reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hej dziewczynki!

Ewela mam już dosyć tych ogórków!!!!! nakrętki mi przepuszczają i tylko się wku....wiam!!!! :mad:
zostały mi 3 słoiki i nie moge dobrać do nich nakrętek ::) ::) ::)

ale niedługo do Was przyjde....

reklama
Hehe ja raz zrobilam malosolne w takim duzym sloiku,na szczescie nakretka nie byla potrzebna!A przepis,jako nalogowiec, oczywiscie wzilam z netu.

no ja zazwyczaj nie robie przetworów bo zawsze biore od mojej mamy czy to ogórki czy dżemy ale akurat takich ogórków ona nie robi, są to ogórki na ostro z chili i czosnkiem doskonałe do wódeczki ;D ;D ;D oprócz tego robiłam jeszcze czereśnie i Pawel ma robić patisony w sobote bo specjalnie je sobie wychodował żeby zrobić w słoiki :)

hej laseczki,

ja wczoraj zrobilam ogorasy, ale takie malosolne w duzym garnku kamionkowym, do zaprawiania nie mam cierpliwosci :p

Joeey witaj :) :) :) zaraz biegne ogladac zdjecia, no i jeszcze raz dzieki za karteczke :) :) :) Dumnie zaczelam 2 trymestr, czuje sie ciagle slabo, z tym ze raz lepiej raz gorzej, pogoda mnie reguluje a zwlaszcza cisnienie, czasem leze bez zycia ::) i mam glupie uczucie, ze juz ZAWSZE, DO KONCA ZYCIA bede w ciazy ;D :laugh: bez chwili odpoczynku, masakra. Nie moge sie doczekac kolejnego usg, zzera mnie ciekawosc czy bedzie chlopczyk czy wymarzona coreczka. Ide na poczatku wrzesnia. A z rodzinka to wiesz, czasami dobrze tylko na zdjeciu ;) przeszkol ostro, zebys miala spokoj. A mamie uswiadom, ze to raczej dobrze, ze Ada jest taka zywotna - ruch to podstawa zycia ;D raczej niepokojace by bylo gdyby osowiale siedziala w kojcu ;D

Jsorbek kiedys musi byc lepiej, u nas podobnie, tez kase liczymy i od jakiegos czasu naprawde sie pilnujemy, kiedys ostro puszczalismy na byle co, a teraz wiemy ze nie mozemy szalec ze wzgledu na nowego przybysza w rodzinie. Najwiecej kasy leci na mleko i pieluchy.

reklama
Ola zasnela to  ja w wolnej chwili wpadam do Was ma sie rozumiec ;D
Widz e ze podoba Wam sie Adam musze wpasc do albumiku zobaczyc ;)

Z corcia juz lepiej dzis zdecydowanie, za to moj maz ma urlop i deklarowal sie ze bedzie rano wstawal do mlodej a tu co? jest 12 a on JESZCZE SPI  :-[ :-[

Natalko slicznie Ingusia zasnela w kojcu, ach zeby moja corcia wszydzie spala gdzie popadnie to bym sie cieszyla :)

Joeey tak to jest z tesciami, przykro mi

Lece bo Ola sie obudzila

Do góry