reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

ana30 pisze:
co do Chylinskiej to mozna zywic nadzieje, ze jej syn tez nie bedzie sztywniakiem i bigotem i przeczyta to jednak z humorem. A tak w ogole nie lubie Chylinskiej - emocjonalnosc 12-latki (choc jest przynajmniej szczera) i tworczosc jak dla mnie nie ta ;D.

Nie lubię jej tylko jej piosenki a w sumie kiedys lubiłam

ja nie jestem sztywniakiem ani bigotem :mad: :mad: :mad: a dla mnie to jest straszne mysle że nawet jak jej syn bedzie miał jej charakter moze byc mu przykro nie powinna tak pisać czy mówić - nie dam sie przekonać

reklama
mam nadzieje, ze syn Chylinskiej nie bedzie jednak mial jej charakteru ;D ;D ;D ale przynajmniej bedzie zahartowany na mieszczanskie poglady ;D ::) ;D

teraz juz naprawde DOBRANOC

a, jeszcze jedno Ketsa co z Moskitkiem?? ja wiem, ze sama plotkuje tu rzadko, bo czasu brak, ale Moskitek to dopiero zniknal :angel:

ana30 pisze:
jsorbek pisze:
mnie też było cięzko jak i każdej z was ale poród był cudny i chce jeszcze :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Sorbuś ??? serio???

No serio narazie mnie a raczej nas nie stac ale kiedyś mam nadzieje bedzie bo chciałabym drugie i będziemy mieli chociaz mój maz jeszcze o tym nie wie ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Ana słusznie prawisz .... nie będe się rozdrabniać... bo ze wszystkim co pisałaś ;)

No i kutwa nooooo szkoda że coś takiego musi się trafić żeby zacząć bardzo uważać (bo uważać to uważałam do tej pody dość bardzo ::) ) tak że Gabi to bedzie teraz moje motto "żeby bardziej uważać" ;) :laugh:

Ana Moskitek cały dom ma na głowie (a dodam tylko że to nie tylko ich urocza trójeczka) i do tego jeszcze się udziela towarzysko ;D no i poczyta coś czasem ale żeby pisać to już gorzej a jak na bieżąco się nie jest to chyba każda z nas wie że ma miętko i ciężko się wbić w rytm... tak że tyle właściwie bo poza tym cieszą się dobrym zdrowiem i szczęście im sprzyja..... heheheheehehhe ;D mam nadzieje że mnie nie zbije że ją tak zgrabnie wytłumaczyłam.... no ale tak jest w końcu ;)

Joeey no dzieki za zdjecia nareszcie a troche się bidulo namęczyłaś ;)....... wystko fajne ładne i przyjemne ale najśliczniejsza oczywiście mamusia i Adeczka ;) no fajnie że jeszcze będzie "cdn" ;D

AAA to może mała proźba do Natalki żeby dała nam instrukcje dla blondynek do wklejania przez fotosik.... (ja co prawda też jeszcze nie prbowałam ale chyba też nie umiem ;) )

AAAAAAAAAaa no i skoro o zdjęciach piszę.... to zpomniałam Karinko powiedzieć.... że świetny egzemplarz ściągnełaś z internetu ;D ;)... a Gabrynia boska po prostu w reklamach takich dzieci ładnych nie pokazują nawet ;) dobra kończe już bo coś słodze za bardzo aż głupio ::) :p

Dobreeeeeeej nocki wszystkim.... a ja już wiem jakie koszmary mi się będą śnić.... z pralką w jednej z głównych ról.....)

Dobry wieczor
Ketsa - biedulki z was - Maksio nabawil si guza a Ty powaznych wyrzutow sumienia. Ucaluj przystojniaczka - jak dobrze ze nic sie nie stalo.

... poza tym guzem oczywiscie.
Nathalie - cudny avatarek.

dzięki za komplementy w strone Adama ;D ;D
Fotki w mundurze???? - nie mam aktualnych , tylko slubne :p A mundur ma fajny prawie jak chlopak z "chippendales" :D :D :D

reklama
no to witam z ranca!!!!

Ketsa moje dziecie tez wczoraj nabilo sobie guza-siedzial i rypnal o podloge!!!tak mi go bylo zal!!!ale do wesela sie zagoiii!!!!!
Ja mialam pobudke o 5.20 i juz wybilam sie ze spania po kawusi a mlody poszedl sie jeszcze kimnac!!!ja zdazylam sobie juz pomalowac pazurki i biore sie za moment do prasowania bo i tak pewno nie ma tu zadnej z was!!!!!

Do góry