reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Czesc Dziewczynki!

Wpadlam sie tylko zameldowac, ze istnieje i wszystko u nas ok! :D Mam sporo na glowie ostatnio i chyba nie jestem tak dobrze zorganizowana jak mi sie wydawalo wiec czasu brak! Pamietam o Was i zagladam, ale nie jestem na bierzaco. ::)

Pozdrawiam wszystkie Mamusie i Malenstwa mocno!!

reklama
siemanko z rana..:D

Pati..:)..bedzie dobrze a czasu to chyba nam wszystkim brakuje od grudnia..:D :D :D

Ziemzia..wiec z tym ciemiaczkiem duzo sie nie pomylilam..:D

no prosze jakie grzeczne dziewczynki ja poszlam spac to zaraz wszystkie za mna ..papugi normalnie noo..:D :D

hejka
Pati mie przejmuj sie czasem tak to juz jest ze nasze szkraby potrzebuja duzo czasu

no no co ja tu slysze duzo babeczek wybiera sie na prawko, nie ma to jak byc zmotoryzowanym hehe ;D

ciesze sie ze popsluchalyscie didi i nie naplodzilyscie zbytnio ;D ;D

ja sie awet wyspalam ;D bo oskar wstawal tylko o 3 i 5 ::) ;D na ale nie spi juz od 2 godzin ::)

hej!

Ja prawko zdałam za 3 razem  ;D, a mam już je 8 lat... powodzenia wszystkim które wzięły się za zdawanie, oby poszło pomyślnie za pierwszym!

Junior też się wziął za raczkowanie, do tyłu to już długo zasuwa jak stary, a do przodu po parę "raczków" i zmęczony, a to siadanie jest przezabawne, właśnie z pozycji do raczkowania  ;D obłęd jak on kombinuje, cały ranek siadał odkąd tylko oczy otworzył i idzie mu to już naprawdę sprawnie  8)

Paula to Kacperek waży podobnie jak Kacperek  :p  ;D

Pati wolnego czasu to naprawdę ostatnio deficyt  ::)

Coś jeszcze chciałam ale jak zwykle zapomniałam, hehe

a Amelka w sumie się nawet widziałyśmy, ale nie zatrybiłam gdzie Ty mieszkasz, w Krakowie czy okolicach  ???

witajcie :)
My dzisiaj pospaliśmy do 8 :) aż się zdziwiłam jak zobaczyłam na zegarek która godzina :) no ale ja i tak jakaś niewyspana jestem a Kacperek marudzi więc pewnie niedługo pójdzie spac na jakieś 2 godzinki jak co rano.
Wstawiłam pranie i teraz popijam sobie kawkę :)

reklama
DZIEWCZYNY RATUJCIE! MUSZE MIEC JAKIS PROGRAM DO SCIAGANIA MUZY! NIEDAWNO MIALAM FORMATOWANY DYSK I TERAZ NIE MAM PRAWIE NIC...A CHLOPA BRAK I COZ TU POCZAC! POMOZCIE! :-[ :-[ :-[

WIEM ZE WCZESNIEJ BYL DO TEGO BEARSHARE TYLKO SKAD COS WZIAC?

Do góry