reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

HiHi
Ja już kiedyś robiłam taki test oczywiście dał mi go mój mąż ,tylko nie przewidział mojej reakcji.Przestraszyłam się tak, że go walłam w łepetyne ...taki odruch bezwarunkowy :p.

reklama
Didi nie strasz ciezarowek ::) jak rany bym spadla z fotela... :mad:

wy tak narzekacie na mezow, ze sa na 5 min. tatusiami a mi wstyd, ze ze mnie taka polgodzinna mamusia - Slawek sie wszystkim zajmuje, nie dosyc, ze robi wszystko przy malym (ja tylko zaliczam spacery i zabawe) to jeszcze ma na glowie sprzatanie i zakupy ::) rozpuscilam sie jak dziadowski bicz, jeszcze latam na nocne spotkania z kolesiowkami od czasu do czasu. Ale ma wakacje to musze to wykorzystac, bo od wrzesnia na mnie spadna obowiazki, i jeszcze poginanie z brzucholkiem... coz, jak tatusia nie bedzie Stasio bedzie mieszkal w kojcu od 8 -16 ;D ;D ;D a jedzonko przez siatke ;)

Didi podanie superaśne....też bym wcieliła w życie ......ale to by była chyba zbyt duża swoboda dla męża...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Natalko no to to twój Tomek chyba chce mieć ze mną na pieńku... ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D
.....a z Astkiem ostatnio prawie wogóle się nie widzę, i nawet nie wiem jak to odkręcanie przebiegało dokładnie po załatwiał to w pracy przez telefon.... no ale staneło na tym że tamten sprzedający zgodził sie na unieważnienie aukcji chyba ..... tak ze chyba nawet prowizji nie bedziemy musieli zwracać, a kupować i tak ma pan przez astka przelicytowany.... więc prawdopodobnie aukcja bedzie na nowo wystawiona...

Straszliwie to pozakręcałam ale nie jestem za dobrze zorientowana bo astek zalatwiał a on jest taki zakręcony że przez telefon nie był w stanie mi tego jaśniej przedstawić..... ::)

Asiu senkiu za komplementa...nie wiem czy bardziej dziękować w swoim czy Maksiowym imieniu.... ::) :-*

Ana no bezsprzecznie twój Sławek wielkim człowiekiem jest świetnym tatusiem i mężem ..... i to po prostu w moich oczach wzór do naśladowania że tak Cię wyręcza i jednocześnie dba o całą waszą rodzinkę.....
ale ja też bym staneła w obronie tych pięciominutowych tatusiów .....bo jak trzeba codziennie pracować to nie tak łatwo później z olbrzymim entuzjazmem dzieciaczka zabawiać ...który co tu kryć wchodzi w taki okrec że człowieka z żelaza szybko by wykończyło....
A widze to po Astku że jak nie siedział non stoper w pracybo pracował w domu to był w stanie przy Maksie zrobić wszystko.......
A u nich to troche inaczej działa jak mama pracuje to cały czas wolny jest w stanie dziecku poświęcić..... a tatusiowie..... to jednak słabsza płeć

Ketsa dobrze że Astek to odkręcił.Jakieś mi się to podejrzane wydawało...Można odpalić na krótko i aukcja grzecznościowa  ;).

Radek ostatnio wylicytował światła do Audi A3 takie sportowe, cieszył się strasznie bo na giełdzie trzeba za takie zapłacić 400 zł a on wylicytował za 140 z groszami. Dzwoni do faceta żeby potwierdzić a on na to że zapomniał dać cenę minimalną i nie prześle.Napisaliśmy do Allegro co z takim fantem i czekamy na odpowiedź.

przebrnelam przez posciki no no ciekawe jak tam Wandzik ::)

Bylismy u tego lekarza neurologa , dziewczyny TRAGEDIA!!!!babka okazala sie chamska.Nie moglam ja wziasc na kolana bo ona od razu z ryjem ze papiery jej poniszczy.Po badaniu zapytalam sie i jak jest z Ola?a ona znowu z ryjem zebym jej nie przeszkadzala jak napisze wszystko to odpowie mi na pytanie bo przeze mnie sie pomylila :mad: myslalam ze jej dam w pysk.No i Ola ma skierowanie na rehabilitacje bo ma slabe napiecie miesniowe w nogach dlatego wolno jej idzie nauka siadania.Na koniec sie ja pytam gdzie moge zapisac dziecko na rehabilitacje a ona ze powinnam sobie sama poradni poszukac ona sie tym nie zajmuje. :( acha i mam skierowanie na USG glowki profilaktyczne czy Wy tez jej robiliscie ???
BABSZTYL MNIE TAK WKUR>>>>>>>>>>
ale goraco uciekam zaraz spac po tym ciezkim dniu

Wiolus no co za chamka :mad: :mad: :mad: skandal, zeby tak pacjentow potraktowac, zloz skarge na babsztyla u kierownika przychodni!

na Allegro tez wtopilismy pierwsza karuzelke Staska, gosc mial fikcyjne konto i przepadl a prokuratura sprawe umorzyla po jakims czasie :(

DOBRANOCKA u mnie nie ma czym oddychac, wprost sie dusze od goraca...a jutro ma byc nielepiej

WIolus glowa do gory bedzie ok..a babskiem pakudnym sie nie przejmuj mozemiala zly dzien bo maz w nocy nie dal jej poskakac po sobie i focha  strzelala na wszystkich..:D

Ana..sorki ..zapomnialam napisac ze nie dla Ciebie ten tescik..:D.wybacz..mam nadzieje ze mala niunia nie przestraszyla sie przez goopia ciotke..:) buzi w brzusio..:D

Ketsa..:D>.ahaha..ja podanie wciele zaraz jaks ie zadomowie na wyspie..musze chlopu cugle ukrucic dosyc mial swobody..:D :D

ok..zmykam lulu..bo mlody kreci sie a mnie cos bierze..kurcze noo..juz pije leki..gripovitke ( ala ferweks  tylko ze sklad ma naturalny..)..:D

papapa...dobrej i spokojnej nocki babsztylki..papapa

Amelko no właśnie z tą aukcją grecznościową i odpalaniem na krótko to kolejna sprawa była bo Astek się kontaktował z kolesiem który też licytował i mieli właśnie jakieś podejrzenia że to może być kradziona maszynka, a poza tym kontakt z tym sprzedającym praktycznie żaden jest...... no ale zobaczymy ja tam na razie optymistycznie nastawiona jestem jak to ktos uczciwy to powinniśmy sie dogadać i właśnie ewentualnie prowizje zwrócić...a jak nie to pewnie sam przepadnie bez wiesci...

Wioluś no normalnie za kudły takiego babiszona....... a jakiejś skargi by nie mozna na niz złożyć..? no niestety ale taka ta nasza słóżba zdrowia....
a z Oeńką myśle że wszystko będzie dobrze ...to na pewno takie chuchanie na zimne...

reklama
Ana Tobie to naprawde ciezko ale niunka w te wakacje nam podrosnie ;D

Didi ja to wspolczuje temu Twojemu chlopowi jak tylko go zobaczysz to chyba go zajedziesz na smierc ;D ;D ;)
ja tez juz zmykam apapapaapap

Do góry