reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

WeroNika w wózku jeździ na siedząco, o leżeniu na spacerze NIE ma mowy. Przypinam ją szelkami i jest ok. Ona sama już siedzi dość stabilnie.

Czapeczke/kapelusik (z cienkiego materiału) zakładam.

Na spacery też chodzimy w późnych godzinach popołudniowych (17.00 - 20.00), jest ubrana na krótki rękawek, spodenki lub sukieneczka - przynajmniej w te upały no i czapeczka na główce jest (o ile jej Mała nie ściągnie - uwielbia rozwiązywać i ciumkać wiązadełka).

pozdrawiam

reklama
To znowu ja

Już po szczepieniu młody luzik nawet nie steknął ;D

Waży 8200g i długi 75cm :(

Gabi ja nie zakładam nic na główke , jak jestem w cieniu oczywiscie :laugh:

Ja teraz nie zakładam Gabrysi czapeczki - czasem tylko jakąś chusteczkę żeby pochłaniała pot - tak mi zalecił lekarz. On mówi że wcale nie ma potrzeby zasłaniania uszu ale co lekarz to moze mieć inne zdanie - ja się przychylam do jego zdania - sama też nie chciałabym teraz wkładać sobie czegokolwiek na głowę.  ;)  I zazwyczaj ma zalożoną tylko jedną warstwę np.rampersik z cenkiej bawełny.

I też nie ma mow o pozycji leżącej - tylko do spania rozkładam jej oparcie.

hejka z rana - dzieki za pocieszenie - ta zielen nie jest zla  ;) macie racje  ;D
DLA MAJECZKI I OSKARKA DUZO MILOSCI I RADOSCI

Paula karteczke oczywiscie wysle  ;) nie przejmuj sie, moja Ada nie dosc, ze sama nie siada to mowi nie za wiele - ale daje jej czas  :)
Agnes widze, ze nici z mieszkanka - wielka szkoda  :-[ ale jestem pewna, ze znajdziecie cos lepszego i developer bedzie uczciwy  8)
u Nas pogoda w sam raz - 24 stopnie w ciagu dnia  :)
Gaba Ade od niedawna woze na siedzaco  ;)

jeszcze mnie jedna Pinda na allegro wkurza, moja siostra kupila u niej 2 rzeczy a ta glupia chce 2x za przesylke twierdzac ze wysle w dwoch osobnych paczkach nie dosc ze koszty przesylki ma z kosmosu 8zl za zwykla paczke to jeszcze dwa razy se policzyla  ::) jak ja nie moge takich naciagaczy napisalam jej ze jej 16zl za paczke zaplace  :p

a propo siorek Wandzia gratulacjony dla Zuzi pieknie jej poszla maturka  ;D moja ma za rok a chce na medycyne wiec musi sie bardzo ladnie postarac  ;D

Kurde nie można was na chwilę zostawić !!!!! tyle napisać od wczoraj to skandal jest

Joeey no fajnie cię widzieć pisz co tam porabiacie.....fotki jakieś powklejaj no i genetalnie rób tak żebyśmy nie miały okazji zatęsknić za tobą ;)
A wózio w takim kolorze bardzo fajny jeden z bardziej popularnych kolorków bardzo na czasie no i dość uniwersalny (no tylko może róże troche inaczej będą w nim wyglądać .... ;) :p ale nie wiem bo nie widziałam takiego zestawiania jeszcze ;) ) A ja bardzo będzie razić twoje oko to zawsze możesz sprzedać ;)

Steffi no to gratulacje to kumpeli..... ale to fajnie zabrzmiało ....tak jak by wyszła dziecinka na ten świet i powiedziała "dzień dobry jestem Jagódka" ;) ;) ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D

Paula no suuuper że takie dobre wiećsi od lekarzy i rechabilitantów bardzo sie ciesze i nawet jak sie czycza to co napisałać to czuje sie jak ty szczęśliwa z tego powodu ;)
A z tym niemówieniem to sobie chyba żartuje ta lekarka przecież to bez sensu bo nie dość że to przecież jeszcze malusie dziecko to w dodatku chłopiec a chłopaki wiadomo że później zaczynają mówić..... moim zdaniem to gggggruba przesada Maks też bardzo lapidarnie się wysławia i nie sądze żeby w tym momencie było to coś niepokojącego!!!

kurcze a teraz musze sie wracać bo już nie wiem kto co i o czym!!!!!!!!!

tu napisze, bo na grudzien juz prawie nie zagladam przez brak czasu : bylam u ginexa dzisiaj i tak - termin na 6 luty ??? dzidzia ma juz wg usg 11 tyg ??? niezle :) od pon ide na zwolnienie. Musze byc pod opieka endo - czyli co 2 tyg wszystkie badania tarczycy i poziom hormonow, zeby kontrolowac i zaleczyc w razie czego, ale mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Upaly mnie rozbrajaja, wiec z checia sobie juz odpoczne w domku.

aaaaa tak gratulacje dla Zuzki Wańdziku przekaż to bardzo ładnie se dziewcze poradziło

Gabi to jeszcze wróce to czpek..... jana uszy tylko zakładam jak wieje gdzieś a tak to nie chociaż moja mama ogromnie mnie tym wkurza bo bez przerwy jest stały takst żeby czapkę włożyć i na uszy!!!! brrrr

Karina a to żeby pochłaniała pot to bardzo dobry argument i chociaż Maks mi się bardzo mało poci to musze włać nie pod tym kontem na to chyba popatrzeć

reklama

Asia to jak kupujesz wszysyko jedno jaką to zwracaj uwagę żeby były z niską zawartością sodu

Ana no to bidulo większość czasu będziesz spędzać na badaniach ale wierze że wszystko będzie tak jak powinno

Do góry