęśliwa, naprawdę szczęśliwa. A poród też mile wspominam jak Sorbek.  ::)

Ketsa ucałuj Maksiulka w guzika! Bidulek, jak to trzeba strasznie uważać... :-[

Joeey zdjecia cudne dziewczyny olsniewajace  ;D , a czemu maja ochlodzic sie wasze kontakty przeciez z tego co pisalas to mialas w deche tesciow  ::)

ketsa biedny Maksiu  :-[ ale sie Nam parka dobrala bo Ada tez strasznie ruchliwa i myslalam, ze na nia uwazam, a ona mi w samolocie w przeciugu kilku sekund herbate wylala - na siebie i na mnie, dobrze, ze miala welurowe dresy takze obylo sie bez oparzen ale ja cala gorna czesc jeansow mialam mokra  ::) mala przebralam bo cale szczescie mialam siatke z brudami, butami i torebkami, ktore musialam wyjac z walizki z powodu nadwagi oczywiscie, w ogoole koszmar podroz z malym dzieckiem, Ada plakala kilka razy, w pasach nie chciala siedziec  :( :p ale  pieciomiesieczny synek moich znajomych, z ktorymi lecialam dla porownania w ciagu 2 godzin walnal 3 razy kupe, jego mama miala biale spodnie i byly po locie w kropki   ;D

Witam!!

Wando - Zuzia... hm....... ja jestem po Ekonomi i wcale nie żałuje tego kierumku. Skończy Ekonomię i może założyć własne biuro turystyczne :-)
Steffi - życzę udanego urlopu, aby dziecię NIE chorowało i aby pogoda była sprzyjająca.

Ja dzisiaj jestem ostatni dzień w pracy. Od 7 sierpnia urlopik, ale tylko dwutygodniowy.
Będziemy wypoczywać w okolicahc Kłodzka, tylko niech pogoda się odrobine poprawi, deszcz może być ale tylko noca a w dzień chcemy 24 stopnie i tyle.

Ana - i Ty wypocznij sobie w Ustce. Maleństow już morze zwiedzi - fajnie.

A o Chylińskiej juz kiedys czytałam - chyba aOla podawała ten link.
Nigdy ta dziewczyna mi nie pasowała, teraz już wiem dlaczego. Biedny dzieciak - oby zmieniła nastawienie do macierzyństwa.
Ciekawe czy byłoby jej miło gdyby jej matka to samo myślała... ech

Podoba Wam sie Adam Karinkowy hm...... musze zajrezć do albumiku :-)

Pozdrawiam

Heeej!!

Asiu nie miej dola!Poradzicie sobie!

Uwazajcie na te swoje pociechy!Ja tez niby uwazam ostatnio przez moja glupote by spodla z łózka ale zlapalam ja za raczki i tak mi wisiala na tych taczkach :p :pno ale nie ma nawet siniaka no raczek jej nie wyrwalam.

Ostatnio rowniez siedziala,ale ona siedzi dopoki ja cos nie zainteresuje i wtedy obroci sie i bach...a ostatnio bach na dywanie prosto na twarz.Zdarla sobie warge i plakala :-[

Karina dawaj slubne zdjecia!

reklama
Do góry