reklama
Didi nie strasz ciezarowek : jak rany bym spadla z fotela...
wy tak narzekacie na mezow, ze sa na 5 min. tatusiami a mi wstyd, ze ze mnie taka polgodzinna mamusia - Slawek sie wszystkim zajmuje, nie dosyc, ze robi wszystko przy malym (ja tylko zaliczam spacery i zabawe) to jeszcze ma na glowie sprzatanie i zakupy : rozpuscilam sie jak dziadowski bicz, jeszcze latam na nocne spotkania z kolesiowkami od czasu do czasu. Ale ma wakacje to musze to wykorzystac, bo od wrzesnia na mnie spadna obowiazki, i jeszcze poginanie z brzucholkiem... coz, jak tatusia nie bedzie Stasio bedzie mieszkal w kojcu od 8 -16 ;D ;D ;D a jedzonko przez siatke
wy tak narzekacie na mezow, ze sa na 5 min. tatusiami a mi wstyd, ze ze mnie taka polgodzinna mamusia - Slawek sie wszystkim zajmuje, nie dosyc, ze robi wszystko przy malym (ja tylko zaliczam spacery i zabawe) to jeszcze ma na glowie sprzatanie i zakupy : rozpuscilam sie jak dziadowski bicz, jeszcze latam na nocne spotkania z kolesiowkami od czasu do czasu. Ale ma wakacje to musze to wykorzystac, bo od wrzesnia na mnie spadna obowiazki, i jeszcze poginanie z brzucholkiem... coz, jak tatusia nie bedzie Stasio bedzie mieszkal w kojcu od 8 -16 ;D ;D ;D a jedzonko przez siatke
Didi podanie superaśne....też bym wcieliła w życie ......ale to by była chyba zbyt duża swoboda dla męża...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Natalko no to to twój Tomek chyba chce mieć ze mną na pieńku... ;D ;D ;D ;D
.....a z Astkiem ostatnio prawie wogóle się nie widzę, i nawet nie wiem jak to odkręcanie przebiegało dokładnie po załatwiał to w pracy przez telefon.... no ale staneło na tym że tamten sprzedający zgodził sie na unieważnienie aukcji chyba ..... tak ze chyba nawet prowizji nie bedziemy musieli zwracać, a kupować i tak ma pan przez astka przelicytowany.... więc prawdopodobnie aukcja bedzie na nowo wystawiona...
Straszliwie to pozakręcałam ale nie jestem za dobrze zorientowana bo astek zalatwiał a on jest taki zakręcony że przez telefon nie był w stanie mi tego jaśniej przedstawić..... :
Asiu senkiu za komplementa...nie wiem czy bardziej dziękować w swoim czy Maksiowym imieniu.... : :-*
Ana no bezsprzecznie twój Sławek wielkim człowiekiem jest świetnym tatusiem i mężem ..... i to po prostu w moich oczach wzór do naśladowania że tak Cię wyręcza i jednocześnie dba o całą waszą rodzinkę.....
ale ja też bym staneła w obronie tych pięciominutowych tatusiów .....bo jak trzeba codziennie pracować to nie tak łatwo później z olbrzymim entuzjazmem dzieciaczka zabawiać ...który co tu kryć wchodzi w taki okrec że człowieka z żelaza szybko by wykończyło....
A widze to po Astku że jak nie siedział non stoper w pracybo pracował w domu to był w stanie przy Maksie zrobić wszystko.......
A u nich to troche inaczej działa jak mama pracuje to cały czas wolny jest w stanie dziecku poświęcić..... a tatusiowie..... to jednak słabsza płeć
Amelka22
Fanka BB :)
Ketsa dobrze że Astek to odkręcił.Jakieś mi się to podejrzane wydawało...Można odpalić na krótko i aukcja grzecznościowa .
Radek ostatnio wylicytował światła do Audi A3 takie sportowe, cieszył się strasznie bo na giełdzie trzeba za takie zapłacić 400 zł a on wylicytował za 140 z groszami. Dzwoni do faceta żeby potwierdzić a on na to że zapomniał dać cenę minimalną i nie prześle.Napisaliśmy do Allegro co z takim fantem i czekamy na odpowiedź.
Radek ostatnio wylicytował światła do Audi A3 takie sportowe, cieszył się strasznie bo na giełdzie trzeba za takie zapłacić 400 zł a on wylicytował za 140 z groszami. Dzwoni do faceta żeby potwierdzić a on na to że zapomniał dać cenę minimalną i nie prześle.Napisaliśmy do Allegro co z takim fantem i czekamy na odpowiedź.
przebrnelam przez posciki no no ciekawe jak tam Wandzik :
Bylismy u tego lekarza neurologa , dziewczyny TRAGEDIA!!!!babka okazala sie chamska.Nie moglam ja wziasc na kolana bo ona od razu z ryjem ze papiery jej poniszczy.Po badaniu zapytalam sie i jak jest z Ola?a ona znowu z ryjem zebym jej nie przeszkadzala jak napisze wszystko to odpowie mi na pytanie bo przeze mnie sie pomylila myslalam ze jej dam w pysk.No i Ola ma skierowanie na rehabilitacje bo ma slabe napiecie miesniowe w nogach dlatego wolno jej idzie nauka siadania.Na koniec sie ja pytam gdzie moge zapisac dziecko na rehabilitacje a ona ze powinnam sobie sama poradni poszukac ona sie tym nie zajmuje. acha i mam skierowanie na USG glowki profilaktyczne czy Wy tez jej robiliscie ???
BABSZTYL MNIE TAK WKUR>>>>>>>>>>
ale goraco uciekam zaraz spac po tym ciezkim dniu
Bylismy u tego lekarza neurologa , dziewczyny TRAGEDIA!!!!babka okazala sie chamska.Nie moglam ja wziasc na kolana bo ona od razu z ryjem ze papiery jej poniszczy.Po badaniu zapytalam sie i jak jest z Ola?a ona znowu z ryjem zebym jej nie przeszkadzala jak napisze wszystko to odpowie mi na pytanie bo przeze mnie sie pomylila myslalam ze jej dam w pysk.No i Ola ma skierowanie na rehabilitacje bo ma slabe napiecie miesniowe w nogach dlatego wolno jej idzie nauka siadania.Na koniec sie ja pytam gdzie moge zapisac dziecko na rehabilitacje a ona ze powinnam sobie sama poradni poszukac ona sie tym nie zajmuje. acha i mam skierowanie na USG glowki profilaktyczne czy Wy tez jej robiliscie ???
BABSZTYL MNIE TAK WKUR>>>>>>>>>>
ale goraco uciekam zaraz spac po tym ciezkim dniu
Wiolus no co za chamka skandal, zeby tak pacjentow potraktowac, zloz skarge na babsztyla u kierownika przychodni!
na Allegro tez wtopilismy pierwsza karuzelke Staska, gosc mial fikcyjne konto i przepadl a prokuratura sprawe umorzyla po jakims czasie
DOBRANOCKA u mnie nie ma czym oddychac, wprost sie dusze od goraca...a jutro ma byc nielepiej
na Allegro tez wtopilismy pierwsza karuzelke Staska, gosc mial fikcyjne konto i przepadl a prokuratura sprawe umorzyla po jakims czasie
DOBRANOCKA u mnie nie ma czym oddychac, wprost sie dusze od goraca...a jutro ma byc nielepiej
didi
Fanka BB :)
WIolus glowa do gory bedzie ok..a babskiem pakudnym sie nie przejmuj mozemiala zly dzien bo maz w nocy nie dal jej poskakac po sobie i focha strzelala na wszystkich..
Ana..sorki ..zapomnialam napisac ze nie dla Ciebie ten tescik...wybacz..mam nadzieje ze mala niunia nie przestraszyla sie przez goopia ciotke.. buzi w brzusio..
Ketsa..>.ahaha..ja podanie wciele zaraz jaks ie zadomowie na wyspie..musze chlopu cugle ukrucic dosyc mial swobody..
ok..zmykam lulu..bo mlody kreci sie a mnie cos bierze..kurcze noo..juz pije leki..gripovitke ( ala ferweks tylko ze sklad ma naturalny..)..
papapa...dobrej i spokojnej nocki babsztylki..papapa
Ana..sorki ..zapomnialam napisac ze nie dla Ciebie ten tescik...wybacz..mam nadzieje ze mala niunia nie przestraszyla sie przez goopia ciotke.. buzi w brzusio..
Ketsa..>.ahaha..ja podanie wciele zaraz jaks ie zadomowie na wyspie..musze chlopu cugle ukrucic dosyc mial swobody..
ok..zmykam lulu..bo mlody kreci sie a mnie cos bierze..kurcze noo..juz pije leki..gripovitke ( ala ferweks tylko ze sklad ma naturalny..)..
papapa...dobrej i spokojnej nocki babsztylki..papapa
Amelko no właśnie z tą aukcją grecznościową i odpalaniem na krótko to kolejna sprawa była bo Astek się kontaktował z kolesiem który też licytował i mieli właśnie jakieś podejrzenia że to może być kradziona maszynka, a poza tym kontakt z tym sprzedającym praktycznie żaden jest...... no ale zobaczymy ja tam na razie optymistycznie nastawiona jestem jak to ktos uczciwy to powinniśmy sie dogadać i właśnie ewentualnie prowizje zwrócić...a jak nie to pewnie sam przepadnie bez wiesci...
Wioluś no normalnie za kudły takiego babiszona....... a jakiejś skargi by nie mozna na niz złożyć..? no niestety ale taka ta nasza słóżba zdrowia....
a z Oeńką myśle że wszystko będzie dobrze ...to na pewno takie chuchanie na zimne...
Wioluś no normalnie za kudły takiego babiszona....... a jakiejś skargi by nie mozna na niz złożyć..? no niestety ale taka ta nasza słóżba zdrowia....
a z Oeńką myśle że wszystko będzie dobrze ...to na pewno takie chuchanie na zimne...
reklama
Podziel się: