reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

A ja jak wam juz mowilam moja mama jest fryzjerka!!!mi tez okropnie wypadaly wlosy-garsciami!!!mama kupila mi tabletki regenrujace wlosy i efekt duzo lepszy juz po tygodniu!kosztuja ok 30zl lub troche ponad i chyba kuracja na 2 miesiace!!!a no i nazywa sie vitapil!!!polecam!

reklama
halutko...
my już nie śpimy od 5.30..... rano wchodzę do Kuby do pokoju a ten mały urwis stoi w łóżeczku w narożniku i stęka bo nie wie co ma dalej zrobić ;D :p

Dzisiaj pakowanko i w drogę ... a ja mam takiego lenia że sama nie wiem w co mam ręce włożyć.....a wogóle to mi się @ zbliża wielkimi krokami.... ja to mam pecha.... zawsze na jakiś wyjazd dostanę.. ::) ::)

Steffi to zycze udanego wyjazdu!!!jak ci sie nie chce to dobrze bo zawsze oznacza to ze wypad bedzie udany!!!

A ja juz wyprasowalam fure prania a wy jeszcze spicie!!!!!!!wstawac spiochy!!!

witam z ranca

poszłam wczoraj spać o 21 i spaliśmy do 8 ;D

Karina no to teraz to juz musisz fkleić fotki Adama w mundurze ;D chippendels powiadasz >:D >:D >:D

a mnie ten artukuł Chylińskiej bardzo się podobał Ja też mam ochotę czasami opchnąć małego na allegro ;) ;D

KUrka wodna gdzie mój post :mad: :mad: :mad:

Pisałam do Kariny żeby koniecznie sie mężem pochwaliła bo mam sentyment do mundurowych jestem córka jednego z nich- ale niestety już niezyjącego :( :( :(

Kur... mac ale jestem wściekła przysłali mi wypłate ostatnią i miało być więcej a juz oczywiście była wydana i teraz brakuje nam kasy i na wesele mielismy iść i nie pójdziemy kur... mać już mam dosc
Wczoraj wysoki rachunek za gaz a dzisiaj to - czy to sie kur...wa skończy bo juz nie mam siły

witajcie ;D ;D ;D

Karina to teraz Ci zyc nie damy i bedziesz musiala wkleic zdjecie meza ;D ;D

ja tez sie dopiero zwloklam ale mam potworny bol w szyji nie moge nia wogole krecic ::)
moj maly odkrywca wlasnie wlazl pod biurko i sie bawi koleczkami od krzesla ::) ::) i sie chwale ze pieknie raczkujeod wczoraj zasuwa jak torpeda ;D ;D ;D

Asia glowa do gory bedzie dobrze, byc musi !!!

a ten Vitapil to mozna jak sie karmi ??? wiem ze bylo ale nie pamietam :-[ :p poczytajcie i napisajcie mi szybciutko to sobie kupie jak bedzie mozna :) :)

reklama
dzien dobry dziewuszki :)
wczoraj juz nie pisalam bo mialam mega afere ze szwagierka i tesciami - chyba nasze kontakty sie ochlodza :(
ewela na mnie patrzy prasowanie od wczoraj wiec a ja nie lubie :p
karina piekne fotki, tez chce meza zobaczyc w mundurze i najlepiej fotke slubna w albumiku ;D
Ana jak Ty sie czujesz ??? pierwszy trymesttr wciaz trwa ??? jakies objawy ??? Stasiek grzeczny dla zafasolkowanej mamusi ??? ;)

Do góry