reklama
donia31
Fanka BB :)
Wanda ja bym chciała wiedziec ja :laugh:
Ale jestem wkurzona , bo Bydgoszcz to dziura , szukam tłumacza jezyka włoskiego i znalazłam tylko dwóch albo aż ale sa na urlopie : no można się pochlastać a ja tak potrzebuje tłumaczenia buuuu
Paula mam nadzieję że nie uraziłam cie piszac ze Kacperek pultaśny :laugh: nie miałam nic złego na mysli tylko tak chciałam porównać naszych chłopaków
Ale jestem wkurzona , bo Bydgoszcz to dziura , szukam tłumacza jezyka włoskiego i znalazłam tylko dwóch albo aż ale sa na urlopie : no można się pochlastać a ja tak potrzebuje tłumaczenia buuuu
Paula mam nadzieję że nie uraziłam cie piszac ze Kacperek pultaśny :laugh: nie miałam nic złego na mysli tylko tak chciałam porównać naszych chłopaków
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Hejka!
Słyszalyscie prognoze pogody na jutro- przecież jajko można znieść! Jadę dzis po bsenik dla Gabi - będę ją schładzać na balkonie bo w umywalce jest troszkę nie wygodnie.
Nathalie - dziękuję Ci bardzo, miło mi to słyszeć.
Wanda - powiedz plissss, uwielbiam opowiesci o wyczynach tesciowych.
Ja znam Włoski ale tylko do codziennej rozmowy Garmatyka to dla mnie fantastyka
Słyszalyscie prognoze pogody na jutro- przecież jajko można znieść! Jadę dzis po bsenik dla Gabi - będę ją schładzać na balkonie bo w umywalce jest troszkę nie wygodnie.
Nathalie - dziękuję Ci bardzo, miło mi to słyszeć.
Wanda - powiedz plissss, uwielbiam opowiesci o wyczynach tesciowych.
Ja znam Włoski ale tylko do codziennej rozmowy Garmatyka to dla mnie fantastyka
didi
WAnda..no powiedz nie badz taka ..co Twoja tesciowka odwalila.. ..
Paula25
szczęśliwa :)
Donia no co Ty nie uraziłaś mnie dla mnie Kacperek jest w sam raz tylko mógłby troche urosnąć, chyba bedę go ciągnąc za uszy
Wanda??????
Karina basenik to świetny pomysł, w te upały Kcperek kąpał sie niemal codzinnie
Dorotko mówiłyśmy Ci że my to jeden wielki nałóg :laugh: ciesze się że Ci sie tutaj podoba
Wanda??????
Karina basenik to świetny pomysł, w te upały Kcperek kąpał sie niemal codzinnie
Dorotko mówiłyśmy Ci że my to jeden wielki nałóg :laugh: ciesze się że Ci sie tutaj podoba
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Wanda - Ty nas tak nie podpuszczaj... teraz to pekam z ciekawosci. Mam tylko nadzieję że nic zlego sie nie stalo.
didi
hahaha.. ..Wanda..gadaj bo ja juz mam rozne mysli tylko nie mow ze wszyszla nagolasa na balkon..
reklama
didi pisze:hahaha.. ..Wanda..gadaj bo ja juz mam rozne mysli tylko nie mow ze wszyszla nagolasa na balkon..
o fuuuuujjjjjj... to by byl dopiero widok !!!!!!!!!! nie dosc ze pysk brzydki jak malo ktory, to jeszcze obwisle zmarszczone cycki i tysiace opon na brzuchu bleeeeee hahahaha > > >
Podziel się: