reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Witam!!

Dzieciaki w albumiku super, przecudne :-) Fajowe jest to zdjęcie Maksia (z kwaituszkiem w tle)
Steffi - Kubuś kolejny zdolniacha, mojej Niśce daleko do stania na nóżkach, a o chodzeniu to nawet nie marze...
Wioluś lekarze są "ineligentni" inaczej... aby się nie denerwować to najlepiej zmienić lekarza.
Mówicie, że teścik to strach robić..... ja bojaźliwa jestem to lepiej nie robie
Ketsa - Dobrze, że Junak jednak nie będzie Waszą własnością
Ana - gdzie Ty znalazłaś takiego męża? ........... ale mój tez taki jest :-) a swojego znalazłam hm............ to on mnie wypatrzył w KOŚCIELE :-)
Dbaj o siebie i mów nam tutaj jak rośnie maleństwo w brzuszku. A Staś kiedyś Ci podziękuje za rodzeństwo z taką małą różnicą wieku.

Dziewczyny... mam pytanie do karmiących i pracujących...
Co ile dostarczacie zaświadczenie o karmieniu piersią do zakładu pracy??
Mnie szefowa kazała co 3 miesiące dostarczać, a w kadrach się nie upominają. Mam "gorliwą" szefową :(

Proszę odpowiedzcie

Witam

Piotruś wczoraj oszalał wieczorem Budził się co pół godziny z płaczem Aż mu czopka zaserwowałam ::)

Wiolus babka tragedia My teraz w środe bylismy na USG Mała chwilka Co do wagi to mnie spada skokowo Przez 2msc nic a potem nagle 4kg potem znowu nic i znowu wielkie bum No ale ja mam jeszcze 1.5kg na plusie a najchętniej oddałabym jeszcze z 9kg

Hej! Moje dziecię wstało dziś o 4:40 i postanowiło postawić mnie na nogi, jak tylko przymykałam oczy to darła się oburzona "gaga" i musiałam wstać, a teraz ona kima, a ja latam i pakuję się do wyjazdu, ciekawa jestem jak będę wyglądać wieczorem.... najmniej śmieszne jest to, że u rodziców będziemy 24 (wyjeżdżamy ok 21, a to jej pora zasypiania) więc jak się zkima te 3 h to ciekawe jak będzie wyglądała moja noc.... napewno nie będę narzekała na nudę!

Agnes - witaj po wakacjach! nam tu Nathalie pisała co u ciebie i jesteśmy na bieżąco  ;) a tęskniliśny wszyscy!

didi - w sumie taki obrót spraw też jest możliwy, ale podobno faceci nie są tak wytrwali.... czego nie widać po moim... hahahaha

Witajcie :)
Miałam nie zaglądać ale co nałóg to nałóg  :p musiałam wejść choć na chwilkę  :)
U nas przygotowania pełną parą, Paweł pojechał jeszcze po ostatnie zakupy a ja muszę sparzatać mieszkanie. Jutro rano przyjeżdża teściowa z czego się ciesze bo bedą jeszcze 2 pary rąk do pomocy albo do zajmowania się Kacperkiem :) Jejku jak ja bym chciała zeby to już było za nami  :p
Naszczęście gotowaniem zajmuje sie Paweł jak tylko muszę posprzątać :) dużo też pomaga nam moja mama i to u niej na dole robimy chrzciny bo u nas jest za gorąco a poza tym mama powiedziała że po co będziemy robili sobie bałagan :)

Kacperek już "biega" po domu :) trochę raczkuje a troche po swojemu, no i interesuje go wszystko oprócz zabawek, najbardziej różne kabelki, buty, kapcie też są fajne, jak je zobaczy to leci do niech szybko  ::) a ostatnio upodobał sobie kwiatka i juz 3 razy dorwał się do niego, narozsypywał ziemi i cały sie umorusał  ::) nie można go już nawet na chwile zostawić albo trzeba wszytsko pochować  :p ;D

Do tego idą mu 2 dolne jedyneczki już je widać i czuć bardzo są ostre :) przy tym jest bardzo marudny i na noc obowiązkowo dostaje czopka bo inaczej budzi sie z płaczem :( ciekawe ile to potrwa zanim mu całe wyjdą ???

Wkleje Wam jeszcze tylko kilka zdjęć bo potem bedemiała duże zaległości i biore sie za robote  :p ::)

Dzieki Wam za odpowiedzi w sprawie depilatora :) Mnie sie tez braun dobrze kojarzy :) Zazdroszcze ze macie tak malo wloskow :o Ja moze gorylatko nie jestem, ale zdecydowanie musze sie golic czesciej :) I tez jade maszynka ;D

chyba jednak nie wkleje dzis zdjęć, bo stasznie żaba mi coś muli  ::) :(

Mam prośbę, żeby wklejać po jednym zdjęciu w poście bo strasznie długo zdjęcia sie otwierają, zresztą kiedyś już ten apel był poruszany ale chyba niektóre z Was juz o tym zapomniały :(

Jeszcze zapomniałam napisać że Kacperek już prawie siedzi :) siada z pozycji raczkowania i coraz lepiej mu to wychodzi :) podpiera sie jeszcze jedną ręką ale myślę że to tylko kwestia kilku dni :) jestem dumna ze swojego synka że robi takie postępy  :laugh:

a teraz już zmykam do sprzątania  ::)

reklama

Paula nie jestem pewna czy to coś da wklejanie po jednym zdjęciu ja specjalnej różnicy nie widze w otwieraniu ale moge sie mylić i zauważyłam taką prawidłowość że od niektórych dziewczyn wyświetlają się migiem....a od niektórych zawsze długo trzeba czekać i nie wiem od czego to zależy .......
ale obiecuje że na próbę bede wklejac po jednym......

Agnes super zdjęcia fajnie zobaczyć Weronikę po takim czasie niewidzenia...;) a jakie fajne porównanie z takim szkrabikiem... oj przypomina się jak to jeszcze niedawno było ....a teraz już takie wielkoludy mamy ;)

Steffi zapomniałam napisać że śliczne odzienie miałaś na chrzcinach no i w ogóle rewelacyjnie się się z Kubeczkiem prezentowaliście + mąż ;) ;D (no ale męża chyba nie musze chwalić;) )

Wioluś to może jak kiepsko u ciebie z wagą to zacznij podjadać Oli kaszki to jest wartościowe jedzonko no i na przytycie świetne... a tak w ogóle to najlepiej było by jednak badania zrobić.

Karina to co za przygody mieliście na naukach przedmałżeńskich.... bardzo ciekawam... bo u nas też ciekawie było....prawie mi Astka z kursu wyprosili ;)

acha Agnes napisz nam jak tam z tym deweloperem w du.... kopanym wyjaśniło się coś?

Do góry