reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Wanda ja bym chciała wiedziec ja :laugh:

Ale jestem wkurzona , bo Bydgoszcz to dziura , szukam tłumacza jezyka włoskiego i znalazłam tylko dwóch  albo aż ale sa na urlopie  ::) no można się pochlastać a ja tak potrzebuje tłumaczenia buuuu :mad: :mad:

Paula mam nadzieję że nie uraziłam cie piszac ze Kacperek pultaśny :laugh: nie miałam nic złego na mysli tylko tak chciałam porównać naszych chłopaków :D

Donia - hehe mój mąż pracuje we Włoskiej firmie, może jego szef Ci przetłumaczy.....

Wanda - opowiedz, opowiedz....

Pozdrawiam

Hejka!
Słyszalyscie prognoze pogody na jutro- przecież jajko można znieść! Jadę dzis po bsenik dla Gabi - będę ją schładzać na balkonie bo w umywalce jest troszkę nie wygodnie.

Nathalie - dziękuję Ci bardzo, miło mi to słyszeć.

Wanda - powiedz plissss, uwielbiam opowiesci o wyczynach tesciowych.

Ja znam Włoski ale tylko do codziennej rozmowy :p Garmatyka to dla mnie fantastyka :p

Donia no co Ty nie uraziłaś mnie :) dla mnie Kacperek jest w sam raz tylko mógłby troche urosnąć, chyba bedę go ciągnąc za uszy ;)

Wanda??????

Karina basenik to świetny pomysł, w te upały Kcperek kąpał sie niemal codzinnie :)

Dorotko mówiłyśmy Ci że my to jeden wielki nałóg :laugh: ciesze się że Ci sie tutaj podoba :)

Laski - uwierzcie, nie chcecie wiedziec :( a ja nie wiem czy sie bardziej jej wstydze, czy jestem bardziej na nia wsciekla !!!

reklama
didi pisze:
hahaha..:D ..Wanda..gadaj bo ja juz mam rozne mysli tylko nie mow ze wszyszla nagolasa na balkon..:D :D

o fuuuuujjjjjj... to by byl dopiero widok !!!!!!!!!! nie dosc ze pysk brzydki jak malo ktory, to jeszcze obwisle zmarszczone cycki i tysiace opon na brzuchu bleeeeee hahahaha >:D >:D >:D

Do góry