reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Cześć...

OOO to widze że temat prawka ...u mnie troche drażliwy...bo robiłam robiłam potem miałam krótką przerwe kiedy to zaliczyłam wypadek....no i od tej pory troche mnie przestało ciągnąć do jazdy... ale jak tak czytam jak wy sobie ładnie z tym radzicie i te już jeżdżące i te w trakcie kursów...ojjjj to mi strasznie zaczyna chcieć się jeździć... ale nie wiem czy sie zbiore do tego w kazdym razie cały czas mam to w głowie...

Pati no i jak tam w Australii też takie głupie trochę wymagania jak u nas bo w stanach to chyba z prawkiem żadnego problemu nie ma...

Joeey
wielkie dzięki za karteczkę...bbbbardzo bardzo nam miło...
(ps. a w nazwisku jak wszyscy zawsze i wszędzie też zrobiłaś bład ;) ;) ;) ;D ;D ;D)

reklama
aOla ja tez mam tak mało włosków jak ty - depilatora używam raz na 2-3 miesiące albo i rzadziej. Też mam "zamierzchłego" brauna :laugh: :laugh: :laugh:

Witam :)
Widze ze o prafku mowa :) (f celowo jakby sie ktos pytal)
ja mam juz 6 lat - ale ten czas leci i zdalam za 2 razem, bo za pierwszym oblalam testy :D :D :D :D bo stwierdzilam, ze testow sie nie ucze hahahahah
a jazde zdalam za pierwszym podejsciem u babki, ktora Pawla oblala heheheheh - on mowi ze glupiA BYLA, A JA ZE BARDZO W PORZADKU :)
ups.. caps lock :)

ide polozyc mala :)

Joeey kartka doszła!!! :laugh: Dziękujemy :laugh: :laugh: :laugh: ale miło jest dostawać takie karteczki :)

Asiu to czemu sie nie zabrałyście z mężem, wpadłabyś do mnie na kawę razem z Majutkiem :laugh:

Donia no Kacperek ma trochę ciałka tu i ówdzie ;) no ale jest krótki bo ma tylko 66,5 cm wg miary pani doktor ::) a filipek to rzeczywiście chłop jak dąb :laugh:

Dziewczyny, jaka jestem wsciekla - tesciowa jest u nas od poniedzialku wieczor, miala zostac do czwartku albo piatku, ale dzis ja wywozimy na PKS :p hehehe, niech se jedzie... mam jej dosyc :)

wanda_23 pisze:
Dziewczyny, jaka jestem wsciekla - tesciowa jest u nas od poniedzialku wieczor, miala zostac do czwartku albo piatku, ale dzis ja wywozimy na PKS :p hehehe, niech se jedzie... mam jej dosyc :)
Wanda hehehe to nieźle musiała przeskrobać ;) ;D

reklama
Opowiedz Wanda - wygadaj się.............
My Cię poprzemy z pewnością.
Ja o swojej też może kiedyś opiwem (moja po urodzeniu WeroNiski troskze się polepszyła).

Do góry