reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
no i Wanda sobie poszła i nic nam nie powiedziała  ::) ::) a my umrzemy z ciekawości!!!  :p

Didi Al jest niezły!!! :laugh: :laugh: :laugh:

ja tez zmykam do roboty....

a tak w ogole, to po tym co zrobila, a nawet juz przed, wkur...a mnie kazde slowo wypowiedziane przez tego babsztyla !!!!!! normalnie zatluklabym !!!

i nie pytajcie mnie co zrobila, bo i tak tego tu nie napisze :( bo jest mi wstyd i glupio i na pewno juz tej zolzy do domu nie wpuszcze nigdy !!!!! taka jestem zla !!!!

moge Wam jeszcze napisac, czym mnie wczoraj wnerwila - jak juz na pewno pisalam, ona jest biedna osoba, ale ma siostre w usa, ktora przyslala jej ubranko dla Paulinki i ona dala mi je jako prezent na chrzciny... dobra, wiem ze biedna i rozumiem i nawet za zle jej tego nie ialam, bo przeciez czamu mialabym miec... ale ona afiszuje sie caly czas - nawet wczoraj, ze nie wiedziala co malej kupic na chrzciny, ze przeleciala cale miasto itp itd... a wczoraj jak to opowiadala (kolejna raz zreszta) to podala zupelnie inny sklep, ze niby tam kupila niz wczesniej !!!! czaicie ???
i ona mysli ze ja taka tepa jestem i ze nie wiem, ze jak na metce jest cena w dolarach, to to ze stanow przylecialo !!!! co za idiotka !!!!

Wanda no faktyczne idiotka

MOja szwagierka juz wam pisałam nic się nie zminiła chociaż już nie jest w ciąży. Zmierzła jak była - było mi jej żal jak miała problemy z dzidzią ale dzidzia już dzis do domu wraca więc znowu mogę być zła na nią. A szwagir jeszcze bardziej mnie w k u r w i a ( sorki za słownictwo) żałuję że wziełam go na chrzestnego ale toc dlatego że Magda była w ciaży - wrrrrrrrrr z rodzina to lepiej na fotce tak żeby można było odciać :mad: :mad: :mad:

reklama
Do góry