reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama

hehehehehhehehehhehehe no dobra dziewczyny to jak już będe mieć frezarkę to pewnie będe potrzebować frezera..... to już wiem gdzie szukać... hhehehehehehehhe ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

no właśnie ubiegłyście mnie i nie dałyście wysłać......

no to zapytajcie czy któryś nie jest chętny hehehehehheheheheh

Dorotko nie dokońca mój mąż toczy bo on robi okna

Ketsa
fajne toto ale nie wiedziałam żę zwie sie frezarką. Jak cos to mój mąż jest specjalista - frezerem to możę ci pomoże w obsłudze ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Sorbek ty tak pomocy Bartka nie oferuj bo ja myśle że chociaż specjalista to jak by urządzenia zobaczył to by taki chętny nie był znając facetów ;D ;) ;) ;)
(chociaż Astka próbowałam nauczyć kiedyć malować mi paznokcie ale na 1 razie się skończyło ;) )

Ketsa Może prościej ale przyjemniej nie bo w większym rozmiarze :-[ :-[ :-[

magduś bo musisz zezwalać na otwieranie niktórych stron pamiętasz tą sytuacje z tymi zdjęciami i gościem na gg dzieki temu firewallowi nie wkradł mi sie on :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Natalia zonealarm pro to ta trialowa ale nie wiem zabardzo o co ci chodzi bo tam linki ci podałam przecież a po prawej miałaś pobierz

Do góry