reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

hello:)
śpieszę donieść że dzisiaj o 7.20 przyszła na świat nowa obywatelka :) kumpela urodziła córcię, waży 2900 i ma na imię Jagódka...

Joeey - zgniła zieleń jest pięęęęęękna.... :p ;) bo też chcąc nie chcąc mam wózek w takim kolorze ;D ;D

Paula - ja kupiłam ubranko dla Kuby do chrztu w sklepie z modą ślubną :)

Mój tata ostatnio nauczył Kube "serwus"... podaje mu rękę a Kuba też wyciąga swoją... he he i to zawsze prawą :) i jak się witają to Kuba ma niesamowitą radochę....

reklama
Joeey ja bardzo lubie wszystkie odcienie zielonego ;D

ale dzis pospalismy do 9.30!!!! juz nie pamietam kiedy spałam tak długo

Witajcie
Joeey - ja też Mutsego kupowałam na e-bay i też myślałam ze jest szary a okazał się lekko oliwkowy, na poczatku też byłam niezadowolona ale w sumie to ładny kolor dla wózka i się przekonalam. To będzie dobra baza dla kolorowych ciuszków Ady.

Moja Gabrysia też robi 'papa" - po swojemu. Tzn. nie podnosi rączki tylko tak jak w danej chwili ja trzyma na głos pa, pa zaciska i rozwiera paluszki i bardzo się z tego cieszy. Z tym że nie zawsze ma na to ochotę  ;)

Paula - dokładnie co lekarz to inna opinia. Nie martw się z kacperkiem wszystko jest jak najbardziej w porządku.

a co do sylab to moje dziecię upodobało sobie :
1.piskliwe ałła,
2. ada, da, da
kiedyś na topie było nie, nie nie  :D

wszystkiego naj dla Majeczki i Oskarka!

hejka z rana  :)

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ MAJECZCE I OSKARKOWI W ICH MINI URODZINKI  :-* :-* :-* :-*

ciekawe jak tam Ewela ???

Paula to super że Kacperek zdrowy a tym że nie mówi sylab  Ewa też nie mówi sylab tylko piszczy krzyczy itp. i się tym nie przejmuje i tobie też radze nie łamać sobie głowy z tego powodu myśle że na to ma czas mojego brata syn ma skończone dwa latka i bardzo ale to bardzo kiepsko mówi w zasadzie jest to tylko eeee, yyyy,hhmmmmmmm  i takie tam z ytym że u niego to już jest lenistwobo jak bardzo czegoś chce to wszystko potrafi powiedzieć ale tak sam z siebie to nic  :-[

to ja też pochwale się moja Ewa pokazuje jaka duża będzie jak się jej o to pytam to podnosi rączke do góry ;D ;D

Joeey zgniła zieleń?? toć to bombowy kolor  ;)

MAJECZCE I OSKARKOWI ŻYCZYMY Z KUBUŚKIEM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.... ABY DNI BEZTROSKO UPŁYWAŁY NA SMIECHACH I ZABAWIE

smiley__67_.gif

A moja WeroNiśka daje cześć (prawą ręką) ale tylko męższczyzną. Tatuś ją nauczył...
Papa też robi (jak ma na to ochotę), macha rączką z całej siły, obszerne ruchy przy tym robi.
I pokazuje: gdzie ma tatuś oko - wkłada palec do oka ;-)

Oczywiście serdeczne życzonka składam 7-miesięczniakom:
Majeczko, Oskarku to dla Was życzenia

Rośnijcie zdrowo, cieszcie się każdą minutką, bądźcie pogodnymi dzieciakami.

Pozdrawiam

reklama
witajcie mamciunie

jakie sliczne zyczonka dziekujemy bardzo i Majutkowi przesylamy zyczenia wszystkiego naj i zeby nadal byla tak super rozbrykana jak jest ;D
kartka2084.gif

wczoraj zaliczylam spacer dopiero po 19 i spotkalam moje 2 kolezanki z dziecmi jeden miesiac mlodszym a drugim miesiac starszym Oskar akurat tak po srodeczku wypada i jak zajrzalam do ich wozkow to sie przerazilam ::) wiem ze byla 19 ale goraco bylo nadal a jedno dzidzi w czape na uszy drugie rowniez i na dlugie rekawki i to mlodsze jeszce pielucha flanelowa przykryte ::) a moj bez czapy i w koszulince na szelkach moze to ja przesadzam ::) ::) no nie wiem ale oskar zdrowy ::)

a wy zakladacie czapy ??? albo chusteczki i zakrywacie uszka ??? bo moze powinnam jeszzce, no nie wiem ::)

a jeszcze chcialam sie z wami skonsultowac czy dzieciaczki sadzacie w wozkach czy wozicie na lezaco ??? Bo moj nie da sie polozyc w wozku woze go na siedzaco mimo iz w domu nie siedzi ladnie bo sie przewraca jeszcze ale w wozku siedzi bo nie ma gdzie bach zrobic ;D powinnam go sadzac czy jeszcze wozic na lezaco co myslicie ??? bo one wozily na lezaco i te maluchy lezaly grzecznie moj to tylko taki ze se nieda i juz ::)

i znow posta wysmolilam ::)

a Joeey chcialam napisac ze oliwkowy to bardzo ladny kolor ;D

Do góry