reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Wioluś żeczywiście prze ci..a.
Julka miała robione prześwietlenie główki.Jak się urodziła miała dwa ciemiączka ,jedno malutkie u szczytu główki które de facto powinno się zrosnąć jeszcze w życiu płodowym a drugie tam gdzie wszystkie dzieci.Wyszło ok.

Wioluś co za chamka! :mad: Ja bym jej powiedziała co o niej myślę. Nie raz miałam taką sytuację i wtedy zcinam szanownego pana doktora z nóg. Wkurzają mnie niesamowicie, myślą, że lakarzowi to nikt nie będzie iał odwagi podskoczyć i traktują ludzi jak intruzów. :mad: :mad: :mad:

Co do USG to mieliśmy orbione i z tego co wiem to ma to tylko sens jak ciemiączko jest jeszcze duże, niezarośnięte. Także, wg mnie trochę późnawo na to, zwłaszcza, że zanim znajdzie się wolny termin Ola będzie już chodzić. ;)

Ketsa to dobrze, że udało się to odkręcić. :)

Amelka apropos takich chwytów to Tomek powiedział, że dziś był wystawiony rower, który miał cenę 460 zeta i były 3 minuty do zakończenia aukcji i gość anulował ich oferty, stwierdził, że nikt nie zaoferował wystarvczająco dobrej ceny (zapomniał dać ceny minimalnej) i ktoś 1 minutę przed końcem aukcji zalicytował 150 zeta - jechał od początku i gość nie zdążył anulować, he he he. Ciekawe co teraz zrobi. :laugh:

Wiolus - jestem w szoku ze jeszcze tacy ludzie pracują!!! Ja bym tego tak nie puscila - afere bym zrobila. Mnie tak zgrzala babka od nauk przedmalzenskich i oczywiscie poskarzylam sie wladzom i tak jej pozniej nawrzucalam ( poczatkowo bylam w szoku) ze omal nie padla!
Nie denerwuj sie bedzie dobrze i niedlugo Ola wszystko nadrobi.

Wioluś - trzeba było zdjąc Oleńce pampera i wycisnąc na te jej papiery a temu babiszonowi z glana pociągnąć w ten pusty chamski czerep - czasy kajania się przed lekarzami dawno minęły!!! Łaski nie robi pi...pa jedna!! A Oleńka to zuch dziewczynka i da sobie radę ze wszystkim, nie przejmuj się babą i skonsultuj to z innym neurologiem, albo jakimś dobrym rechabilitantem - może się okazać, że wszystko jest ok!!

Didi - no ty mnie rozwalasz na łopatki, a co do tego twojego chłopa, to może mu się będzie podobało, ale nie wiem czy da radę.... ty zawzięta baba jesteś!!! ;D

Siemanko...:D

ahahaha..:D Ziemzia..no wiesz ja zawieta??? no moze ciutenke uparta...ale on...jeszcze groszy juz kiedys mielismy taki przypadek ze go prosilam o spokoj wiec to raczej ja jego powinnam sie obawiac czy ja dam rade...:D :D

moje dziecko dzisiaj juz z dziadkiem jadlo ogorki malosolne ..:D

a za godzinke jedziemy do NFZ zalatwic sobie karte unijna z ubezpieczeniem zdrowotnym..:)

halutko z rana:)

moje dziecię pobiło rekord w spaniu :) wczoraj padł o 18.30 a obudził się dziś o 7 rano..... w nocy dostał cyca na śpiąco pewnie dzisiaj będzie za to cały dzień grasował....

Wiolus - cóż za wstrętne babiszcze, jak tak można..... pewnie jakby na mnie trafiło to skończyło by się nie małą awanturką..... nie wyobrażam sobie jak taki pogrzmocony lekarz może leczyć dzieci :mad:

czesc dziewczynki...
szkoda gadac na temat tej lekarki teraz mi sie jeszcze przypomnialo ze jak maz rozbieral Ole do badania i ona stala nad nim to ona do niego z takim tekstem:no niech Pan w koncu ja rozbierze,maz sie stresowal ze ona sie gapila i tym bardziej mu wolniej szlo no i sie wkur....i wyszedl ja dokonczylam.Juz nie umial wytrzymac.Musze zmienic tego lekarza.No dzis ide do zaprzyjaznionych rehabilitantek to mi pokaza jak ewentualnie cwiczyc z Ola bo te terminy rehabilitacji sa obledne.
Ide dzis na zakupy ale jestem podjarana ;D ;D ;D

acha do mam karmiacych piersia:ile spadlyscie z wagi ???bo ja w ostatnim czasie az za duzo, waze mniej niz powinnam i martwie sie tym bo tylek mi sie stracil :( wszystko wisi na mnie :-[

reklama
Cześć dziewczynki :) :)
Pamietacie mnie jeszcze???
Dawno mnie tu niebyło, troszke was zaniedbałam :p mam troche wolnego do końca tygodnia to postaram sie byc w miare nabieząco ;)
Wczoraj wieczorem wróclismy od moich teściów, troszke wypoczełam, oderawałam sie od tego wszystkiego.
U nas wszystko ok mala zaczeła mówic mama i baba i to w dzien chrzcin swojej kuzynki ;D ;D wszyskich przy stole przekrzykiwała ;D ;D
Zaraz postaram sie wrzucic troszke zdjęc z wakacji ;)

Do góry